Пријавување на гости од хотел во МВР

L

lolain

Гостин
Здраво, работам на рецепција во хотел. Кога ги пријавувам на страната од МВР, ми пишува дека пријавата е успешна ама автоматски ми враќа празен формулар на мејл. Што значи тоа?
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Здраво, работам на рецепција во хотел. Кога ги пријавувам на страната од МВР, ми пишува дека пријавата е успешна ама автоматски ми враќа празен формулар на мејл. Што значи тоа?
Ne im raboti systemot kako i na sekoja drzavna institucija, vakvi problemi licno imav so katastar lani. Javi im se i prijavi im problem.
 
Здраво, работам на рецепција во хотел. Кога ги пријавувам на страната од МВР, ми пишува дека пријавата е успешна ама автоматски ми враќа празен формулар на мејл. Што значи тоа?
...тоа значи дај „следечи“ :D
 
Здраво, работам на рецепција во хотел. Кога ги пријавувам на страната од МВР, ми пишува дека пријавата е успешна ама автоматски ми враќа празен формулар на мејл. Што значи тоа?
Не им работи системот, треба рачно да потполниш картончиња и да ги однесеш во МВР
 
L

lolain

Гостин
Средено, фала ви. Треча смена бев па немав кого да контактирам, во секој случај боље да знам дека е системот него да се мислам цела вечер шо е работава. Клуч.
 

Маркетинг

Нови теми

На врв