Прашање до машките

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Нормално дека ќе проверува. Да бидеш во врска значи да бидеш лишена од привидната слобода што си ја имала претходно. Тука завршува твојата улога како индивидуа, нема повеќе „јас“, има „ние“. Сѐ се базира на компромис и твоите желби и планови за иднината треба да ги прилагодиш према потребите на партнерот.
Мораш во секое време да имаш информации каде е твојот партнер, со кого се допишува и со кого излегува. Сталкинг, љубомора и опсесија се најдобрите начини да му покажеш на партнерот колку го сакаш. И те како има право да ти гледа во мобилниот и да не те пушта секогаш да аздисуваш по ноќевите со другарките!
Nem da kazes deka ozbilno go misles voa, deka ne e sarkazam? :eek: Ako e ozbilno odi dzitni se u ezeroto.[DOUBLEPOST=1489200913][/DOUBLEPOST]
А он што прави а?? Што пишува со други девојки,што се дружи со девојки а ја седам дома дека несмеам
Ako ti se prave komandant na tvojta dusa e pod hitno da go batales.[DOUBLEPOST=1489201205][/DOUBLEPOST]Vrska e intimno drugarstvo pomegju dve osobi u koja privatnosta ne treba da bide zagrozena ni po koja cena.
Sekoj glupav izgovor u stil deka ljubomorata e znak na sakanje e znak na retardacija, na nerazviena licnost.
Sakanjeto e sebicno i posesivno. Ljubovta e nesebicna i ne ja ogranicuva slobodata na drugata osoba. pecat. tacka.
 
Последно уредено:
Член од
24 октомври 2012
Мислења
810
Поени од реакции
509
Значи за се се карате, не ти е убаво во врската, не ти дозволува да правиш многу работи, но ти сепак не раскинуваш? Зиро лоџик.
 
I

IBIZA SOUND

Гостин
begaj podaleko, sho si zapnala tolku po nego
sho vika dzek nolan , aj se fatime ke te gledam kako kralica :D
 
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.710
Поени од реакции
6.845
Синоќа го гледав филмот Perfect Strangers (Perfetti Sconosciuti), кој ме потсети на темава. Се собираат неколку пара на вечера. Решаваат да играат една игра: сите пораки, мејлови и телефонски разговори ќе си ги поделат меѓу себе за време на вечерата, ќе може секој да ја види пораката или на Speakerphone да го слушне разговорот. Филм за лагата и вистината, сокриени во наѓите телефони
 
Член од
5 мај 2014
Мислења
87
Поени од реакции
30
Ама, во филмов најважно жената (не ми текнува как осе викаше) шо инсистира да се игра таа игра, е толку сигурна дека нејзе нема ништо да и стаса, ниту пак заѕвони телефонот, бидејќи швалерот и е тука присутен :D

тој филм, според мене, ја покажува денешната реалност, уствари како работите функционираат....без разлика дали е пријателсво, врска, брак итн...
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.964
Поени од реакции
35.576
Страшно е што воопшто се дискутира на оваа тема , тајните шо ги криеш од други да можат да ти се откријат со 3-4 копчиња на направа наречена телефон. Колкав имбецил треба да си да швалерај да договараш преку пораки и притоа да не ги бришеш , или да имаш број запишано во телефон од швалер/ка?
Јас у животот имам напишано 10тина пораки и сите се од типот ''донеси јадење кога ќе си идаш" , камоли па да разговарам со некој за некоја сериозна тема во време кога секој ебен прдеж во вецето можат да ти го снимат. Ништо нема во мојот телефон моментално , освен повик во среда вечерта кога порачив пица и пиво за ЛШ утакмицата. :LOL:
 

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
454
Поени од реакции
291
Значи за се се карате, не ти е убаво во врската, не ти дозволува да правиш многу работи, но ти сепак не раскинуваш? Зиро лоџик.
Можда има монстер кок па убо да и е .. xD
 
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.296
Поени од реакции
5.864
Ја исто како братот Добрамузика на првата страна, иначе кога сум имал и пак да би имал не би чепкал макар и да ме влече, што знам некако глупо е и руши доверба контролирањето. :)
Иначе стварно шо ќе и е на жена мобилен. :LOL:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom