Препораки за игри

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Игра за возење со ПЦ волан? Пробав неколку игри (euro truck simulator, nfs most wanted, downtown run...) и не ми се свиѓаа многу. Еуро трак симулатор беше добра, бидејќи беше пореална од другите, но сепак досадна игра е досадна игра.

Знам дека треба да се подесува во контрол панелот на воланот, но колку и да подесував во панелот и во играта, на NFS никогаш не го наместив воланот да биде како што треба... Има ли некоја игра што е специјално направена за играње со волан и некоја пореална игра?

Немам ПРЕМНОГУ добра конфигурација на компјутер за да ги играм најновите игри, па препорачајте ми некоја постара игра, по можност да не е со формули.

Значи нешто како таксист, возиш во град, бараш муштерии, заработуваш, го подобруваш таксито...
ПС: Имам logitech MOMO волан.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Игра за возење со ПЦ волан? Пробав неколку игри (euro truck simulator, nfs most wanted, downtown run...) и не ми се свиѓаа многу. Еуро трак симулатор беше добра, бидејќи беше пореална од другите, но сепак досадна игра е досадна игра.

Знам дека треба да се подесува во контрол панелот на воланот, но колку и да подесував во панелот и во играта, на NFS никогаш не го наместив воланот да биде како што треба... Има ли некоја игра што е специјално направена за играње со волан и некоја пореална игра?

Немам ПРЕМНОГУ добра конфигурација на компјутер за да ги играм најновите игри, па препорачајте ми некоја постара игра, по можност да не е со формули.

Значи нешто како таксист, возиш во град, бараш муштерии, заработуваш, го подобруваш таксито...

GRID ти е за волан.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940

GRID ти е за волан.
И во исто време е најдобрата тркачка симулација ever. NFS ни за мал прст не може да и се фати.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Незнам колку на PU е симулуирано возење на кола меѓутоа Shift е меѓу најдобрите игри во тоа поле.
Епа рачунај дека на PU е 2 пати пореално, а GRID е пореална и од неа :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
А добро што е финтава? Колку е пореална толку е подобра?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Само гранд Туризмо друго не признавам од (симулации) трки со коли :)

A

Auditore

Гостин
Знае некој добра биљалрд игра ?
Порано ја играв Backspin Billiards, сега неможам да ја најдам фул верзија нигде.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
A

Auditore

Гостин
http://www.grandbilliards.com/

Онлајн е, ама ај што е многу добра играта, ќе научиш и подобро да играш билјард :)
Фала многу, се надевам дека е така како што викаш :helou:

--- надополнето ---

Заборавив да те прашам, дали може преку ова вируси да се фатат?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Фала многу, се надевам дека е така како што викаш :helou:

--- надополнето ---

Заборавив да те прашам, дали може преку ова вируси да се фатат?
Да, затоа ти го дадов.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
dali nekoj mozhe da mi dade nekoja igra da ja simnam , online bilo kakva so tepanje da bide? D:

Kajgana Shop

На врв Bottom