Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
Ако е најдобар бизнис што не отвориш и ти Универзитет ? Гајле ми е за Сефер или за татко му факт е дека се успешни и не треба секогаш да бидеме скептични кон секој позитивен потег во високото образование убаво би било некогаш да дадеме подршка и да кажеме и убав збор за некого, мене искрено ми се допаѓа како ФОН се менаџира и како работи , гледам на Фејсбук секој ден имаат некоја активност и им се овозмужува пракса на студентите , исто така гледам и државните ГОце делчев е доста активен и ми се допаѓа начинот на кој што овој Универзитет функционира.Ко прво денес да отвориш универзитет најдобар бизнис е ако имаш пари затоа не ме чуди што е на 22 место а како второ, ФОН го направи татко му, не Сефер.
Поздрав[/QUOTE]
Па реков дека за тој што има пари, немам ја толку пари нажалост иначе одма отворав. Јас сум од тие, „црнците“, на државен што се :smir: Инаку за Сефер, па хех, и татко ми има ординација со 4000 пациенти па дури и ми рече кога завршив средно ако сакаш да те вработам ќе клатиш врата ќе земаш плата Исто ко него со татко му.