Реклама на македонска наденица

ink

Член од
19 август 2005
Мислења
144
Поени од реакции
0
Super e!Kakto na vkus taka i reklamata!
S taq nadenica v isktoriata ke vlezem!Ke umrem za neq! :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Се китите со туѓи перја а? Санава ган...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Чекај сега, Македонска е колбасицата или Бугарска? :roll:

Член од
15 мај 2005
Мислења
134
Поени од реакции
0
Acid напиша:
Чекај сега, Македонска е колбасицата или Бугарска? :roll:
Аcid, ама вие зашто не разбирате, че в Б'лгарија "македонско" значи регионално име за б'лгарско. Се едно да кажеш "Смјадовска луканка" или "Шопска салата"

Член од
30 август 2005
Мислења
28
Поени од реакции
0
shovinist напиша:
ама вие зашто не разбирате, че в Б'лгарија "македонско" значи регионално име за б'лгарско. Се едно да кажеш "Смјадовска луканка" или "Шопска салата"
...абе много добре си разбират всичко хората ама владата им е такава, а п'к ситуацијата деликатна - со кротце со благо, што не е почнало, то не е св'ршило!

...а иначе брат, рекламата е много добра. Направо ми влјазаха в кр'вната група. Да не ти кажа, че от една седмица минах само на "Македонка".
...оште по велик е филма. С'с сигурност "Мера според мера" е един от нај-добрите б'лгарски филми сниман нјакога. Руси Чанев в ролјата на Дилбер Танас и Стефан Маврудиев в ролјата на Христо Чернопеев са си оставили душата и с'рцето, а Григор Вачков е направо велик. Не се сештам кој играеше ролјата на јане Сандански.
...искам да попитам с'форумниците от Република Македонија гледали ли са този филм?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не гледаме чувашки ментални мастурбации на големо платно!!

Повторно ли да те предупредам дека ми висиш за на бан поради флод, бегање од теми, пропаганда...??!!!

Член од
30 август 2005
Мислења
28
Поени од реакции
0
...мислех да не ти отговјарам ама пустија ми език македонски език пиперлив - зас'рбја ме:

Garfield напиша:

Повторно ли да те предупредам дека ми висиш за на бан поради флод, бегање од теми, пропаганда...??!!!
:D :D :D
...па гледај го на малко платно ако от "големото платно" се коплексираш. Комај освен да банираш се научиш да мастурбираш - ментално де! :pos:

ако ште банираш давај -
С благ благувам мера според мера
С враг врагувам вера зарад вера

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Елемаг напиша:
...мислех да не ти отговјарам ама пустија ми език македонски език пиперлив - зас'рбја ме:

Garfield напиша:

:D :D :D
...па гледај го на малко платно ако от "големото платно" се коплексираш. Комај освен да банираш се научиш да мастурбираш - ментално де! :pos:

ако ште банираш давај -
С благ благувам мера според мера
С враг врагувам вера зарад вера
Супер :D

:ban:

Член од
15 мај 2005
Мислења
134
Поени од реакции
0
Елемаг напиша:
[...а иначе брат, рекламата е много добра. Направо ми влјазаха в кр'вната група. Да не ти кажа, че от една седмица минах само на "Македонка".
Добра е рекламата, професионална. И аз с'м на македонска наденица, с Пиринско пиво за мезе.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Krali Marko e international neli?

Член од
25 септември 2005
Мислења
2
Поени од реакции
0
Garfield напиша:

И чуваци ли станахте вече
нали бехте татари
Виждам че те срам от за родоотс'пничеството си та си т'рсиш оправдание
Ако си шипт'р е разбираемо
но и така те с'жалјавам :(

Kajgana Shop

На врв Bottom