Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
До буква исто сценарио како кога ги „тепаа“ во парламентот. Намести се да блокираш, па вришти и навредувај, со надеж дека некој ќе изгуби трпение и ќе ти го даде заслуженото, за да можеш потоа да се претставиш како жртва. Сето тоа зачинето со обилна пропаганда на Милчин (еве, не кажувам Сорос :kuracc:).
Точно

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Не знам зашто комплицираш прилично едноставна ситуација. Моментално ја неам право да фатам страна и да испаднам кловн, бидејки двата кандидати се од иста страна и унапред се знае дека ќе тепа Давор.
Студент сум ги знам конкурентите боље од тебе, тие позиции секако се пополнети. Бар вака тие позиции ќе ги држи некој интелегентен а не морон како Кирил.
Не се разбираме друже. Изгледа ти кога си ме читал лично си го сфатил постот. Прочитај го уште еднаш ќе видиш дека сме на иста бранова должина и дека не е наменет за тебе.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Kritikuvas drugi deka koristat navredi koga nemaat argumenti pa prodolzuvas so opsipuvanje navredi i pcovki.
Vie ste parodija samite na sebe.
A shto bi pravel ti ako sega jas ti repliciram so grubi i navredlivi zborovi. Imash dva izbori, ili ke me ignorirash ili ke vratish so ista merka. Samo ignoriranjeto si ima granici.
A za pcovki ne si vo pravo. Ne pametam nekogo da sum opcul na forumov.

"Vie ste parodija samite na sebe."
Dali toa mi se obrakjash so vie ili me stavash vo nekoja grupa na forumov. Jas ovde lichno ne poznavam nikogo.

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Како бе тоа СЕ снимиле, повеќе сниматели отколку протестанти, некој да не фатил на камера кај што некој е фрлен ко кеса. :tapp: А за повреди видовме неколку сличиња на ФБ (гребаница-ампутација)
Уранија беше врв. "Пушти ме да влезам, јас сум од хелсиншки" после тоа кара врни, се мава во штитот, продолжува со клетви... :lolzz:

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
ах бе киро бе...
Што вришти овај? Да не му боли нешто во дупено? Да не е црвенко?
Да му евам крвта педерска развртничка, колку и да сум изреволтиран од ВМРО со ова куче дрогирано од сперма не би протестирал. Страм да му е и што постигна? Еве види мој глас се слуша, шема муабет. Копиљ гнасен педерски мрсен.
Вмро уште 10 години на власт, а овај нека бара легализација на курот шо го чува вгз.
Глупи, еден протест незнаат да кренат. Влада ќе паѓале, арен е Груевски. Удри хероју наш. Нек им прже газот.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
eden valjak i da gi izgazi site i od vmro i od sdsm.Prosta raja ccccc
Pa mi placat po klipcina se prdodadeee se prodadeee kiroooo, demek tie ako dojdat na vlast nezavisni ke bidat.Abe edna nuklearka kaj nas i site da ne otepa, ne zasluzuvame da postoime be.Za kur ne ne biva.

p.s ova koja e sho roika ko zaklana na 1:07 histericnava :S

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ми се свиѓа како полтрончињава го изигнорираа дечкото погоре што пиша како се однесувале од ЕБР. Али у право е, таквите ствари на крај со дупло се враќаат.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Бев таму бе не ми кажувај како било. Ме фрла ебр ко кеса ѓубре да сум. Ако ако се врти тркалото ;)
Ќе биде после ама немојте македонци сме.
Мали јас да отидам таму и да ги пцујам у фаца ЕБР и да не им давам пристап да си ја извршат должноста. Верувај дека може и да ме изеде мракот.

Имате среќа таква е ситуацијата па неможете да бидете тепани(од политички причини де). Башка и невладините намерно провоцираат овакви настани.

Инаку еве пошто си малечок па прстињата неможат да ти дофатат до тастатурата да изгуглаш како полицијата се справува со студенти и тоа во земји од каде што не тераат ние овде да бидеме демократија.

Слободно ако те мачи нешто повели одбери земја и јас ќе ти изгуглам видео како полиција се справува со студенти. За нареден пат да имаш почит кон тие со униформа пред тебе и да им викаш фала секој пат здрав прав кога ќе се враќаш накај дома.

Ф

Флеш

Гостин
Да му евам крвта педерска развртничка, колку и да сум изреволтиран од ВМРО со ова куче дрогирано од сперма не би протестирал. Страм да му е и што постигна? Еве види мој глас се слуша, шема муабет. Копиљ гнасен педерски мрсен.
Вмро уште 10 години на власт, а овај нека бара легализација на курот шо го чува вгз.
Глупи, еден протест незнаат да кренат. Влада ќе паѓале, арен е Груевски. Удри хероју наш. Нек им прже газот.

Koj e kurtonov na 1-15 min koj vristi,abe facata mu e ,ne e dovolno pcosti da se iskazat.:LOL::LOL::LOL: Glupa faca !!

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946

Неколку пати си пишал така мислам, ти не одиш на протести за него или со него не е тоа митинг туку одиш за себе. Затоа и се вика шарена револуција бидејќи има луѓе од различни групи од пензионери и стечајци до студенти и лгбт.

За полицијата само да кажам рибата смрди од главата односно Чавката и командирите во така поставена структура не верувам дека некој може да одбие наредба. Мора што попрво да има експертска/преодна влада за да сопре лудилото и криминалците да одат во затвор инаку нема помирување.

Последно уредено:
W

wicked_1

Гостин
Неколку пати си пишал така мислам, ти не одиш на протести за него или со него не е тоа митинг туку одиш за себе. Затоа и се вика шарена револуција бидејќи има луѓе од различни групи од пензионери и стечајци до студенти и лгбт.
Џабе пишеш, амебиве лоботомирани не ни коментираат за тоа што се случи.

Дно од луѓе, црви.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Чек бе овие се тие ебр шо како пички во чаир и во тетово во фаца ги плукаат? Овие се тие ебр шо си седеа мирни на градски за купот финалето кога беше демолиран стадионот? И уште еден куп гомнарии шо се случувале си седеле ко пички? Мрш да ти ебам државата куртонска, затоа никогаш нема да сме држава, никогаш. Овие па мрсулковциве од дпмне уште лице имаат овде па да ги бранат. Колку сте мизерни ,МРШ!

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511
Може ли некој да ми објасни што значи улогата претседател на СПУКМ и која е неговата моќ да влијае на студентите?

Прва работа, на студентските избори одат само партиски војници и од едната и од другата страна...евентуално некој залутан неутралец.

Така да протестирање од оваков тип, докажува дека протестирачиве се апла платени, и организаторите на избориве и бројачите исто.

И да се формира студентско освестување кое ќе се дистанцира од секакви "невладини пленуми" и владини УМС-а.

До тогаш пуканки и ќе си гледаме клипчиња како овие вриштат, а овие глумат лудило.
И двата беа на ВМРО кандидати, 24-25 годишни студенти што требало пред некоја година да завршат. Се е платено за такви ко тебе, не дај боже да доведеш камери и да се види на лице место како се прави фалсификат и одозгоре се смеат во фаца. Сега читам 5000 излезеност , хахахахаха толку немаше кога ги немаше овие циркуси и кога студентските домови беа 100% партиски, избори во октомври / ноември кога сите студенти се тука.

Поголема лакрдија и ебање во здрав мозок у оваа вукојебина нема. Веќе се губи секоја надеж , банкротот на ебанава држава се надевам ќе дојде што побрзо и да нема веќе пари за паразитите.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.807
Поени од реакции
6.249
Не сум во тек со протестите за студентски избори. Не знам кој за која страна е.

Ама....
Гледам дека не сме способни да организираме и студентски избори без инциденти.
Гледам како специјалци под полна опрема упаѓаат меѓу студенти ?
Гледам хермелин со митралез ! За студентски избори, бе !
Гледам како студенти се влечени од полиција.
Гледам како дечки трчаат/бегаат (!) со кутии со гласачки материјал....
Гледам набилдани фаци кои се идентификувани како членови на владеачка партија присутни во гужвата
Што повеќе ?
Не ти треба броење на гласови : На чија страна е хермелинот со митролезот - тој е победник

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom