- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.412
- Поени од реакции
- 3.677
Какви теми имало на форумов,да ти е мерак човек да ги чита и да напише нешто.
Kako ne sfakjas be Houp ?Чекај не сфаќам, да учам на тебе ти си раскантан стар точак?
Глупости. Една дама нарекуваш стар точак.Kako ne sfakjas be Houp ?
Sega ti se nafati da me ucis mene ili jas tebe. Koj e tocakot tuka vo slucajot![]()
Pa okolu toa celo vreme se vrtkame. Se ponudi da me sredis, ko covek te prasav, kaj mene, kaj tebe, vo hotelce.Владе се срами да признае дека не знае затоа вака прави, оставете ми го мене јас ќе го средам, ќе ги отвори и тој рајските порти.
Zoki ne e pudla, najobicna djukela e. I ne ja setam, sama si se seta. Ne e ova ko tvoite galeno. Ubavo so se nudi, jas ne ja odbiv, bas naprotivotok.. oooootok... zato ti vlade sam shetash pudla... devojcevo se nudi da pomogne ti cile mile.....
Poveli be Houp, ne znam so sakas povekje od ova. Mozi si iskusna ama so vidot slabo nekako a?Нема шанси мој владе да се опрај ни лижење ни прсти ништо џабе е се. На сто теми го прашувам за предигри, за лижење, за клиторис тој на секој ми одговори со зошто ми го избриша видеото. Нема спас.
Ete neznam, pojma nemam, zatoa ti si tuka iskusna, zelna da pomogni. So se popismani sega![]()
Јас немам гајле, со Господ напраивме договор за инфаркт.Не сакам да ви кварам тема, ама така Мајкл Даглас си закачи ракче на грлцето.
Од пичка лижење?Не сакам да ви кварам тема, ама така Мајкл Даглас си закачи ракче на грлцето.
Стомната сто пати оди на вода ама еднаш се крши, Даглас беше поприлично стар кога се лечеше од ракот де накај 60, има времеОд пичка лижење?
Па јас до сега требаше да бидам мртов 12 години. Смукам пички како кирби правосмукалка.
Сега гуглав, шансите да фатиш рак на грлото од орален секс се неколку илјади пати помалку, за разлика од пушење цигари.Стомната сто пати оди на вода ама еднаш се крши, Даглас беше поприлично стар кога се лечеше од ракот де накај 60, има време