Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Член од
19 март 2013
Мислења
333
Поени од реакции
185
Имам правено снимка и ми беше дадена дијагноза од специјалист кој ме имаше упатено на електро и физикална терапија но тоа беше у 2022 година и морав да ја прекинам поради смените на работа. Имам ишијас и од долниот дел на кичмата ( нервот ) ја продолжува болката низ цела лева нога до глуждот.
Ако сте во можност направете МР, поминале две години и одтогаш сигурно има промени.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.548
Поени од реакции
13.906
Постои само еден доктор специјалист врвен стручњак- Исус Христос овие другиве се дефинитивно аматери со лажни титули..така да не одиме со измислени звања и величини беспотребно со луѓе на кои на нив првично им треба помош па после да лечат други..Ако е офф топик нека го склони мислењево модераторот иако мислам дека треба да стои он топ како болдирано..
Доста јадеше лајна бе да ти ебам фанатикот ретардиран

Член од
14 октомври 2013
Мислења
886
Поени од реакции
3.485
Zdravo ne vidov tema za DEVIJACIJA NA NOS OPERACIJA CO SANTE PLUS VO GJOCE mi pobaraa 2500 evra a dali ekbide uspesna neznam nekoj sovet iskustvo so ovaa bolnica?
I dali ima nekoj iskustvo operirano nos vo dr bolnici remedika zan mitrev sistina iskustvo neka pise za sovet

Член од
6 август 2024
Мислења
87
Поени од реакции
47
Zdravo,mozda prasanjevo ne e za ovde no imam eden pomal problem ali dosaden , sto moze da bide mokrenje na sekoi 15 minuti znaci iskreno navecer stanuva nepodnoslivo a i denski e dosadno ili vaka popladne sakas malce da odmoris na 15 min te tera mokrenje i plus najcudno mi e od kade mi se polni tolku zeludnikov so tecnosti za da mokrim koj tolku ne piem

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
526
Поени од реакции
352
Здраво, ако може препорака за детски хирург за хипоспадија ако има некој слушнато или искуство, би било од помош. Благодарам

Zfg

Член од
17 февруари 2022
Мислења
4
Поени од реакции
5
Здраво, ако може препорака за детски хирург за хипоспадија ако има некој слушнато или искуство, би било од помош. Благодарам
Професор Ацо Димов, Ремедика

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.177
Поени од реакции
7.866
Dali nekoj otstranuval kapilar od lice (potocno nos)? Ako da kade i kolkava e cenata?
Jas imam pred mnogu godini otstranuvano so laser za 1min beshe gotovo i beshe besplatno i vo ramkite na obicen pregled kaj Dermatol napraveno
Ova vo Germanija.

Kako e vo mk neznam so plajcanje ama za takva minimalna intervencija ne bi trebalo da e skapo.

Член од
16 март 2019
Мислења
3.330
Поени од реакции
5.402
Zdravo prasuvam za brat mi me interesira iskustvo so evropska ocna bolnica od koj doktor ste zadovolni za operacija na katarakta dali kvalitetot vo evropska ocna bolnica e isti kako prethodno sto bea poznati po uspeh ?

Kajgana Shop

На врв Bottom