Вака дечки, слично на
овој пост на
@Lokvan ќе пишам нешто ама не знам за која тема е, па ќе направам споредба со една позната личност.
Прво да си кажам што ми лежи на душата. Дебели жени не сакам. Може да се малце пунички заради поизразените облини ама да се затоа и доста млади (макс 35) и тоа е границата. Баш оние слабите што имаат газе колку 2 манга едно до друго и нозе тенки како шише од пиво 0.5л ми се многу посекси и многу похорни ме прават. Особено цициња колку портокали или цитрони секогаш повеќе ќе ми се свиѓаат отколку како дињи или лубеници.
По плавуши исто така не се топам па колку сака нека биле заносни. Би ги плеснал чисто процедурално ама без губење свест, дрхтење, тресење, муцање...
По бринети веќе одма вртам погледи a и радар. Тен секако исончан или природно потемен како бледи циганки ми е краш. Особено доле устето што е со темнокафеава линија исцртано а од внатре сјае влажно розева боја.
Ултра бели како средновековни принцези не ме ни палат ако не се нешто многу посебно убави. Вени што се проѕираат испод кожата од секад ми биле кринџ.
Е сега ситуацијава е што на работа ни дојде шефица на замена додека дојде нашиот шеф . Се гледа дека е над 50 години ама под 55, дебела е ама мн убаво градена, ниска со големи цицки така малце клапнати. Огромни и се како ракометарски топки или големи кокоси. Гзови исто така за машала, кога седи и е наведната накај биро гзот во полн сјај и распон сигурно и е широк едно пола метро. Сигурнио има и стрии на гз и фалти испод мишка како што вика Локван.
Има блед тен, кратка коса со светло жолта боја скоро бела.
Целосно е се спротивно од тоа што јас си замислувам за една идеална милфара или непородена.
Вака некако изгледа, само што секако во ликот не личи како да има 30год. :
Ваква фризура има :
Боже мили !!! Значи на времево стегната (може да замислите колку може вака дебела жена да биде стегната) во тесни црни фармерки, чизма до колена, ролка и капут ме пали исто како да ја гледам гола. Така ми е привлечна што не можам да ја гледам во очи па ја гледам во цицките. Па дека е апла приметливо дека ја мањачам од цицките полека го спуштам погледот по телото нејзино накај земјата и од страна ваљда изгледам како прваче што го викнале на испрашување на табла и ништо не знае па буљи у подот. Како би ја распарал ни самата не е свесна а ни ја не сум свесен како што гледам.
Замислувам како ја товарам у мисионерска и како сум потонат во нејзините облини и дебелина додека таа ме има целосно обмотано со нејзините раце и нозе. Има едно секси нежно и пискаво гласче кога збори што можам да ја замислам како стенка на увце додека брзаш да ги испразниш мудата во нејзе или на нејзе. За крај би сакал да и свршам на фаца со посебен џиз на двата андерката од страна. Се надевам дека ќе имам толку сперма а со оглед на тоа како сум напален сигурно ќе имам. Освен што е милфара и што има ваква фризура, со ништо друго не ме привлекува ама целата комбинација ме излудува.
За крај да не бидам офтопик, додека да и се качам на шефицата ќе си фантазирам дека се секасам со Пинк. И таа 45ка има собрано.