Da be i posle da zbudalat clenkive so poraki pishuvanje.Ставајте слики кој како напредува да бидеме у тек.
Ili go sechish ili namaluvash drkanjeИмам проблем со пенисот ако може да побарам совет од вас не знам точно до кога но ми се појавија вакви дамки на пенисот најдов слични слики од интернет само не толку изразени како на сликите ако може некој да каже што имам и како да се тргнат да даде совет
Имам проблем со пенисот ако може да побарам совет од вас не знам точно до кога но ми се појавија вакви дамки на пенисот најдов слични слики од интернет само не толку изразени како на сликите ако може некој да каже што имам и како да се тргнат да даде совет
...зш му се смееш, мастурбација е една од најздравите активности ако се нема соодветен партнер(ка), ама добро да не се претерува!Ili go sechish ili namaluvash drkanje
CITAJ pravilno!!!...тие се еден вид лојни жлезди т.н.Фордисовите испакнатини (Fordyce spots) често ги има на усните или во внатрешноста на устата, но и на гениталии не само на пенисот туку и на тестисите и не преставува здравствен проблем, најчесто кај тие особи кои имаат проблем со мрсна кожа и коса (ако немаш попратни симптоми како чешање, пржење или нелагодност што може да даде понекогаш и генитални инфекции т.е. сексуални преносливи инфекции) нема простор за загрижување, онака под виртуелна претпоставка!
...зш му се смееш, мастурбација е една од најздравите активности ако се нема соодветен партнер(ка), ама добро да не се претерува!
Фала за совет брат дека ме плашеа посебно жолтите дамки што беа на врвот од кожата од алатот исто имам и некое благо искривување на пенисот Како можам да го исправам и дали мора хируршки зафат ???Прегледај го приврзокот 420849 Прегледај го приврзокот 420850
...тие се еден вид лојни жлезди т.н.Фордисовите испакнатини (Fordyce spots) често ги има на усните или во внатрешноста на устата, но и на гениталии не само на пенисот туку и на тестисите и не преставува здравствен проблем, најчесто кај тие особи кои имаат проблем со мрсна кожа и коса (ако немаш попратни симптоми како чешање, пржење или нелагодност што може да даде понекогаш и генитални инфекции т.е. сексуални преносливи инфекции) нема простор за загрижување, онака под виртуелна претпоставка!
...зш му се смееш, мастурбација е една од најздравите активности ако се нема соодветен партнер(ка), ама добро да не се претерува!
Смени малце со другата рака.Фала за совет брат дека ме плашеа посебно жолтите дамки што беа на врвот од кожата од алатот исто имам и некое благо искривување на пенисот Како можам да го исправам и дали мора хируршки зафат ???
Druzhe ushte preeska koga mu staviv smajli sakav istovo da mu go pisham!Смени малце со другата рака.
Само да не претераш пошто ќе изгледаш како братот @Zippertrax што изгледа на аватар.Фала за совет брат дека ме плашеа посебно жолтите дамки што беа на врвот од кожата од алатот исто имам и некое благо искривување на пенисот Како можам да го исправам и дали мора хируршки зафат ???
Нема лутење тука. Машки сме, мора да си помагаме.Druzhe ushte preeska koga mu staviv smajli sakav istovo da mu go pisham!
Samo aj rekov da ne se naluti.
Иди си државно.Има некој искуство со цени за сунет во приватниве клиники??
Јас пред недела дена во Систина. 1000евра е, ако немаш приватно осигурување ти препорачувам види на Клиника или 8ми Септември или распрашај се за ординации Тетово или ГостиварИма некој искуство со цени за сунет во приватниве клиники??