- Член од
- 7 април 2015
- Мислења
- 2.767
- Поени од реакции
- 1.679
Здраво дечки, еве се решив и јас да почнам со WoW, никогаш не сум играл до сега и не ни планирав да почнам, но ете некако поради разни причини решив да направам акаунт на Елизиум (верзија 1.12.1) и да почнам да играм, направив некое истражување почетно и решив да почнам со Хантер, многу ја препорачуваат оваа класа за почетник. Е сега ме интересира мене најмоногу за ПвЕ, за почеток да се запознаам со основните и понапредните техники на играње. Е сега уште сум на почеток и веќе имам еден посериозен проблем, Хатерот за борба еден на еден е добар, супер, напаѓам една цел и сите останати стојат не ме напаѓаат, но проблемот е кога отидов во пештера во Колдриџе Вали, наеднаш ме нападнаа повеќе противници од блиску и неможам никако да побегнам. И затоа додека е уште рано сакав да ве прашам дали е време да си се префрлам Мејџ и да се сконцентрирам на фрост мејџ инспириран од ова видео како се справува со повеќе непријатели https://www.youtube.com/watch?v=RxFMy57JSds сега знам дека овој подфорум е мртов подолго време но би сакал кој знае да ми одговори, имајте на ум дека првенствено сум за ПвЕ.