Затоа што во Македонија владата е државата, а не народот. Додека не покажеме кој е кој, ништо не правиме.Зошто е откажан настанот на фб?
Епа тоа го мислев и јас. Не би сакал и јас да ме застане полиција без причина, но веќе доколку тоа се случи не би се правел паметен и да се расправам со нив. Фино лепо ќе им дадам идентификација, ќе им одговорам доколку ме прашаат нешто и би си заминал. Да направам нешто што не треба воопшто нема да ми биде криво и да ме тепаат.Грешка си. Не знам колку од вас тука ги познаваат законите но полицаец нема право веќе да те запре ради проверка онака како што е на автопатите да ти бара возачка и терај да ти рече. Ако нема причина да речеме дека немам каиш, возам пребрзо, или на улица ме глеа и знае дека сум пијан тогаш смее да ме стопре. Али без сигурна причина нема право и за тоа можеш да го тужиш. Се сменија некој закони не живееме у комунизам веќе
Па ако лажат сведоците како умрел тогаш? Значи сакаат да го прикријат случајов да ни ги замачкаат очите и да заборавиме.СРАМОТА Е ШТО НЕКОЈ ОЧИГЛЕДНО УЖИВА ДА МАНИПУЛИРА СО МАСАТА.. СТАДОТО ДЕ.
ИЛИ СУДСКА МЕДИЦИНА И МВР ЛАЖАТ ИЛИ ПАК СВЕДОЦИТЕ...
Тоа што некој сака да си игра со вас не е ли доволно да покажете среден прст?
Нека почива во мир.
Во каква држава живееме, Северна Кореја не ни е рамна.Ја избришаа групата на ФБ за да не се организира народ. Нешто слично како со Кале протестите.