Пресадување на човечкиот мозок во роботско тело

Член од
7 ноември 2019
Мислења
162
Поени од реакции
105
ДОСЕГА НАУКАТА ОТКРИЛА БЕСМРТНОС САМО КАЈ ЕДЕН ВИД МЕДУЗА КОЈА КОГА КЕ ДОЈДЕ ДО ФАЗА НА СМРТНОС СЕ ВРАКА ВО САМИОТ ПОЦЕТОК НА СТВАРАНЈЕ И Е ПОД ИСПИТУВАНЈЕ НА НАУЦНИЦИТЕ ВЕКЕ 30 Г , МИСЛИТЕ ДЕКА ЈАПАНЕЦОТ ЗА 30 Г ТРУД НЕ ОТКРИ НЕСТО? ИНАКУ АЛБЕРТ АЈНСТАЈН КОГА ТРЕБАЛ ДА УМРЕ ТРЕБАЛО ДА МУ СЕ ИЗВРСИ НЕКОЈА ВРСТА НА СТЕН ТОЈ ОДБИЛ ,НЕКОЈ ЛЕКАР КО УКРАЛ НЕГОВИОТ МОЗОК И ГО ИСПИТУВАЛ НЕ НАСОЛ НИСТО ИМА И НЕКОЈ НАПИТОЦИ ЗА ПОДОЛГ ЗИВОТЕН ВЕК А ОВА СО ПРОЕКТОТ АВАТАР 2045 ТОА Е ПОСЛЕ 25 Г ОД ДЕНЕС ГО ПОГЛЕДАВ ВИДЕОТО ОД 2013 Е КАКОВ НАПРЕДОК ИМА ? ДОДЕКА ДРУГИТЕ ИМААТ СТОМ ОНА ГО ПРЕЗЕНТИРААТ ЈАВНО МОЗЕ ДА ЗАМИСЛИМЕ СТО КРИЈАТ ТАЈНО КАКВИ СЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ НЕ СЕ ВРСЕНИ НЕКОЈ УСПЕСНИ НЕКОЈ НЕ АЛИ НЕ СМЕ ДАЛЕКУ ОД КИБОРЗИТЕ СЕПАК ЈАС КЕ СИ ГО ЗАДРЗАМ СВОЕТО МИСЛЕНЈЕ ДЕКА И ДА УСПЕЕ ПРОЕКТОТ АВАТАР 2045 КЕ БИДЕ СО АМНЕЗИЈА , БАС КЕ КОНТАКТИРАМ ПРЕКУ ЈУТУБ И КЕ МУ ПРЕДЛОЗАМ ДА ОБЈАСНИ ЗА ПРОЕКТОТ АВАТАР 2045 КЕ ВИДИМЕ СТО КЕ КАЗЕ УФОЛОГОТ ПОЗЗЗЗЗ
 

Нuкола

I simply love her *
Член од
24 мај 2005
Мислења
4.782
Поени од реакции
12.170
ДОСЕГА НАУКАТА ОТКРИЛА БЕСМРТНОС САМО КАЈ ЕДЕН ВИД МЕДУЗА КОЈА КОГА КЕ ДОЈДЕ ДО ФАЗА НА СМРТНОС СЕ ВРАКА ВО САМИОТ ПОЦЕТОК НА СТВАРАНЈЕ И Е ПОД ИСПИТУВАНЈЕ НА НАУЦНИЦИТЕ ВЕКЕ 30 Г , МИСЛИТЕ ДЕКА ЈАПАНЕЦОТ ЗА 30 Г ТРУД НЕ ОТКРИ НЕСТО? ИНАКУ АЛБЕРТ АЈНСТАЈН КОГА ТРЕБАЛ ДА УМРЕ ТРЕБАЛО ДА МУ СЕ ИЗВРСИ НЕКОЈА ВРСТА НА СТЕН ТОЈ ОДБИЛ ,НЕКОЈ ЛЕКАР КО УКРАЛ НЕГОВИОТ МОЗОК И ГО ИСПИТУВАЛ НЕ НАСОЛ НИСТО ИМА И НЕКОЈ НАПИТОЦИ ЗА ПОДОЛГ ЗИВОТЕН ВЕК А ОВА СО ПРОЕКТОТ АВАТАР 2045 ТОА Е ПОСЛЕ 25 Г ОД ДЕНЕС ГО ПОГЛЕДАВ ВИДЕОТО ОД 2013 Е КАКОВ НАПРЕДОК ИМА ? ДОДЕКА ДРУГИТЕ ИМААТ СТОМ ОНА ГО ПРЕЗЕНТИРААТ ЈАВНО МОЗЕ ДА ЗАМИСЛИМЕ СТО КРИЈАТ ТАЈНО КАКВИ СЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ НЕ СЕ ВРСЕНИ НЕКОЈ УСПЕСНИ НЕКОЈ НЕ АЛИ НЕ СМЕ ДАЛЕКУ ОД КИБОРЗИТЕ СЕПАК ЈАС КЕ СИ ГО ЗАДРЗАМ СВОЕТО МИСЛЕНЈЕ ДЕКА И ДА УСПЕЕ ПРОЕКТОТ АВАТАР 2045 КЕ БИДЕ СО АМНЕЗИЈА , БАС КЕ КОНТАКТИРАМ ПРЕКУ ЈУТУБ И КЕ МУ ПРЕДЛОЗАМ ДА ОБЈАСНИ ЗА ПРОЕКТОТ АВАТАР 2045 КЕ ВИДИМЕ СТО КЕ КАЗЕ УФОЛОГОТ ПОЗЗЗЗЗ
Немора со CapsLock (големи букви) да пишуваш, делува нападно и читателите го доживуваат погрешно. Потруди се да пишуваш нормално, како останатите...

Тенкју
 
Член од
7 ноември 2019
Мислења
162
Поени од реакции
105
Немора со CapsLock (големи букви) да пишуваш, делува нападно и читателите го доживуваат погрешно. Потруди се да пишуваш нормално, како останатите...

Тенкју
Како прво не сум човек кој нонстоп се четува како второ сигурно има причина зошто пишувам со големи букви а понекогаш и латиница, ако си заинтересиран/а да ти објаснам зошто повели. во моето детство,младост мада не сум стар хаха учев како се кали челикот и улична школа а не како се четува, што е Caps Lock и дека било грубо за тие што го читале. мене ми е битно да прашам, прочитам нешто поучно, нешто интересно или нешто ново.. не ја сваќам оваа твоја прибелешка како лоша ама sorry јас неможам да му угодам на сите. немој сега да речеш дека и ова е предолго READ WHAT'S WRITEN, NOT HOW IT'S WRITEN. Позз
 

Нuкола

I simply love her *
Член од
24 мај 2005
Мислења
4.782
Поени од реакции
12.170
Како прво не сум човек кој нонстоп се четува како второ сигурно има причина зошто пишувам со големи букви а понекогаш и латиница, ако си заинтересиран/а да ти објаснам зошто повели. во моето детство,младост мада не сум стар хаха учев како се кали челикот и улична школа а не како се четува, што е Caps Lock и дека било грубо за тие што го читале. мене ми е битно да прашам, прочитам нешто поучно, нешто интересно или нешто ново.. не ја сваќам оваа твоја прибелешка како лоша ама sorry јас неможам да му угодам на сите. немој сега да речеш дека и ова е предолго READ WHAT'S WRITEN, NOT HOW IT'S WRITEN. Позз
Ете, не било тешко.. Гледаш дека си можел и вака нормално да пишуваш, многу убаво изгледа бтв.
Во врска со твојот приватен живот немам никаква намера да коментирам, ниту ме интересира.
И трето, не знам дали си му угодувал на други предходно и ти се смачило од тоа, но како и да е, во овај случај јас не барам, туку грубо кажано ти наредувам да ни угодиш на сите зошто во спротивно ќе морам да те приморам на тоа.
Не дојдов овде да ти реплицирам случајно. Беше пријавен и тоа е тоа што ме донесе на темава, а јас од тебе човечки и културно побарав да го промениш стилот на пишување.

Благодарам.
 
Член од
7 ноември 2019
Мислења
162
Поени од реакции
105
Ете, не било тешко.. Гледаш дека си можел и вака нормално да пишуваш, многу убаво изгледа бтв.
Во врска со твојот приватен живот немам никаква намера да коментирам, ниту ме интересира.
И трето, не знам дали си му угодувал на други предходно и ти се смачило од тоа, но како и да е, во овај случај јас не барам, туку грубо кажано ти наредувам да ни угодиш на сите зошто во спротивно ќе морам да те приморам на тоа.
Не дојдов овде да ти реплицирам случајно. Беше пријавен и тоа е тоа што ме донесе на темава, а јас од тебе човечки и културно побарав да го промениш стилот на пишување.

Благодарам.
ова написаното е од детето ,кое расне со ова технологија и ги знае манирите секако по мој диктат проблемот бил во тастатурата нема кирилицно писмо па немозам така лесно да се снајдам а нецини да се прибелезуват ситници без да се испита зосто е тоа така прво на форумот гледам како на група луге кои сакаат да примат и дадат совет ,добијат одговор и постават прасанје инаце со пентиум 4 толку се мозе , бат авеј успат јас во сколо уцев српскохрватски и бев титовпионер не информатика и технологија после теска и напорна работа добро е да се посети и одвои барем по два три цаса на форумот посто е опфатено се а и има луге кои мозат и помагаат како и да е проблемот е сега ресен само голтам букви па сигурно нема да ме приморате да купам и тастатура нека прости тој сто мислел дека намерно сајберски рецено сум му се дерел,викал ако било со големи букви но во оваа глава има многу ум за сите теми мозе не во тренд со трцанје по техника и правила полека побргу се стигнува позззз
 
На врв Bottom