Рапови-журови

S

silmarillion

Гостин
Добро сакате да кажете дека годинава на Таксират нема да има никаква рапоина?

Дај бе колку фали нешто во градов такво да се деси, се е некако еднаш годишно.

 
S

silmarillion

Гостин
:vozbud:Pete Rock и CL Smooth на таксират. Шо поише бе!?! Да ги рачунаме и diamond d large pro и lord finesse, не смее чоек да се пожали годинава!
 
На врв Bottom