Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Луѓе многу сте уфилмани бе ако мислите дека сите полицајци се исти тогаш грешно се турка работава со муабети за мали деца ја не знам што толку се генерализира за ова ќе си сноси одговорност МВР и убиецот ќе си лежи затвор. Ако мислите дека ќе ги промените сите луѓе на планетава по се изгледа дека се лажете.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Дај прекинете ми се гади од вас, неможам да ве смислам сите до еден, да не навредувам сега тука али стварно сте бедни, бедни душичиња, да го премолчиш злосторството е исто како да си го направил самиот дури и полошо, да гледаш со отворени очи додека убиваат човек пред тебе и да си ја вртиш главата е подоле од се што може да се нарече човечност.

Член од
6 јуни 2011
Мислења
52
Поени од реакции
25
Отидегрупата на FB

Event Cancelled

This event is no longer available because it has been cancelled.

Епа народе добредојдовте во Кина.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Отиде евентот на ФБ и овој го избришаа, идете утепајте се ебате бедата од полиција.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Ако за тебе Бајруш Сејдиу и уште еден куп други албански криминалци коишто беа уапсени или ликвидирани при акции се пушачи на џоинт тогаш незнам што друго да ти кажам;)
Повеќето! Значи не сфаќајте буквално сѐ што ќе напише човек.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Оној кој имаше +7000 атендинг?

Дебили.

P

Princ

Гостин
Дечкото кој го направил тоа се пријавил сам што зборува дека сепак имал совест и доблест да признае што направил.
- делото се случило рано наутро во понеделник (00:40 отприлика)
- околу 13 часот во понеделник нетпресс (мислам, ме мрзи во моментов да пребарувам точно) ја објави изјавата од очевидецот
- околу 15 часот портпаролот на МВР одржа прес при што бил прашан за настанов. Го негираше. Има докази за тоа. Значи рече нешто у стилу "има починат на плоштад без траги на насилство, ама убиство не"
- според медиумите, полицаецот убиец се пријавил околу 18 часот
Да сум судија, нема никаква олеснителна околност освен 200 денари заштеден бензин.

Според Иво Котевски момчето кое е починато има дебело криминално досие во полиција
Ирелевантно. Демократска земја е ова, правна држава, тука виновниците се вадат пред лицето на правдата односно судот. Не е Пакистан ова, полицијата да зема правда во свои раце. Такви теми има пун стап во Свет и ЧДА, кадешто им се исмеваме на тие забегани, затоа немој некој да ми каже дека и ние сме забегани.

Сега најмногу ме интересира кој ќе одговара за давање на лажни информации прво околу идентитетот на загинатиот? Потоа зошто сега очевидецот вели цитирам “ вчера бев кај Даниел и видов дека е стварно жив“ , а извесниот Даниел го нема никаде да се појави...
Пак ирелевантно. Убиство имало? Сред плоштад? Од страна на лице вработено во МВР? Океј.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Дечкото кој го направил тоа се пријавил сам што зборува дека сепак имал совест и доблест да признае што направил. Според Иво Котевски момчето кое е починато има дебело криминално досие во полиција па сиостемот го препознал според отпечатоците. Сега најмногу ме интересира кој ќе одговара за давање на лажни информации прво околу идентитетот на загинатиот? Потоа зошто сега очевидецот вели цитирам “ вчера бев кај Даниел и видов дека е стварно жив“ , а извесниот Даниел го нема никаде да се појави... Многу мистерија има тука
Сам се пријавил или некој од горе му наредил да се пријави ?

Нејсе тоа, не знам само зашто сакаш да го намалиш овој чин на брутално убиство, па пишуваш според Игор Котевски момчето имало дебело криминално досие нешто што е апсурдно и срамно да се спомне после ваков чин, како од тебе така и од Котевски.

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
- делото се случило рано наутро во понеделник (00:40 отприлика)
- околу 13 часот во понеделник нетпресс (мислам, ме мрзи во моментов да пребарувам точно) ја објави изјавата од очевидецот
- околу 15 часот портпаролот на МВР одржа прес при што бил прашан за настанов. Го негираше. Има докази за тоа. Значи рече нешто у стилу "има починат на плоштад без траги на насилство, ама убиство не"
- според медиумите, полицаецот убиец се пријавил околу 18 часот
Да сум судија, нема никаква олеснителна околност освен 200 денари заштеден бензин.
.
Наводно се пријавил...после 24 часа натегање изјавиле кој и што е . До тогаш “не знаеле“ ...
А дали се пријавил доброволно или пак му обеќале дека ќе заташкаат е друга работа.
Како се друго во земјава :)

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Значи ок и јас сум Вмровка и пак да има избори пак би гласала за Вмро ама тоа не значи дека оправдувам убиства, а посебно не убиства направени од полицаец, тој човек без разлика кој е и што е и дали му е обезбедување на некој функционер или не МОРА! да се санкционира, според било кои нормални закони на општеството, според религија, според морал, според етика,според обичајни правила, според судска пракса, според основно човечко чувство, според закон, според УСтав, според СЕ што постои пишано и непишано.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Точно, истото го слушнав, ама мислам дека важи само за тие што повикуваат на насилство, а не на протест. Сеедно, само обид за заплашување, не дека нема да ти наместат нешто ако сакаат, ама не смее тоа да не' плаши.
Туку кој к** сеа бара протестот пред зграда кај Груевски? Сеа на Сител на вести кажаа дека меѓу протестантите имало функционери на СДСМ. И нормално, не пуштија ни една снимка од истите.
Ќе не' збудалат... Во оваа држава изгледа единствен начин да искажеш револт, е да се самозапалиш. Па и тогаш ќе те намачкаат со партиски бои. Не знам веќе што да кажам.

Немој да реплицирате во корист на едните или другите, пишав само од бес и за да пренесам информација.
Pa neka ima funkcioneri samo taka ke ne sfatat ozbilno. Toa im e rabota na pratenicite, ako ne izvrsat pritisok oni ke propadne se, pak ke ja zataskaat rabotata. Jas mislam deka branitelite treba da izlezat. Nema da probaat da ve rasteraat ako ima opozicija.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom