Сега за сега не би ја менувала мојата боја на коса.
Костенлива ми е .. но на лето многу ми осветлува.
Понатака кога ќе почне да ми белее тогаш можеби ќе направам корекција.
Не сум се фарбала целосно, ама првото шатирање ми беше во трето одделение и од тогаш уште едно десетина пати се ишатирав плава и сите мислеа дека сум природна плавуша. Пред не цела година кога се ишишав ми испадна плавото и сите: си се фарбала, си се фарбала?
а би сакала некогаш да се исфарбам скрос црна со црвени прамени
se isfarbav ednash kako plava, kako karamela sli4no i od togash redovno se farbam koga ke mi porasne korenot, i poubava si sum vaka ina4e mn mi bese temna i ne me li4eshe bash
Mi беше косата темно кафеава али имав голема желба да се исфарбам црно .И пред некој ден се исфарбав според коментарите на другите ми одговарала бојата.а и јас сум ептен задоволна како ми изгледа косата сега.Така да и кога ке измине исфарбаното пак ке се фарбам црно обожавам што сум црнокоса :kesa:
Се имам фарбано и шатирано, но сепак природната боја е онаа која нe' прави тоа што сме . Ок е фарбање понекогаш, да се експериментира/проба нешто ново колку за промена, но не треба да се претерува зашто пред се' не е здраво за нашата коса.
Ја фарбам косата со црна боја инаку природната ми е кафеава , почнав да се фарбам бидејки косата многу ми се мрсеше , а сега помалку и бојата ми дава некаков сјај...
Значи како мала имав скроз плава коса! Бав плавуша у пубертет ми останаа само прамени од плавото малце поотемно кафено и уше малце потемно кафено! Си ја обожавам косата немам бели влакна и стварно ми е ко фарбана и не планирам да ја фарбам додека не морам! Коа веќе ќе морам ќе напраам иста комбинација како сеа само за нијанса посветло зашо така помалце ќе ми се познаваат белите влакна!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.