ПцоФките на Џонтра Волта (и на останатите од фан клуб: Интер)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
кој си бе ти курназ атанас све да ти ебам намќорско?:vozbud::pos::cuc:
 
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дневна доза КРВ МАЈЧИН! :pos:

Второ, играчиве се гомна.
Ама крв мајчин да им се изнаебам бе.
Кој кур сте вие бе да ви ги ебам тие пластичните жени.
кохштаплери едни уф све најмило да ви се изнаебам лиглиња едни.

Трето, управа и Роман, пушете ми кур.
Ви ебам крв мајчин неспособна, посебно она црното неспособно кретеноидно суштество наречено Еменало.
Па да ти ебам мајка у пичка црна, да даде бог да трчаш на фашистички црнечни маратон и да те камшикуваат отпозади како коњ крв мајчин ти ебам.
Па пичка ти матер и тебе и било кој друг што сте донеле ваква одлука а сте свесни дека сте сите во исти гомна како и Мурињо.
крф мајчин да ви се изнаебам бе неписмени едни.
Абрамович ексик да е и стадионот крв мајчин ти ебам и тебе руско еврејска амебо.
Кој кур си газда а слушаш непособни луѓе маму му еба, барем ти пресуди рационално со оглед дека се сите криви недека не е реално еден да го еде стапот за свите.
Со Хидник или Хуанде факуинг Рамос ќе спасуваш веќе ебана сезона крв мајчин ти ебам.

а утакмицата со Лестер ќе биде последната утакмица што сум ја гледал крв мајчин да ви се изнаебам,.
 

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.056
Поени од реакции
17.743
Јас едноставно сум нервозен што изгубивме на домашен терен од двете мој лично најомразени екипи..па пичка му матер,од Јувентус и Милан немаме губено и полесно се справуваме отколку со Виола и Лацио..какви играчи да имаме,каков тренер да имаме пак истото е со Виола и Лацио да му ебам племето нивно само против нас коските ќе ги искршат а следната од Киево/Болоња ќе кикснат семката нивна ...Кандрева и Андерсон вчера глумеа играчишта на теренот а да дојдат во Интер со топката нема да се сврзат ѓубрињата и ќе ја скапат клупата
Џони легендата класика, против Интер се повампирувале, против малите тимови ќе немале појма :pos::pos:

Уште за кошарка фали да спомене во постов како пцуе некој што одиграл и ете ти го Џони вклопен со еден пост :D
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.154
Поени од реакции
107.578
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Паласијо.

Да ти ебам жената, мајката, детето да ти го ебам, да ти ја ебам цела фамилија што си ја имаш и што си ја немаш. Да ти ебам цел род да ти го ебам, и живите и мртвите да ти ги ебам твои неспособни.
Копиле едно смрдливо, кансор еден гаден умрен старец пиче ли ти ебам мајчино, иди умри негде сам, фетусирај се и умри си така тажен како што си ти и цела твоја мртва фудбалска кариера, фамилијата да ти ја ебам најмила да ти ебам.
Све у куќа да ти ебам најмило, све што сакаш да ти снема и на крај тебе да те снема да ти го ебам племето у пичка.

Не можам ќе полудам од нервоза, ќе се шлогирам, се тресам ко кур у ладна вода. Абе копиле едно да ти ебам мајката глупава, имбецил еден ретардира, Нагатомо и Манај погодија пенали ти ја затиска силно да и го затискам на сестрица ти у пичка. Пу да ти изнаебам све живо и диво да ти ебам.

Па уште да го поштувам за све што има напраено да му напраат погреб уште утре да му ебам фамилијата, фудбалски мртовец гнасен, земи си ги тие 20 гола и носи си и у пичку ќораву./ квббфдајкххѕѕреуиохб гѕт 3ѕт3498ѕт2857ѕ3хвхввб9
пѓо


ѓчп
л
п
 
Член од
24 април 2008
Мислења
10.501
Поени од реакции
11.568
Последно уредено:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.062
Поени од реакции
57.309
А па и кој си ти он тебе да ти кажува нешто? :cautious:
Да те ебам вешто.
--------------------
И тоа го кажа.
Да те ебе Михајловиќ Дража
--------------------
Таму сум гољо мој.
--------------------
Да да, ќе оди на одмор батко.
Да те ебе dragonsky Златко :):):):):)
--------------------
Аке си тера Руд Гулит филм. Ќе вреди.
Да те ебе Гуарин Фреди.
--------------------
Да ти влезе право.
--------------------
Ова листа тежок ретард ја праел, а уште поголем ја постира (ти)
Под кур ми се скри.
Ова рима второоделенец да ја употреби ќе му се смеат..
Попови да те пеат.
 

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.113
Поени од реакции
20.956
Вака на брзинка нешто :D
Screenshot_20200908_225447.jpg
Screenshot_20200908_225504.jpg
Screenshot_20200908_230718.jpg

На темата за коронавирус :D
Лани лето коа беа постите за бајрам, тие хард кор што им се што не јадат и не пијат цел ден... И со еден колега албанец идеме на терен низ Скопје, а човеков иначе верник, не јаде не пие ништо од сабајле а беше некаде 3-4 саат попладне, се паркираме на објектот и имаше една кола паркирана сметаше, и искача една колешка да ја тргне од тука а овој потпрен на волан вика ајде мори тргај го колата да ти го ебам тоа гзето да ти го ебам ја твое и се врти накај мене и се смешка..... Не ми текна у моментот, после коа ми се врати филмот сам се смеев како будала.

Иначе ликот порано бил суспендиран и избркан од фирмата ради кражба, се занимава со увезувани коли од странство што секако значи дека е превара лик... ама битно не јаде и не пие ништо цел ден и вечерта коа ќе се клања мисли дека е исчистен од све и свашта што згрешил и греши.

Лани беше на аџилак у Мека.

Секако продужува да пцуе, да гледа жени у гз, сочно им посакува што би им праел и сл. А да, и на одредени ликови им посакува смрт. Да умрат дај боже викаше. аххахахахахаха :D
За тоа дали европскиот супер куп е битен трофеј :D
Да, ако си Рафаел Бенитез.

Да му ебам покуќнина.
Овде најсмешен ми е делот "нека го сменат на полувреме". Судијата :ROFLMAO:
Готов е судијава, не знае кај тера. Срамен настап. Нека го сменат на полувреме. Кој кур пуштаат вакви пациенти финале да судат.
Види го овој Навас пичево што кур сакаш бе да ти ебам жената твоја. Многу големи пички шпанциве аууууу страшно, поголеми и од Албанците ви ебам све циганско
Да му ебам жената и на овој Рамос ќе ти ебам тоа копилето не кур ме терај да те мразам намерно гомно



инфаркт имам изгледа
Конте посебно да ти ебам све што имаш у фамилија за Виктор Мозес.
Ништо што праев, глеав порничи и си легнав у 2 саат или 3 не знам колку беше точно. Станав пред саат време и глеам иам гости у двор, сеа треба да искочам да седам со нив и да одговарам на прашања од типот како на работа, од кога си на одмор, ќе идеш ли негде, од ова коронава не можете да мрднете вие младите, девојка имаш ли ајде коа ќе се жениш сите се оженија од ваша генерација хехеех хехехе еееххехе ххххх ехехе да ви ебам све најмило, што убаво си планирав денов да го поминам сам у соба.
да умрам да богда.
да ти ебам све интер и на тебе конте, што сакате прајте, офлајн сум од вас 3 дена, мртвите да ви ги ебам, копилиња.
 

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.113
Поени од реакции
20.956
Не се нормални овие 2ца :pos: :pos:

За шпекулациите за Брозович во Баерн :
Броз маскота на Минхен ќе стане. Гарант ќе купи куќа со базен каде цел тим гага ќе се бања и ќе праат скари, и секако обавезно ќе збичи една бембара или ауди, да им докаже на неговите како заработува у Немачка. Сестра му ќе се пресели со него нормално, ќе ја изебе цел Минхен и пола Баварија и на крај Броз ќе отвори нов пикадо клуб во Минхен со поволности за сите Балканци. Многу бесна фаца е Брозгара, ич нејќам диде од Интер.
Тон ќе испие на Октоберфест, ќе ги фаќа за цицки тие што носат, ќе сака да им жубори со главата меѓу топките. Ќе сака да слуша јужни ветар доека дере пивкара од тоа огромните кригли.
Ќе ги полие Бекембауер и Румениге со црно пиво, сместа отказ ќе добие. Ќе вози ролс ројс, одма казна ќе испие од Баерн ради непоштовање на Ауди ко спонзор. Ќе го учи Дејвис да пцуе на српски. Ќе иде на сплавови со Брацо Салихамиџиќ. Ќе ја пцуе на српски Бибијана судијката, ќе ја нарекува курва и слични навреди.
 

Џонтра Волта

Qué miras, bobo?
Член од
20 јули 2020
Мислења
8.999
Поени од реакции
55.200
Пак ја читав вчера темава, исто се смеев као пред 5 години. Бреј коа помина толку време бе, Стекот се жали 23 години имал све му скратил Интер, разочаран... еве го 5 години подоцна ќе се жени уште малце, човек стана.

Многу се смеев тогаш, урлаше темава, исто и синојка се смеев со солзи хахахахаххахахахахаха тоа компилацијата за Мацари врв :pos: :pos: :pos: и Салваторе Ароника со шпицестите цицки deal with it.
Болно копиле сум ја.

Сеа сум малце помирен, пораснав. :D Т.е нека не јадам гомна, чекај нека почне сезонава, ќе видиме на што сум. На фб иаме еден чет интерашки, редовно вриеме од нервоза.

п.с еј еден момент од темава ќе го памтам, прв пат коа го видов и вчера исто посебно се смеев на тоа, онака застанав и само на тоа се смеев... еве го во продолжение големиот Џони Вајсмилер со една од најболните пцовки
да му ебам јас ретардираната ќерка негова...
 

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.113
Поени од реакции
20.956
Тука нема пцовки, ама сепак е квалитетен хумор од страна на Џонтра :D

300 милиони евра ќе се потрошат на кариерата на Алваро Мората. После се чудиме, светски економски кризи, корона вирус и пад на економијата... ништо поише не заслужуваме како човештво.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom