Medal Of Honor Airborne, Brothers In Arms Hell's Highway, Ubersoldier 2, Turning Point: Fall of Liberty и Hour Of Victory. :helou:slicni igri zamena za call of duty?
Паа оперејшн тандерсторм е добра..Не бара многу компјутер околу 3 гига е,има некој хорор елементи (на сред пат ти скокаат 4-5 нацисти кој се дерат на германски:ija::winkАј да ве видам. RTS или некоја еееептен добра FPS (втора светска во европа/урбана околина или нешто со тој шмек, виетнамски џунгли, ирачки пустини и сај фај околини не љубам баш) која не бара ѕверокомпјутер (да вади разумен слајд шоу на 2.5 дуал кор, 2 гига рам и 9600 GSO) и сетапот (даунлоудот цел де) да не е поголем од 2 гига. I'm a bit picky, I know. :kesa:
sherlock holmes and the silver earring,Некоја авантура, солидна, која би се играла добро на добар лап топ?
Земи ја новата Operation Flashpoint: Dragon Rising, многу е добра.slicni igri zamena za call of duty?
По графиката-STRIP VARIJANTA- му доаѓа нешто ко легендарната....XIIIСе појави и Borderlands за PC.. сабајле треба рано да станам, инаку ќе почекав некој саат за да ја пробам
Poslednite 3 igri ne gi biva za svirka, a Brothers in arms se mast play i trite dela. Isto i Stalker ama ne ja igraj Clear Sky ako nemas stomah da gi svaris bagoviteMedal Of Honor Airborne, Brothers In Arms Hell's Highway, Ubersoldier 2, Turning Point: Fall of Liberty и Hour Of Victory. :helou:
Splinter Cell (било кој дел)предлог за некоја игра слична на Hitman