Прво "нафлекување", се сеќавате?

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
брееееееееееееј се пијаници на форум:pos2:
сеа да ви кажам стварно ми е жал што нема толку да уживате у алкохолот со новоиво закон:vozbud:
јас до сега во мои 17 години не сум бил пијан никогаш и супер ми е:vozbud:
Така ти мислиш:wink:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
ejj се памтам и си се смеам сам на себе а после се нервирам пошо можев да и го опнам на една а јас глуп не и го опнав и така сега ми иде да си измаам 250 бокса и та се стаам у бонус ама да го ебам неам гз :)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..да се сеќавам..прошлата година...хмм онака седев..и само лаки ми купшуаше пива..и ја едно по едно..на 4-то ме фати..па кј станав...мислев земјава и небово за едно хахаха:vozbud:...ама ипак не бев баш тапа...се сеќавам што праев..ама не кажуам:helou:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Prvo na 16ti rodenden od 4 casi konjak a najtesko pred edna godina od viski konjak i coca cola i plus MISLAM deka ispiv togas i edna tekila

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
брееееееееееееј се пијаници на форум:pos2:
сеа да ви кажам стварно ми е жал што нема толку да уживате у алкохолот со новоиво закон:vozbud:
јас до сега во мои 17 години не сум бил пијан никогаш и супер ми е:vozbud:
Па не си бил пијан да направиш споредба, од кај зајш може е така посупер. :)

P

PewDiePie

Гостин
Сум пиел онака во осмо ама не да се направам ѓубре....во втора година средно на екскурзија земавме бадел и измешавме со кока кола леле флека се направив се уклучив три пати во програма само вечерта :pos2::pos2::pos2: следно вкучување беше кога ме разбудија за доручек.:helou:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Во 7 одд. со уште двајца другари.Земавме рум ваљда беше и го испивме шо го испивме и се заврши неславно:) едниот падна у несвест и заврши у болница,другиот го снема а ја си отидов дома и паднав во ходник пред мајка ми.Од тогаш само пиво си пијам:)

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Во 8 на Нова Година..Ми беше Прво Пијанство но се направив КЕСЕ !!!Толку бев зачукан шо не се секавам на ништо..:tapp:

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
492
Поени од реакции
275
Мене првото пијанство ми беше на 13 години. Пиев узо и испив значителна количина дури и за денес(5-6 чаши). Се секавам само ко излегов од дома и ко се вратив,толку:vozbud:. А иначе сум напрал повеќе инциденти(барем така ми кажаа и колку шо видов другиот ден) за кои не би сакал да коментирам(срамота е):kesa:

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Вака сеа.. Не се сеќавам точно кога беше ама знам дека не можев да глеам после тоа.. И се започна вака.. Бев во викендица со сестра ми и еден другар.. Решивме да пивнеме нешо.. Ја копиљ не знам колкав бев 6-7 одд. ваљда.. Имавме доста кеш во нас и купивме млечно узо.. Го оставивме едно пола саат да се излади.. И после тоа му наваливме.. И мене прв пат да пијам нешто толку жестоко.. Подлизнав малку.. Ми дојде вкусно и ја мавнав првата чаша на екс.. Си стаив уште една чаша и таа на екс.. И тука следеше една 10 минутна пауза.. И после тоа пак уште една на екс.. И почнав да се осеќам некако чудно.. Да зборам работи што не треба да ги зборам.. Да ми се врти се околу мене.. Мавнав уште една чаша и почнав со исповедувањето :vozbud: Им изнакажав се што не требаше да се знае.. Не е битно.. Битно полесно си се осеќав :) После тоа не се сеќавам на ништо се додека не се разбудив вечерта во 3 и се растурив од повраќање :)

The end :)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
38
ХЕХЕх... првпат на 26 август 2005 година :) :)

Со другарка ми бевме на роденден.. и онака ефтино ја претепавме ама и двете се направиве хуху :kesa:.. испивме по 3 дупли коњака онака на екс ... и на почеток ништо не ми бвеше .. ама послее.... одам и ташната сама ми пајге од рака хехехе... не знам как стигнах дома.. сам знам оти повраќах :kesa::kesa:.. тогај прв пат у мојо живот алкохол пробах и право се опијах хехех

Kajgana Shop

На врв Bottom