Пост на кој сте се изнасмеале

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
13.946
Поени од реакции
25.214
За кур ми е видео технологија. :icon_mrgr: Во тоа е убавината на фудбалот, денес ќе пичкараме судии, утре ќе величиме играчи итн итн.
da, za kur ti e video tehnologija, i utre inter u 100ta minuta ke primi gol od ofsajd, ke izgubi titula, i ti ke dojdes tuka ke reces, pa decki, vo toa e ubavinata vo fudbalot .... mestejki si go jazeto okolu vrat. E toa ke ti bidat poslednite zborovi od pustiot ti zivot, toa e ubavinata u fudbalot, i posle so dzontra kofceg ke ti nosime, toa kragnjata ke ti visi nadvor zaso ne ja sobira vnatre, mrtov ke ne sramis, ke se penjavime po toa ugornicite u butel ke ni sjebes i ramo i sve namesto Nisto da praime u zivotot ko i do sea, zasto u toa bila ubavinata u fudbalot. (garant ke vrne, toa bashka)
Ме изнасмеа :pos: при таа нервозна вечер
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.501
Поени од реакции
80.591
Не е целиот пост (клик на стрелкичката за да го видете целиот), али на овој дел сум се смеел со солзи... класика фан на Интер и муабетите за бековите

Да не се носат играчи како Ансалди и Еркин, пошо преку глава ми е веќе, се осеќам ко малоумник што се палам на вакви парамециуми. Од што сме за греота последниве 6-7 години во секој можен трансфер гледам позитивно и очекувам да стане топ играч.... А реално што да очекуваш од Еркин објаснете ми? Сме го виделе на клипче како погодил еден центаршут против Куровмиленчеспор и одма WWOWOWOWWOW новиот Карлос, убиствена левица, страва играч... Дојде, се врати у Фенер за две недели и сместа скрши нога. Кратка тажна приказна! Ансалди??? :pos: Играч што нема погодено ниту еден центаршут во кариерата и што нема претрчано ниту еден играч. На ова се палевме еј, НА ОВА!!! Нагатомо за овој е Марсело, а знаете сите какво мислење имам за Нагатомо. :)
Барбоса зошто го купивме? За да сними едноминутно промо во Бразил кај таа статуата? Ало бе 30+ милиони се дадени за него и изигра 60 минути се на се цела сезона
.................... Ливерпул го купи Мане за 30-40 милиони, сместа го вметнаа во прва постава, Јуве Пјаниќ и Игуаин, Баерн Хумелс и да не набројувам натака, си знаете. ШТО КУР ПРАВИМЕ НИЕ КАКО КЛУБ БЕ? Купуваме играч за 30+ милиони и место него играат Паласио и Едер ака фризура ко тетратка за почетно пишување. Срам ми е веќе и да ги пцујам, онака мислам дека ни моите пцовки не ги заслужуваат гнидиве.
 
Член од
15 јули 2016
Мислења
51
Поени од реакции
19
Зајко да е паметен сега, да го фати под рака Таљат, да ги напикаат ова апашиштава ружни в затвор да спијат по 4-ца на еден кревет еден врз друг друго нишо не е битно!
4ца на еден кревет кој цар еј.. :ROFLMAO::cuc:
 
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.148
Поени од реакции
35.693
Тема: Зионизмот, падот на европа и светот.

Дискутанти: Лет3 и некој 15 годишен wannabe нацист.

Германскиот национал социјализам, тој на будалата итлер, е базиран н аидеја за надмоќ на ариевската раса и нивно право да го управуваат светот (или барем поголем дел од него) базирано на расни теории и мерења на черепи кај други народи.
Ти не си ариевец, ти си дете македонче кое према нацистичките норми е припадник на нижата врста на луѓе и твојата единствена смисла на постоење е да со својот ропски труд му овозможиш лагоден живот на своите германски господари.
Секој вистински нацист слатко би се изнасмеал на твојот занес. Би бил предмет на вицеви и шеги.
Wow брат фала за ова шо ми го кажа, не знаев :pos:.

Значи како ги објаснуваш работиве, немам зборови. Исто ко на училиште шо нè тупеа, и нè тупат до ден денеска. Сега освен ако сакаш да ја знајш вистината, тогаш ќе ја одбегниш таа пропаганда. Зионистичка пропаганда.
Ти објаснувам исто ко шо на мало детенце на улица би му објаснил како не е добро да јади лајнувчиња
:pos:
 
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Иди еби се бе Марио, џигер повратив од смеење :pos::pos::pos::pos::pos:

Ја матичниот број од мака го научив у средно. Идев вонредно 2ра година второ полугодие и требаше да пријавам кои предмети ќе ги полагам, арно ама отидов во последен ден во последна минута, секретарките пред да си идат и ми викаат дечко матичен број ти фали, јас секако не го знам на памет, вртам на мајка ми-не е дома, вртам на татко ми-на работа е и си викам ееее копиле бе тоа е тоа ни средно нема да завршиш... И стојам така у школскиот двор како куртон, го гледам класниот разулавен иде накај салата, го стопирам и му викам професоре, ме гледа и во движење ми вика шо е бе? му викам абе да пријавам ова предметиве ама ми фали матичен број.... застанува братот и коа ми залепи еден бокс у глава, цел живот ми помина пред очи. Ништо не ми рече, си отиде, ја останав така зачуден со птици што ми се вртат над глава ко на цртан филм.

Ми се јави татко ми после 5 минути, ми го кажа матичниот број, сместа го научив, никад нема да го забораам.
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
На темата за Евровизија..............
Не е до песната.
Гној од држава сме.
Кога ќе разберете е прашање само.
ама сте досадни.
толку сте досадни што сакам да се иселиш.
чао.

на факинг тема за евровизија бе.... ко малце политика да има...
Ај и на мене посакај ми да се иселам од тука pls :anco:
:ROFLMAO::pos:
 
L

Löwe

Гостин
Ова листа тежок ретард ја праел, а уште поголем ја постира (ти)
Под кур ми се скри.
Ова рима второоделенец да ја употреби ќе му се смеат..
Попови да те пеат.
 

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.046
Поени од реакции
17.712
Фан клуб Арсенaл:

Коста и оној португалскиот циган, шо побрзо ги снема толку подобро, не ги поднасам едноставно
Кој е тој португалски циган ? :icon_mrgr:
Марио дос Сантош Феликс :/
:pos::pos::pos:

https://www.google.com/#q=jose+mario+dos+santos+felix+mourinho
 

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.620
Поени од реакции
14.357

Kajgana Shop

На врв Bottom