- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 3
муабетот не е воопшто за понудата него е за тоа што прави глупава реклама ....
зарем толку мисли дека некој тука е малоумен????
али ко од шала ти извади и визитки и сајтови и овластени лица...
па незнам што друго имаште.....како отишол во на грујо зградата нели агенцијава...па како од прв поглед сфатил дека е претставништво на тие кои и да се....
и како така цената ја пиша 650...ама заборави да ги напомене оние 150 плус 100 плус незнам колку.,....
абе ајде....
шетај таму......
дефинитивно ќе се префрлиме на другиот форум барем нема да те фураат со глупи реклами....
може да проба на А1 у моментов сигурно од вечерва е намалена цената на реклама боље опција ќе му е тоа :pos2:
зарем толку мисли дека некој тука е малоумен????
али ко од шала ти извади и визитки и сајтови и овластени лица...
па незнам што друго имаште.....како отишол во на грујо зградата нели агенцијава...па како од прв поглед сфатил дека е претставништво на тие кои и да се....
и како така цената ја пиша 650...ама заборави да ги напомене оние 150 плус 100 плус незнам колку.,....
абе ајде....
шетај таму......
дефинитивно ќе се префрлиме на другиот форум барем нема да те фураат со глупи реклами....
може да проба на А1 у моментов сигурно од вечерва е намалена цената на реклама боље опција ќе му е тоа :pos2:
Јас не би идела како спасувач. А он пак нека си бара кандидати. После се што прочитав на српскиот форум, ми се одмили. Па кај сум учена јас да седам 10 саати:nenene: