Препораки за игри

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ај да ве видам. RTS или некоја еееептен добра FPS (втора светска во европа/урбана околина или нешто со тој шмек, виетнамски џунгли, ирачки пустини и сај фај околини не љубам баш) која не бара ѕверокомпјутер (да вади разумен слајд шоу на 2.5 дуал кор, 2 гига рам и 9600 GSO) и сетапот (даунлоудот цел де) да не е поголем од 2 гига. I'm a bit picky, I know. :kesa:
Паа оперејшн тандерсторм е добра..Не бара многу компјутер околу 3 гига е,има некој хорор елементи (на сред пат ти скокаат 4-5 нацисти кој се дерат на германски:ija::wink:),инаку те праќаат во Германија да работиш како таен агент и да бараш германски догументи и да ослободуваш амерички агенти нешто така.А ако ти е до забава симни си ја battlefield heroes http://www.battlefieldheroes.com 400 мб. а многу добра за тепање време.

Член од
31 јануари 2009
Мислења
258
Поени од реакции
12
Некоја авантура, солидна, која би се играла добро на добар лап топ?
sherlock holmes and the silver earring,
sherlock holmes - the awakened
sherlock holmes vs arsene lupin
sherlock holmes vs jack the ripper

site gi iam igrano nema promas mozda najkvalitetni avanturi EVER !
iskreno najvekje mi se prae kejf prvata interesna tematika plus dobri zagatki.

enjoy

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Се појави и Borderlands за PC.. сабајле треба рано да станам, инаку ќе почекав некој саат за да ја пробам :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Се појави и Borderlands за PC.. сабајле треба рано да станам, инаку ќе почекав некој саат за да ја пробам :)

По графиката-STRIP VARIJANTA- му доаѓа нешто ко легендарната....XIII

Kajgana Shop

На врв Bottom