- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 7.468
- Поени од реакции
- 5.895
А да одат во Хрватска?Тоа се српски јунаци и нови косовски витези, дојдени да ја повратат земјата од арнаутите.
А да одат во Хрватска?Тоа се српски јунаци и нови косовски витези, дојдени да ја повратат земјата од арнаутите.
Речи им.А да одат во Хрватска?
Дојде време УЧК да срка тоа што проповедаше, ти текнува 2001Повторно имаше пукотници, косовските медиуми известуваат дека во манастирот се барикадирани околу 30 терористи меѓу нив има и повредени.
![]()
Па тешко е. Сигурно над 4 кила има оружјето.Напаѓачите се професионалци со маски и вооружени со тешко оружје, напиша Курти
Тенкови и артилерија? rofl
каков дилетант е овој Курти, невероватно
Мене на попој ми личат, мада и на калуѓерки, ајде браќа македонци тргајте натаму да браните православие, не стојте позади македонски компјутер.Изгледа сепак во манастирот не се влезени косовски полицајци туку српските терористи кои што се облечени со воена униформа, маскирани а имаат и блиндирани возила кои веројатно ги внеле од Србија, што значи дека се парамилитарци опремени од српската држава, а ме е чудно да се и жамдармерија. Ова му доаѓа директен напад од српската држава.
Според премиерот Курти групата од над 30 лица е опколена и поставен е обрач.
Се објавија и слики од групата и блиндираните возила:
Прегледај го приврзокот 391709
Прегледај го приврзокот 391710
Малце иронично е мора да се признае, сега вие сиротите каури не знаете како да навивате, мада што се чудам, сте лижеле тоа што сте плукале безкрај пати.Дојде време УЧК да срка тоа што проповедаше, ти текнува 2001
Како се УЧК се криеше по Џамии за да не може да дејстувува АРМ. Сеа србиве ќе молат за помош по меѓународни организации и чуда па Вучич ќе дигне некој Авион да парадира пред Београд.
Борци за човекови права. Ќе има сигурно некое комунике кај ќе ги објаснат своите барања.Изгледа сепак во манастирот не се влезени косовски полицајци туку српските терористи кои што се облечени со воена униформа, маскирани а имаат и блиндирани возила кои веројатно ги внеле од Србија, што значи дека се парамилитарци опремени од српската држава, а ме е чудно да се и жамдармерија. Ова му доаѓа директен напад од српската држава.
Ги земале монасите за заложници, терористи.Борци за човекови права. Ќе има сигурно некое комунике кај ќе ги објаснат своите барања.
Јас па мислев за Диво Насеље пишуваш...Ги земале монасите за заложници, терористи.
Со блиндирано возило удриле во портите на манастирот и влегле внатре, не се ни православци, туку злосторници геноцидарци терористи.
Во Хрватска се заебаа србите, не прифатија https://en.m.wikipedia.org/wiki/Z-4_PlanА да одат во Хрватска?
Oвие твои терористи дали се од истиот тим што влезе во Гошинце и Диво Насеље? И дали имаат ист наредбодавач и кој?Изгледа сепак во манастирот не се влезени косовски полицајци туку српските терористи кои што се облечени со воена униформа, маскирани а имаат и блиндирани возила кои веројатно ги внеле од Србија, што значи дека се парамилитарци опремени од српската држава, а ме е чудно да се и жамдармерија. Ова му доаѓа директен напад од српската држава.