Г
Грејвдигер
Гостин
Просветли ме како било.може и него му мачкале очи ? незнам како така коментирате кога појма си немате како што било.
Просветли ме како било.може и него му мачкале очи ? незнам како така коментирате кога појма си немате како што било.
не пишав дека јас знам, туку дека ти незнаеш. Може да погодуваме, ама не е тоа поентата.Просветли ме како било.
Епа ако не знаеш шо го тупеш толку. Он е еден од одговорните, како може да му замачкувале него очи кога и он е вклучен во самиот процес. Во понеделник во 19h изјавува дека немало пријавен случај, а другиот ден кажува дека тигарот самиот се пријавил во 18h. Тука смрди нешто и тоа многу!не пишав дека јас знам, туку дека ти незнаеш.
Чек бе, не беше од Струмица ти? Каде полицајците се фини, глупи и дебели? Каде возам со нерегистриран мотор по тротоар и само ме гледаат? Каде у 4 сабајле си одам пијан низ станица, и тој надвор во кабината за патрола ми вели добровечер? Каде барање легитимација сум видел само во CSI?Не планирам да пишам повеќе на темава, кој е човек и имал контакти со полицајци барем малку ќе сфати како е и што е.
Mртов млад човек е. Убиен. Тоа е сигурно. Каков што и ти би можел да бидеш после некаква “акција“ на “специјалните“ специјалци. И потоа некој на форуми би кажувал дека си...Значи, поентата не ми беше дали бил наркос, куропушач или партиски активист. Шогоебам шо е. Поентата е дека може извадил ноже, може сабја извадил ебаве хаха. Значи, 2 дена се криеше настанот, и еве сега се објави тек.
У Америка убија уругваец пред неколку години под сомнение дека бил бомбаш, пошто имал ранец на грбот. Знаете како заврши случајот? - Се извини Џорџ на семејството. Голем ташак.
Протестот и ќе беше океј ако го организираа студенти, средношколци, мање битно кои, ама го организираат политички партии во позадина. Тоа е проблемот. Доби политички карактер. Ги гледам на фејзбукот фаците кои објавуваат линкови, класични партиски пиончиња. Мхм, навредете се, гајле ми е.
Се обидуваш да копираш одредени форумџии, но за разлика од нив, немаш содржина, само изливи на примитивизам. И не, не си kewl ниту h8r, туку немаш основни познавања што те прави само...трол...и тоа од досадните...наркос, куропушач или партиски активист
wot with all do respectЧек бе, не беше од Струмица ти? Каде полицајците се фини, глупи и дебели? Каде возам со нерегистриран мотор по тротоар и само ме гледаат? Каде у 4 сабајле си одам пијан низ станица, и тој надвор во кабината за патрола ми вели добровечер? Каде барање легитимација сум видел само во CSI?
Кажи ми за што се залагаш ти? Читам дека убиецов се пријавил и ќе му се суди? Ќе излегол по 10 години. А што очекуваш како резултат, м? Да го стрелат на плоштад? Јас мислам дека до овде оди правдата, се' проследно е партиска должност. Како барање оставки и слични курови. Фино објаснете ми ја кампањава, што репрезентира, што им е целта, дека 70% се со партиска агенда. Јас поддржував додека беше ориентирана околу нерасчистената смрт на млад човек. Убиецот е пријавен, и треба да му се суди. Какво е ова собирање во секој град? Каде, пред штаб? Дали јас ако RSVP-ирам го подржувам починатиот младич, доаѓање до вистината и сите тие слични каузи, поддржувам оставка на некојзакојкурнемеболи, поддржувам ВМРО? СДСМ? Скопјани со алфа проблемите? Општо за полицијата во Македонија? Поддржувам дека и во Струмица е исто и дека барам промени, дека нејќам? Елаборирај ајде слободно, уосталом не е ова ништо јавно дефинирано освен хормонален дисбаланс кај тинејџери кој резултира со типичната буновност, хипстер еуфорија - на мода е да имам слика, се чуствувам како да вредам и ќе ме сакаат од партија.
Дека сите што ми пратија покана суптилно ме изигнорираа кога прашав. Не чини ова собирање во секој град, поготово сите во Струмица што се чукаат во гради. Им дава политичка конотација на целава ситуација и само им смета на оние со вистински проблеми. Стриктно во Скопје, али со вистинска цел. Тие што го валкаат името на детево и го користат за билдање поенчиња, курови да пушат.
Ништо бе, не се навредувам, сигурно не повеќе од игнорирање кога прашав за што се бори каузава. Мене не ми беше јасно, и до некаде уште не ми е. Мака ми е за детево, ама мака ми е кога се друго има партиска позадина. Незнам како не ја гледаш.wot with all do respect
знаеш дека ако не се кренеше вчерашниот протест, за надлежните институции ќе постоеше:" му се слошило и си умрел на клупата" а не "УБИСТВО", мораше да се исфорсира народов за вистината да излезе на виделина, протестот беше искажување револт зашто се криеше вистината и нема ама апсолутно никаква политичка позадина, затоа те молам не пробувај да му придадеш.
http://star.dnevnik.com.mk/?pBroj=1901&stID=5106Чек бе, не беше од Струмица ти? Каде полицајците се фини, глупи и дебели? Каде возам со нерегистриран мотор по тротоар и само ме гледаат? Каде у 4 сабајле си одам пијан низ станица, и тој надвор во кабината за патрола ми вели добровечер? Каде барање легитимација сум видел само во CSI?
Кажи ми за што се залагаш ти? Читам дека убиецов се пријавил и ќе му се суди? Ќе излегол по 10 години. А што очекуваш како резултат, м? Да го стрелат на плоштад? Јас мислам дека до овде оди правдата, се' проследно е партиска должност. Како барање оставки и слични курови. Фино објаснете ми ја кампањава, што репрезентира, што им е целта, дека 70% се со партиска агенда. Јас поддржував додека беше ориентирана околу нерасчистената смрт на млад човек. Убиецот е пријавен, и треба да му се суди. Какво е ова собирање во секој град? Каде, пред штаб? Дали јас ако RSVP-ирам го подржувам починатиот младич, доаѓање до вистината и сите тие слични каузи, поддржувам оставка на некојзакојкурнемеболи, поддржувам ВМРО? СДСМ? Скопјани со алфа проблемите? Општо за полицијата во Македонија? Поддржувам дека и во Струмица е исто и дека барам промени, дека нејќам? Елаборирај ајде слободно, уосталом не е ова ништо јавно дефинирано освен хормонален дисбаланс кај тинејџери кој резултира со типичната буновност, хипстер еуфорија - на мода е да имам слика, се чуствувам како да вредам и ќе ме сакаат од партија.
Дека сите што ми пратија покана суптилно ме изигнорираа кога прашав. Не чини ова собирање во секој град, поготово сите во Струмица што се чукаат во гради. Им дава политичка конотација на целава ситуација и само им смета на оние со вистински проблеми. Стриктно во Скопје, али со вистинска цел. Тие што го валкаат името на детево и го користат за билдање поенчиња, курови да пушат.
Досега немаше, и тоа е за почит, ама познавајќи ги нашите партии и нашиот менталитет, ме фаќа страв од тоа како сите ќе се обидат да искористат труп за свои цели. Тажно, но вистинито.протестот беше искажување револт зашто се криеше вистината и нема ама апсолутно никаква политичка позадина, затоа те молам не пробувај да му придадеш.