Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.208
Поени од реакции
35.778
Научи сарказам и заебанции покрај нас да си ебеш векот. Те исшлифавме малце од малце. Кузнае колку паметно звучиш кога ќе се јавиш за збор у чајторето.
Абе бегај таму :pos:
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.609
Поени од реакции
81.287
Тема: Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?


Ваљда оваа е. Барем исто им е коњестото муце.


Благица Ѕунзуровска, прекрасно еротско име кое плени со сексуалност и емоции.

Оваа ако има метар и 20 ја и Стразомирољубислав ќе се прекрстам.

Па нема да ја носиш у Лејкерс да игра хехеххеееееее

Би ја преклопил ко мобилен од 2005та.

Ваљда и она е исто годиште со мобилниот.
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.333
Поени од реакции
57.892
Не фала, ќе најдам човек што се занимава со плочки (ваљда се вика плочкар) и тој нека крши, јас ќе се занимавам со работи со коишто редовно се занимавам - бесконечно премислување и имање грижа на совест за целото свое постоење.
:pos:
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.154
Поени од реакции
107.578
Не знаев кај да го ставам па ај овде.
Од рубриката никогаш не се десило издвојуваме:

Никогаш не одбивајте патување од работа може нешто убаво да ви се деси :D
По правило не сум тип шо ќе одбие работа, ама ова пред месец дена беше ептен у последен момент, шо прајш викендов? Па ништо посебно викам. Епа одиш у Атина...со бус.

Стигнувам таму преуморен си викам пренапорно е ова за 2 дена треба да се враќам, со пауза со чекање по граници 12 саата ко ништо излегуваат. Се враќам последниот ден и купувам карта Солун Скопје. Седнува до мене една плава убава девојка. Седум саати ноќни Атина Солун и три кафиња испиени до 1 саат пак сум утепан и ми се спие, да ме тепаш не ми се зборува.

Пауза у Гевгелија, збори она со возачот гледам онака ме погледнува. Не е лошо да пробам си викам којзнае можда е странкиња :D станувам за да влезе и седне на местото тенк ју со мач викам welcome no problem, сама почна муабет дали зборувам добро англиски.

Сакала у Охрид да оде ама не и се одело со бус а кола сакала од аеродром да рента па да не било касно коа ќе сме стигнеле. Викам не е ок патот кај ќе возиш сама ноќе, ај вика да размислам. И зборинме така црло време до Скопје работела специјална едукација у некое школо во Швајцарија(татко и од Шведска она живеела во Лондон коа не патувала) ама открила дека travel is her biggest passion. О боже, си викам, и мене, ако живеам во Швајцарија или трошам туѓи пари. Вика бев во Скопје пред две год, викам сигурно беше на Матка и на Водно? На Водно бев. Аха, хајкер значи викам. Не бе, бев ноќе ми вика и се прсна од смеење. Јасно, не одиме ноќе за хајк таму викам. Едно друго трето сфатив дека е сама, никој не ја чека у Скопје и опуштена, не е 10ка, 8ца да, ама за мене е факин Маргот Роби :D Лонг стори шорт по вечерата, остана вечерта во Скопје кај мене во студиото од 20 квадрати утредента замина во Охрид, а ја со два состаноци уживо среда и четврток да ме утепаш не можев да одам со неа.

Ми пишува у сабота се враќам у Скопје, букирав у Лимак, ја прв бус накај ск. На Матка не сум била вика, супер, одиме викам. Како? Со бус викам. Чекаме бус се качуваме абр 80 луѓе ако немаше внатре. Ај викам нешти посебно не зборевне пред 3 дена коа се запознавме и почнува да ми раскажува за патувањата. Со мајка и биле на Мадеира месец и пол мислеле апартман да купуваат. Имала план како до 130 држави да посети до крај на 2024. А со работа како викам? Па моите иммаат фирма некогаш работам HR додека патувам. О боже си викам да ти имам парите само.


Викам срам ми е шо се качивме у бус од 60 центи, па и кај мене дома шо те донесов ај назад со такси се враќаме и брод вожња од мене.

Продолжува за наочарите имам околу 90 пара вика ама ми здосадија да ги собирам сеа сум љубител на дронови. Изгубив еден во Софија од 1500 евра малку се изнервирав, ама купив друг за 800. Добро викам сеа ми е уште понезгодно за бусов :D
И продолжува за Мјанмар, Брунеи и Туркменистан да раскажува.

Стигаме на Матка, пресмешно и прејако ми беше секој можен жглоњтар и се стави,што го сретнавме дали у ресторан ја до тоалет отиден, дали вода да купиме, дали со брод да се возиме , од броеви барање, до компломенти до пробување да збори германски.
Еден 17-18 год и слика побара со нејзиниот телефон ама забораи да и побара контакт за "да му ја прати". Препрејако за мене :D

У Приштина ми се оди викa, готово одиме(си викам за оваа пешки тргнал) Најјдов бус за натаму. На граница кај косоварите едно 45мин не ја пуштаа, викам те испрашуваа ли за Брунеи и Туркемнистан? Буквално се ја испрашале, а можам да ја замислам како на некој 50 годишен Блерим така разголена му вика травел из мај бигест пешн :D
Уште повеќе што планот беше, да се вратиме за 7-8 саата, па објаснувала и шо бараме Приштина за толку кратко, углавно травел ис мај бигест пешн. Буквално нецела вечер у Приштина пошо летав сабајле и мораше кај 4-5 сабајле рано да си тргнеме.

И врвот пишувала книга како да живееш со 150 години, нема појако од ова. До последен момент се мислев дали да пропуштам авионот и да летам утре/друг ден ама на крај и она фати друг пат и се разделивме. Ај може ќе ми се посреќи у Лондон да отидам или ќе бараме виза заедно за зеленоротски острови или еквадор(ако добијам на лото)
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.486
Поени од реакции
16.125
Фан клубот Интер доминира.

Окото уште вечерва им праќа писмо со намери за позајмица :pos:
Може Кобе да се врати на наративот за црнец голман. :D
Ништо не згреши таман работа, требаше да биде во противничкиот 16ник, не во својот.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.955
Поени од реакции
35.489
На сладоледџијата децата ќе мутират во нинџа желки за 10 год. :pos:

Sakaš vo dlankive voda da ti donesam pa direkt da pieš?? Taka na decava im davam od nekoja fontana koga sme iskoceni u park..
 
Член од
30 јуни 2020
Мислења
2.431
Поени од реакции
9.144
Исто и во 2001 ние имавме 75 мртви а цело време бевме во офанзива значи УЧК негде околу 30 души умреле, пола од промаја најверојатно.
Од промаја рече бе :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.154
Поени од реакции
107.578
:pos:
Опасни фаци ми се овие Џексон и Дисаси, разгоропадени луди чамуги, од најцрните и најтемните прашуми и африкански џунгли, членови на домородно племе човекојадци. Сигурно у слободно време носат ланчиња со коски и такви огромни менѓуши и тунели, на половината у вид на гаќи имаат врзано кожа од антилопа. Играат пред огин и јадат исклучиво полуживо месо, секако без прибор него со раце. Мршојадец и тигар имаат за домашни миленици. Се повикуваат на магија и се мачкаат со боја на лицето.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom