Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.031
Бијонс пробува на кумановец да му пишува кумановски, ги погодува сите дијалекти во државава освен кумановскиот. Се засркнав со кафе и вчера и денес. :pos: :pos: :pos:
А на прашањето на @shutrak ја познал ли неговата фотографија?
одговор:
„Ја нигде не најде шуму сс запирке.“ :pos:
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.953
Поени од реакции
17.717
ДК

Поминаа три недели и уште се смеам. :pos: :pos: :pos:

По телефон со татко ми.

Океј корисничко име ти е "admin", а лозинка е "admin1".

Кој ти е тој Админ некој торбеш да не е? :pos::pos::pos::tapp:
Никогаш не сум се смеел вака на некое мислење од форумот.
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.953
Поени од реакции
17.717
Јас уште се смеам :pos: :pos: :pos:.
Уште посмешно ми е шо се чуствувам као тато да го кажал ова и коа го читам последниот дел го замислувам неговиот глас, таа е таа генерација, буквално сите се исти :D
 

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.668
Поени од реакции
4.397
Уште посмешно ми е шо се чуствувам као тато да го кажал ова и коа го читам последниот дел го замислувам неговиот глас, таа е таа генерација, буквално сите се исти :D
Сменил ХДМИ расипан ми е телевизорот треба нов да купам :pos: :pos: :pos: ова не го рекол али кај и да е ќе биде :D
 
W

wicked_1

Гостин
Vo sredno odev 6 meseci so devojka od kisela voda site ja vikaa Endi i na fb (togas nemase insta twiter i dr sranja) bese potpisana umetnicko ime i prezime i ubavo si ziveevme u vrskata bese liberalna, ali od koa raskinavme doznav deka se vika Elinda, a sekogas mi vikase idam kaj vujko mi i baba mi vo Çair na gosti, i koga bese veligden ne dojde u crkva ko bajagi zaspala ne znam ti sto, i sega koga gi vrzuvam rabotite mozno e da bila albanka, ima familii albanci sto ziveat vo kisela voda.. do den denes misterija mi e dali e albanka ili ne
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
43.274
Поени од реакции
78.922

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.965
Поени од реакции
35.579
И Елон Маск ама и овој ... :pos: :pos:

Интересна работа, ова пирамидиве. Сега пред малце имаше документарец, кај што јасно и со факти е покажано дека пирамидите ги праеле мамути, древни слонови-печалбари од античка Македонија. Од што ги мачеле фараоните, од стрес им паднале влакната. Тие подоцна се побуниле против египетската власт и сега национално неосвестени шетаат низ Африка.
 

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
4.567
Поени од реакции
7.398
Не смее да остане заборавено ова мислење

Тролањево е привремено и не е излез, нема ништо да смени. Јас само сакам да ти кажам дека тогаш кога ќе престане да го има тој ефект кој мислиш дека го има и да одржува некаков привиден егзистенцијален баланс, немој никако да креваш рака на себе. Животот е таков што у најмрачните моменти може да се сврти наопаку, еден ден може да биде пресуден, еден новитет, еден човек плус, еден настан. Дури и да не зависи од тебе, дури и ти да си крајно пасивен, едноставно работите сами од себе може ќе дојдат на своето место. Посегање по сопствениот живот никогаш не е и не може да биде решение!
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
SO FUCKING TRUE


И у светот на дрогите има субкултури.

1. Ги има оние што пушат само грас. Овие можеби не пијат нешто многу, не пушат цигари, не праат други дроги особено, ама пушат грас по сто тона дневно. И ако немаат грас еден ден, почнуваат да стрепат, да стануваат тензични и у тој момент се спремни да ја шитнат мајка си за еден фиљан.

2. „Природното е најбоље, мрзам хемии". Оваа банда е фан на психоделии, грас, теории на заговор, њу ејџ спиритуален булшит и слични ствари. Они кога пушат грас и прават психоделии го осеќаат природниот вајб, а другиве што праат хемии се ограничени од вештачкото, лоши вајбови, токсични програми и слични материјални „лажни" срања. Ќе ги сретнеш на јога собири, на транс журки, у креативни социјални центри и на Козјак, кадешто прават пагански ритуали налупани на пет грама печурки!

3. Коксајлите. „Кока, брат, е једина ствар што поштуем. Најквалитетна дрога, нема некој што ќе одбие кокс. Жени ми бараат кокс, брат, ти се веруе луѓе од 50-60 год. што се семејни луѓе сакаат кокс.". Овие личности се наоѓаат у повисоките шабански ешалони и/или уметнички/шабански ешалони што претендираат да демонстрираат социјален статус. Како ги препознаваш? Частат линија-две (кока е социјална работа, брат, уживај). После саат-два... „Дечки, ајде да собереме по 500-1000 од секој и да земеме уште еден грам. Таман иде муабетов, пијачка, дружба, ау..."

4. Сештојади
За добра свиња нема лоша помија. У клуб праи табла. На афтер пуши грас и праи амфа. На планина ејсид. Ова се либерални хедонистички фаци што сакаат да уживаат у животот.

5. Трапери
Ова е релативно нов вид кој е окарактеризиран со концептите на „хаслање", афтери и комбинација од сируп, дијазепам и амфа, амфа, амфа, брат, брат, кучката гриза, брат, брат, брат...

6. Хорсајли
Ова е ендемичен вид кој е во изумирање и е стариот добар Аце што кога те глеа ти го дрви со: „Ееј, браат, абееее.... кучкава...пеер....мојава Тања... све ѝ ебам таа мајкаи курвата ѝ ги зеде парите брат таткои не ми даваааа да се глеааам со нејзе...дека сум наркомаан...мамичето да ѝ го ебаам..." Тишина. „Аабе, брат, да не имаааш... сто.. денаари...те молам... за метадон, живти мајка..."
Постојат индикатори дека трап зумерската генерација ќе ги наследи гревовите на дизел генерацијата незнаејќи ја лекцијата што ја научија за хорсот тие од 88-ма до 96-97-ма учејќи од 70-ти и 80-ти хорсајлите што го изедоа.

Коцкари
Има ли боље дрога од оргазмот што го доживуваш кога клаверчето ќе ти спои три со три со три? Од тој епифаничен звук на победата? Кога сфаќаш дека си шибнал 1000 евра што ги дужиш на лихвари кои, ако не им ги вратиш тие 1 000 евра до утре, ќе ти дојдат дома и ќе ти ставаат петарди во газот? И ти дал апаратот 5 000 евра? Па тоа е чувството на пиење на нектарот на боговите! Оваа група наркомани се среќава во Астра, Апекс, Фламимго, Сенатор или ПРЕД истите. Препорачлива е трговија со овие ликови. Можеш да си купиш ајфон за 1000 денари, скуп саат за песто и слични најбоље понуди. Хинт: Никогаш не им позајмувај пари.
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.607
Поени од реакции
34.798
Истата таа 2013 година бев. Значи ништо не беше ко на сликава. Тотално различно! Единствено што ми се допадна од Ксамил беше смештајот!
..... ниту асвалт, ниту патоказ....
Па кога ќе ми текне дека поминував по еден импровизиран дрвен сплав, кој во секој миг можеше да се откачи и директно со кола во Егејско море.
Плажата еден метар, човек до човек. Ниту англиски знаат, ништо. Катастрофа.
Гледам дека многу луѓе го фалат местово, ама искрено јас таква голгота пројдов тогаш што не би идела пак. Можеби сум го згрешила местото, но таквиот Ксамил што го видов јас беше целосна спротивност од сликите тука, кои и јас ги гледав пред да тргнам.
И не издржав ниту 24 часа, спакував куферите и си заминав. Прежалив и пари и све. Правац Грчка.
...да не беше смешно ќе беше трагично, дотичната што дели совети, од општа култура си знае дека Ксамил како приморски град е на „Егејско Море“ наместо на Јонско Море, па уште ми дели совети како да пишувам на форумов... :pos:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom