МрМонтана
Retard
- Член од
- 8 јуни 2010
- Мислења
- 158
- Поени од реакции
- 9
Ако е за мене ова нема шанси да ми ја прими играта.Mafia II добра игра.. ја препорачувам!
Ако е за мене ова нема шанси да ми ја прими играта.Mafia II добра игра.. ја препорачувам!
Не е за тебе, туку ја препорачува општо. Ти бараш прва светска војна, по секоја логика тоа не е МАФИЈА (било кој дел).Ако е за мене ова нема шанси да ми ја прими играта.
Медал оф Хонор Пацифик Асаулт.Некоја игра стил Прва светска војна(ако има нормално)
Е оваја добра е. Прееска ме фати иштав седнав малку.Медал оф Хонор Пацифик Асаулт.
Treasure IslandNekoja preporaka za Point click avanturi , fala unapred
Нешто поспецофочно? Хумористични, мистерии, трилер, криминалистички... Некои од последниве јас дури и не ги нарекувам авантури ами поинт н клик крими оти нема многу авантура во нив (тоа не значи дека се лоши).Nekoja preporaka za Point click avanturi , fala unapred
Medal of HonorАј ако може препорака за мене некоја FPS ( First Person Shooter )
ја имам следнава конфигурација
GeForce GT320M 1GB
4gb ram
intel core 2 duo 2.20ghz
Благодарам
Се извинувам заборавив да кажамMedal of Honor
Најнова е сега таа.
Не пишува на постарите игри бидејќи кога тие се правеле сеуште не бил излезен Windows 7.:nesum:Tuku sakam da prasam koga na zamunda baram nekoja igra, a ne pisuva deka e pravena za win.7 ima li nekoja finta da se igra za win 7?
Oti ima nekoi so sakam da gi simnam,a ne pisuva win 7 nikade..
Гледаш на тоа не ми текна :kesa:Не пишува на постарите игри бидејќи кога тие се правеле сеуште не бил излезен Windows 7.:nesum:
Да сумирам... скоро сите игри ќе можеш да ги играш на седмицата. Ако имаш проблем пиши па ќе ти помогнеме.
Секако дека ќе може. Симнувај-инсталирај-играј.Гледаш на тоа не ми текна :kesa:
Godfather првата на пример сакам да ја прочепкам,па ќе може ли на 7ца да се направи да тргне?