Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да денес со другар убао разговаравме за настапот на Арена и продукција- наградата ... малку сум се збунил извинете :helou:Ама днс освоија. Само што имаше настап Арената после тоа затоа си се збунил
![]()
Ме јебеше нетот, ке аплаудирам утре
едит: го имам целиот батл, 13 минути е.
Освен Шмики па ни никој др не видов на јутуб да поставил ... а кога ќе иде тоа на тв или идело више ... неам поим или сум пропуштил или ЌЕ пропуштам
А Сакам и Вреди да го видам тоа повторно !!!
леиииХаха, уште бре не е утре. Нема врска, стрпете сеP) до утре ке биде, џуш-буш иам фрки нешо. Важно ке биде.
![]()
Епа добро тогаш , Фала :smir:Би требало да известат од ХИПХОП Магазин, нели иде на МРТВ и би требало да има известување, пошто ко што имам јас инфо, нема да биде од обичен карактер емисијата, него ќе се направи во склоп на документарец, така да , не си испуштил, и кога ќе бидам јас од Алек информиран, одма и ти ќе бидеш од моја страна известен :wink:
Ама толку се, логички, пола Кастро е било исполнето од номинираните, па за друго ти сметај. Инаку некаа стаат видеа да видиме што се случувало.
Го видов на ФБ најпрвин беше поставено ... остаив коментарче ( Прв) хаха
и ќе повторам. Одлично!
Перформанс , шоу ... принуден беше талентот до израз на двајцата но сепак мој фаворит крт. Посебно што му дава предност е и способноста за битбоксот кој го создава со диафрагмата ( Мислам) ( над грлото ) :helou: