Да не се носат играчи како Ансалди и Еркин, пошо преку глава ми е веќе, се осеќам ко малоумник што се палам на вакви парамециуми. Од што сме за греота последниве 6-7 години во секој можен трансфер гледам позитивно и очекувам да стане топ играч....
А реално што да очекуваш од Еркин објаснете ми? Сме го виделе на клипче како погодил еден центаршут против Куровмиленчеспор и одма WWOWOWOWWOW новиот Карлос, убиствена левица, страва играч... Дојде, се врати у Фенер за две недели и сместа скрши нога. Кратка тажна приказна! Ансалди???
Играч што нема погодено ниту еден центаршут во кариерата и што нема претрчано ниту еден играч. На ова се палевме еј, НА ОВА!!! Нагатомо за овој е Марсело, а знаете сите какво мислење имам за Нагатомо.
Барбоса зошто го купивме? За да сними едноминутно промо во Бразил кај таа статуата? Ало бе 30+ милиони се дадени за него и изигра 60 минути се на се цела сезона.................... Ливерпул го купи Мане за 30-40 милиони, сместа го вметнаа во прва постава, Јуве Пјаниќ и Игуаин, Баерн Хумелс и да не набројувам натака, си знаете. ШТО КУР ПРАВИМЕ НИЕ КАКО КЛУБ БЕ? Купуваме играч за 30+ милиони и место него играат Паласио и
Едер ака фризура ко тетратка за почетно пишување. Срам ми е веќе и да ги пцујам, онака мислам дека ни моите пцовки не ги заслужуваат гнидиве.