Ако е Live Stream не помага Internet Download ManagerУ тај случај, на тракер пиши Internet Download Manager. тава нешто ги зима сите видеа од секој броузер и може да ги симнуваш со него...
Најновата, не во ави, патем, незнам како во ави да го направам од Camtasia, па нели од кога ќе го стопираш тоа што си го снимач и ти се појавува крекрај фајл , и нели чекаш некое време. Јас чекав 6 саати да ми се крекира фајл, од 46мин. Ми зафати 5 и нешто ГБ.Не заебавај како може така ? Која верзија ја коритиш на Camtasia ? Дирекно во avi зачувуваш или што правиш ти ?
Probaj so free studio ima neograniceno snimanje na desktom ima i za konvertiranje na videaВака дечки, незнам дали го постирам ова тука, ако не е префрлете го.
Дали освен Camtasia, има друго програмче за снимање тоа што ми работи во позадина на компјутерот т.е дестопот. Сакам да сниман еден курс, што го гледам на нет, ама ќе ми треба повеќе пати да го гледам, па да не плаќам пак, да го снимам.
Пробав со Camtasia , но, за 30мин, и треба 5 саати да го префрли видеото на ПЦ-то, и фајлот е голем, околку 5-6ГБ.
Имали некое добро програмче, каде може да снимам, со добра слика и среден фајл?
Camera апликацијата на виндоус 8 снима видео...а добро дали знае некој програма за снимање од веб камера со аудио. Не ми треба којзнае си каков квалитет и не знам ти што...?
виндоус 7 имам...Camera апликацијата на виндоус 8 снима видео...