Прво "нафлекување", се сеќавате?

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
абе ја си пијам одамна сум била онака фатена али само еднашбев многу фатена...:wink: јас и еден другар славевме заедно роденден а мене не ми дојде најдобрата другарка пошто немала со кого...не ми дојдоа уште 10 души од таму...и плус едни дојдоа али сакале да идат у град...епа идете у пм! што ми доагаш воопшто? ок нвм и после ја се изнервираф многу...значи многуу...:)...и си го фатив винцето (белооо:)) и отидоа 3те литра од оние што се големите...е се напраиф.....статива! торко....:toe:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Mislam deka bese na 14 godini, 8 odd, ali bese onaka podnapijuvanje....3-4 caski votka dzus.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Првото пијанство ми се случи од пиво, имав 12 години отприлика, и испив цели две лименки пиво. Се клештев безвезе, покажував задник на секој шо ќе пројде(тоа и до ден денес ми е навика у летни пијанства). После тоа иамв уше неколку пијанства кога со уше двајца другари пиевме литро кавадарка и се праевме бетони. Тоа е периодот од основно.

После 3 години, пивница Кај Тошо, Охрид. 6 текили, две кригли пиво, и две сечени вотки во Планет и целовечерно повраќање.
Имаше и некои поскори ама не е темата да ги раскажам сите пијанства.

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
Не се сеќавам :toe:

Член од
17 јули 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
7 одд за нова година, пиво, без повраќање:)

India

'vamos a la playa'
Член од
17 јули 2006
Мислења
54
Поени од реакции
4
Sekogas sum pijana na petok 13 i na nieden drug datum.Sigurno mi e baksuz:toe:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.102
Си потпивнував така винце по малку од кај 7 или 8 одд ама она стварно очукан ко тезгере ми се случи во 2 год на роденден кај една другарка. Испив можи 10 вотка-џус, по некое узо, мартини, џин-боровница и после незнам на кај терав. Знам дека со другар ми се шлаевме по улица пијани ко тенкој двајцата:cug:, а дури ко се прибрав дома ми дојде за повраќање и знам дека се’ бербат направив:pov:.
Оттогаш ми се нема случено да бидам пијан даска за да незнам кај се најдувам, пијам само со мерка.

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Оттогаш ми се нема случено да бидам пијан даска за да незнам кај се најдувам, пијам само со мерка.
А бе и другите пијат со мерка.... само не им се исти мерките на сите :nesvest:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Вино упм ни јас незнам колку испив 6-7 одд беше :):)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Леле, негде осмолетка беше, не ми текиња баш.

А онака али ептен сериозно, за Нова година коа бев прва средно. Леле коа ќе ми текне една недела не можев да се освестам :pos:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Ме скина глава.Од алкохолот неам гајле ама цигарите се друга приказна.Едно запивање и автоматски иде на никотинско труење.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
На првото не се сеќавам а о сеа иам неколку пијанства ама две ТЕШКИ од чисто црвено вино. Првото прошлата година на БЕЛА НОЌ со двајца другари(едниот тогаш го запознав) купивме вино едно социјално од 3 литри. Една чаша втора чаша... и така дојдов до некоја 6 од кој последните три на екс. И ај остало друштво од парк трга накај плоштад. Ние поштено си се гушнавме и почнавме да си пееме. Од парк до плоштад со песна го поминавме патот кој не виде ни фаќаше сеири.Коа дојдов дома нормално само што легнав почна да ми се повраќа. У WC одма ама мајка ми да ме чуе и по мене коа ме виде се стаписа.Па почна да прашуе кај се начука со кого како од што. И ја мртов ладен не бе не се начукав јадевме сендвичи и од кечапот ми е. И тогаш тек ми "поверува". Второво ептен тазе сеа у Охрид. У кафе бар Змија(карши Премиер кладилницата) жива музика ние дрмнати од бамбус и се решивме да си купиме уште една смедеревка.Си порачавме песна(за тие 100 ден уште срце ме боли) и со другаров за 10 мин ја средивме. Кога таму да ти имало и други као нас почнаа да пеат да викаат ние по нив. Доаѓа фајрон музика нема. Кај ке идеме сеа?? Еден се избаци ајде у Наполеон ајдеееееееееее. идеме натака 20 души. Стигаме у Наполеон и типовите на врата викаат дечки лични карти имате тие шо имаа влегоа а ние со ... у раце си се вративме. И пак од тоа пусто чисто црно вино повратив. И од тогаш реков НЕ ПИЈАМ ВЕЌЕ.

П.С. Чисто црвено вино немојте поготово не на екс ептен се гадни последиците

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
На екс имам здрвено 8 чаши големи шприцер.Другар еден правеше банкет,го примија у војна академија.Запиени бевме поштено со ж'та кога се појави друг другар од свадба дојден.Запна ај шприцер да пиеме и толку ни требаше.Уште не ни текнува чива идеа беше на екс да ги маваме.Ај стигнав до 8,највише ама после тоа не беше повраќање него излета ко под компресија да беше а и далечински бајаги отиде првиот млаз:kesa:.Срека излегов на време,од тераса оградата на дворот ја докачив едно 3-4 метри одалечена.И секој пат е више непијам:nenene:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.473
Поени од реакции
1.638
4 или 5 одделение. дедо ми ми наточи шира, онаа течност која ја има во бурето пред да стане грозјето вино. јас ја пробав и ми стана убава.
шибнав 2 чаши наеднаши се качив на точакот да се повозам.
како седнав така паднав. и почна некако светот да ми изгледа чудно а гласот на дедо ми кој дотрча беше поинаков.
од тогаш иам уште 2 пати се опиено и тоа од мартини и вотка но во ептен мали количини оти алкохол ичне пијам. и двете опивања беа на нова година

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
auuu...toa bese za nova godina 2007...huhuhuh....ee toa bea smeski ...JAAS PIJANA???? jes da pijam ali so merka zatoa sto se desaavaat gluposti ..ne deka placam se ligavam i traskam od zemja ...nmego se mi e ramno ..zatoa izbegavam da se pijancamm....

Kajgana Shop

На врв Bottom