Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
23 август 2010
Мислења
38.036
Поени од реакции
106.833
Kаква класична фиромјанска ситуација :ROFLMAO:
Го поттурнав денеска едно девојче на факс и му падна скриптата, јас одма си реков ќе се наведниме заедно, ќе размениме погледи, телефонски број кафенце па понатаму брак и деца, ама бидејќи ова не е холивуд а јас не сум ричард гир, ми рече " Полека бе говедо едно" и ладно ме напушти.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.036
Поени од реакции
106.833
Јебига, не сум неврон во неговата глава па да знам дали е точно, али не изгледа толку невозможно. И мене ми се има десено слична ситуација, само ја не испив ПАЗИ БЕ ГОВЕДО него само фала ми рече девојчето што уствари е уште полошо. :icon_lol:
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.036
Поени од реакции
106.833
Види го Деко што прашува во темата Кладилница :pos: Ексетер се иначе 4 лига во Англија. :D
Ексетер да не ја глеа некој? Има шанси за 3п?
Da deko.jas ja gleav na hd strim, trebase 5e da platam ama za mojot exeter i baksis im ostaiv. Inace nemaa sansi za 3 gola iako.imase eden ponisten gol koj spored mene bese regularen, pas igra na sredinata za miroljubivi 2 0 na krajot, rutinski bi rekol .... abe sve da ti ebam be koe ti e ova prasanje be dali nekoj ja gleal exeter u sab popladne ili bilo koga. Abe od doma ne gi gledaat tuka nekoj ke gi glea. Daj mrs u pm ajde ti se molam.
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Stefan-kobe, 7 август 2018 vs today
nemora da znaci....onaka so znam
i daj naucete se kako se pisuva ja da sum na nivno mesto ve lepam na tapet so se iminja i preziminja,ama gleate dobri decki,ni skrinovi nit butur
Исто така да се надоврзам, wedding е едно а weeding е друго. Ако не знаеш како се пишува правилно прашај или прогуглај, не е срамота.
Две слики од свадба со опис #weeding и веќе не знам дали се заебаваат или навистина се сериозни. Џабе се дотерале, нашминкале кога ќе одат на weeding, a не на wedding. Ако се сериозни и не знаат точно како се пишува и „Свадба е големааааа“ ќе помине.


Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
 

Kajgana Shop

На врв Bottom