Работа во Малта 2015

Член од
7 април 2013
Мислења
15
Поени од реакции
5
Гледам нема конкретно отворено тема за Малта за оваа сезона .
Ајде да си споделиме нашите искуства и планови за работа во Малта

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Па сподели нешто,со каков пасош се работе,кај се аплицира и сл работи.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Ај некој нека каже дали треба БГ пасош , како се движат платите и колку месеци се работи ,
Фала однапред.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Планирам да идам јас летово со некои 600-700 евра колку да имам за сместување, да делам со некој смештај и да имам за храна, меѓу другото би работел.
Сакам да работам градежништво, радник ... 12 саати, највеќе се исплатело тоа.
Може да работам и како хостес , промотер или што и да е.
Сакам да одам да пробам па што биде нека биде.
Ќе иде ли некој од тука летово?

Член од
3 јули 2012
Мислења
22
Поени од реакции
12
a da ne znae nekoj nesto kako e za da rabotish kako medicinska sestra/tehnicar?

Член од
30 август 2014
Мислења
6
Поени од реакции
1
Zdravo i od mene. Od poodamna sum zainteresiran za rabota vo Malta i planiram da odam negde kraj na maj. Moze ovde da se sobereme i da kontaktirame, a ako nekoj veke e tamu ne e loso da spodeli info so nas.

Член од
3 јули 2012
Мислења
22
Поени од реакции
12
a so planiras da rabotis,

Член од
23 ноември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Zdravo i od mene i jas planiram da odam vo Malta naredniot mesec znae li nekoj dali e podobro tamu da baram rabota ili od tuka preku nekoja agencija

Член од
1 декември 2013
Мислења
86
Поени од реакции
86
Друштво има ли некој запознаен повеќе во областа да ми објасни каква е процедурата за заминување во Малта преку летна сезона, дали се бара работа преку агенција или директно, дали се оди организирано....? И дали е премногу касно за тоа?

Член од
3 јули 2012
Мислења
22
Поени од реакции
12
Jas temelno rascepkav po internetive i stvarno mislam deka imate dobra shansa site vie shto imate avanturisticki duh i motivacija, pari nema kojznae kolku ali ke vi dojde kako dobar leten raboten odmor od makedonija i plus ke se zapoznaete podobro so procedurite pa nesto moze i za vo idnina da vi se najde so sreka na site i pisete sto ke napravite

Член од
17 април 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
decki da ve prasam nesto slusam baraat nekoja rabotna dozvola odma koa ke stignes tamu dali nekoj e zapoznaen povekje so toa zasto imam plan do 20 ti da trgam moze li nekoj ako znae da mi objasni

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.609
Поени од реакции
33.965
decki da ve prasam nesto slusam baraat nekoja rabotna dozvola odma koa ke stignes tamu dali nekoj e zapoznaen povekje so toa zasto imam plan do 20 ti da trgam moze li nekoj ako znae da mi objasni
so makedonski pasos ke rabotis na crno, a ako podneses koga ke stignes, rabotna dozvola dobivas posle tri meseci a istite tie meseci ne smees da ja napustis drzavata.

Kajgana Shop

На врв Bottom