o seljak, covekot mnogu dobro kazha za granicite spored jazikot koj shto go zboruvat i zaradi toa shto tie custvuvat, ne zaradi toa shto ti ili nekoj srbin misli na svoja glava.
mnogu dobro vo predhodnite postovi kazuashe deka nema veke cist GEN vo Balkanot, no zaradi shto ni samiot ne znash shto si i shto jazik zboruash, se palish na ovoj nacin.
vidi buljas ti postiras gluposti pa si gi pobivas. premnogu si glup da vodime diskusija za statistika pogotovo koga sam si se pobivas. te cinat statistikite sto si gi postiral te imale falinki pa si tolkuvas gluposti kako sakas. odjebi, so gomna nema diskusija, debatiraj si sam so sebe pa koga ke si gi sresis mislite dojdi ovde.
faktot e deka najstarite crkivi na kosovo datiraat od 5-6ti vek a dzamii od 13ti. fakt e deka siparanata e naselena za vreme na otomanskata imperija i periodot pocna.
znam deka sakas kur idi na kosovo ke si najdes nekoj secen. dosta dosagas so gluposti.
Сеа на отоманска империја или после втора светска војна? Оттаму почнавме, остај ти тоа петти шести век, за тоа ти немаш знаења и познавања да го тресеш „црвчето“ со кое се фалиш да сме ти се фателе ние, тука што си го сокрило во Дендинонг, кајшто некој шипур ќе ти ја плеска дадилката в уста.
Шутко дезертеска што си ја напуштил напатената македонија и си ја оставил на козоебачите, Косово со Србендите ќе склучат договор, не читаш новини. Враќај се назад, козоебачите ќе се префрлат на Хунзаленд, ќе ти ја плескаат „старата“ дома.
Друштвото Србо - Македонци од Цариград е асоцијација на македонски интелектуалци [1]. Целата на друштвото е афирмација на македонскиот национален индивидуалитет и борба против бугарската црковно - просветната пропаганада во Македонија[1]. Асоцијацијата била под влијание на некои од пропагандите, првенстевено српската пропаганда, поради нејзиниот дотогаш отворен македонистички настап[1].
Друштвото Србо - Македонци од Цариград е асоцијација на македонски интелектуалци [1]. Целата на друштвото е афирмација на македонскиот национален индивидуалитет и борба против бугарската црковно - просветната пропаганада во Македонија[1]. Асоцијацијата била под влијание на некои од пропагандите, првенстевено српската пропаганда, поради нејзиниот дотогаш отворен македонистички настап[1].
Na forumov ima mnogu dibeci, ali ti i ovoj @mile.kiro ste bez konkurencija, ne mozam da se odlucam na kogo da mu ja dodelam glavnata nagrada, odete be izdrkajte se ako ne mozete da ebete nesto, pa na forumov li najdovte da se praznite, nemate nesto posaglam ? Ebate luzerite.
Na forumov ima mnogu dibeci, ali ti i ovoj @mile.kiro ste bez konkurencija, ne mozam da se odlucam na kogo da mu ja dodelam glavnata nagrada, odete be izdrkajte se ako ne mozete da ebete nesto, pa na forumov li najdovte da se praznite, nemate nesto posaglam ? Ebate luzerite.
Форумот е одлично место да се мери „јавно мислење“ на десните северномакедонци со нанеси на пројавувања на нови леви национал романтичарски. Доста е јако да ве шутира човек сите и тоа со еден обичен комон сенс. Не дека ќе ви се сменат забетонираните мозоци, ама занимливо е со кафе и додека дрка (како што викаш), да ве замара, за да не го сфатите и форумов, па и вашите животи многу сериозно.
Автоматски споено мислење:
Еве истото прашање ќе ви го поставам и вам. Имате ли вие шипурци и бугари да тепате на улица некаде, или само тука се празните на нив?
14 илј. views, 1,4 илј. likes, 165 loves, 124 comments, 74 shares, Facebook Watch Videos from Милица Ђурђевић: Неки би за шопинг у Бечу да продају Србију.
www.facebook.com
И северномакедонците Милице, и северномакедонците.
@kano види бе шутко како се сака татковината, не како тебе, рмбаш кај шипурки во австралија ја остави државата на козоебачите.
Што ли треба да те мачи у животот за да земеш да анализираш и расправаш вакви небулози како Гавранов погоре... значи тотално, крајно небитни податоци изнапиша.
Секоја чест бате, продужи даље. Вакви пациенти му фалат на светот.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.