Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.808
Да ти нацртам јас, сакаш :D

Ако е стварно вистина, а искрено не знам во што да верувам веќе, да ми каже некој дека вонземјанец дошол на плоштад се поздравил со сите и си заминел нема да ме изненади...
Свашта викаат...

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
зошто да не би интервенирале лекарите, некако ми нема логика муабетот????
но страшно е ова ако е вистина лелеееееееј С.Кореа не ни е рамна..:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
зошто да не би интервенирале лекарите, некако ми нема логика муабетот????
но страшно е ова ако е вистина лелеееееееј С.Кореа не ни е рамна..:)
Мене воопшто не ме чуди што не интервенирале, повеќето имаме осетено, тие во болнички ходници оставаат пациенти да умрат не па да не пружат помош.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Аман бе во све поверувавте пак ли го пуштија на А1 ова?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мене воопшто не ме чуди што не интервенирале, повеќето имаме осетено, тие во болнички ходници оставаат пациенти да умрат не па да не пружат помош.
Едно е да не интервенираат од премногу пациенти во болница или од немарност а сосема друго ако некој наредил да не интервенираат.

Ако е вистина утепува во поим и става под прашалник многу работи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.808
Прееска ве замолив да не ширите дефетизам сега би ве замолил да не ширите хистерија :cautious:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Аман бе во све поверувавте пак ли го пуштија на А1 ова?
Леле колку само несакам да мешам вакви зборови ама в*******а аман може ли еднаш да ја извадите А1 од уста и за една работа да не ја обвинувате неа.
Не, не го објавија тие ова, аман веќе.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
И не, јас одбивам да верувам во ова.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Гледајте како Сител се обидува да манипулира , иако немаат воопшто разговарано со братот на Мартин , тие сепак пренесуваат информации , без да кажат од каде им се :

Смртта на Мартин Нешковски не смее да се употреби за добивање на политички поени.

Случајот не треба да се политизира и треба да оставиме институциите да си ја вршат својата работа, дециден братот на Мартин Нешковски, Александар.
Денеска и Сити парк бојс демантираа дека се организатори на протестите. И тие како и братот на Мартин апелираа, протестите да не се злоупотребуваат за политички цели.
==

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Игнорирајте ги медиумите, и онака изгубија секаква трага на човеколикост...
Туку...
How big is the pink elephant in the room...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
А еве што вели братот на Мартин:

Голема благодарност до целата младина што не поддржа и имам една молба, да бидат сите протести мирни и да не ги користат, партиски да се препукуваат, СДСМ, ВМРО. (А1 ТВ)

=
Значи тој не бара протестите да прекинат, како што им годи на Сител , да се замолчи случајот , и во тишина , да донесат некоја одлука со која ќе се амнистираат полицајците кои го прикрија убиството , а осомничениот да добие некоја блага казна.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Леле колку само несакам да мешам вакви зборови ама в*******а аман може ли еднаш да ја извадите А1 од уста и за една работа да не ја обвинувате неа.
Не, не го објавија тие ова, аман веќе.
Да не идам оф топик ама А1 беше единствената телевизија што ја кодошеше Македонија за лични интереси. Жално е што и вработените долго време не знаеја дека се манипулирани од страна на нивниот сопственик. Факт е дека и Сител е политичка телевизија за поени на власта ама тоа што го правеше А1 беше против национален интерес и според сите закони дефинитивно истата требаше да биде затворена токму во оганот кога сите мислеа дека А1 е жртвата на "демократијата" ама подоцна се испостави вистината. Факт е дека пред да се случи ова беа најдобра ТВ и дефинитивно најпочитувана од страна на мнозинството граѓани ама после нивните валкани работи сега е ред да се пресече.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ај пак ќе кажам јас што видов.
Братот на Мартин беше таму, се заблагодари за поддршката, побара да се продолжи со МИРНИТЕ протести...
човекот се расплака, и му се слоши, а не видовме доктори да дојдат. Потоа тие што беа најблизу, преку мегафон кажаа дека докторите не сакале да го примат во болница. Тоа е јас што знам и што видов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom