Пост на кој сте се изнасмеале

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.991
Ова буквално само на мене ќе ми биде смешно...
велковски оди на факултет не е за тебе ракомет
со велковски како со играч минус
Ама "ОДИ НА ФАКУЛТЕТ" е буквално најјака клетва што ја имам прочитано.. :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1483641087][/DOUBLEPOST]Оди на факултет бе..значи имам прочитано "Оди убиј се", "Оди бркај овци" , "Oди нека те ебат црнци", "Умри од излечива болест" и останати работи.....ама ОДИ НА ФАКУЛТЕТ како навреда го немам чуено :ROFLMAO: :pos: :pos: :pos:
 
L

Löwe

Гостин
Тема за Дајнерс картици, одма се тука партиските препукувања.
Ne li propadna dajners.Mislam deka bobo muzot na sekerka namerno go zaglavi dajners
еј вемеро факни ми се од темата...
Ja kulturno prasav oti slusnav takvi muabeti

A sea ti sorospio faknise so nekoj crnec,moze ke ti dae gratis dajners ako se pokazes dobro
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.499
Поени од реакции
80.578
Јас кога пишев вие мислевте се заебавам..уште од лани забележав премногу им се допушта на екипите што играат против Барса и Реал од судиите,односно за да избалансираат судат обратно во некои ситуации...јас памтам лани Барселона на минимум 5 натпревари ја искасапија со очигледно грешки против нив ама овие прејаки беа и пак победуваа а на некои киксаа...и за Реал Мадрид истото беше (за ланската сезона ).

Добро можеби јас гледам малце пристрасно бидејќи во глобала ги пишев двете екипи да победуваат :D
Нема ден да не извадиш некоја теорија на заговор, не моеш да седнеш и да уживаш у фудбалот, а?


Уствари не моеш нормално коа си за Интер.
Шо е битен клубот кој го подржувам со моето размислување?..демек ако навивав за Милан поинаку ќе размислував?
Ако си навивал за Милан немало воопшто да размислуваш. :kafence:
Тоа се тие муабети... :LOL:
 
S

staycalm

Гостин
Боки 13, еден од поимотните Македонци, имаше своја емисија на ТВ, имаше свои концерти, секогаш излегува на улица нашминкан, издепилиран и облечен во скапи алишта
Коче, претседник на педерското здружение, со свој буџет, се дружи со амбасадори, гостува по ТВ емисии каде нуди гласови на стотицци иљади македонски гејој на партии кои ќе им дадат некакви си права
Фифи, необјасниво ситуиран(о) чупе, од ко замина од дома живееше во луксузен стан во скопје чија само кирија не би била испод 300 евра месечно
Софија Теодор, режисерка вработена во државна институција со свои престави гостува и патува и низ државата и надвор

Сите јаво произнесени гејој во Македонија живеат ситуиран и сигурен живот, ни некој ги убил ни затворил ни тепал, гостуваат по ТВ емисии сите знат и кои се и од каде се излегуваат по кафиќи, се дружат, патуваат слободно.
Има покварени и злобни луѓе (најчесто работаат за итереси на странски држави) кои сакаат Македонија да ја престават во лошо светло исо тоа да и наштетат па во свои налудничави изјави кажуваат дека овде има некаков прогон и линч на педераната али фактите зборуваат сротивно, нема никакви насилија ни прогон на таа група на луѓе.
:oleee:
 
S

staycalm

Гостин
@staycalm многу глуп муабет е тоа, ама ајде...
Прв пат коа читав, се чудев како може човек со доволно развиен мозок да го напише тоа. Втор пат коа прочитав, се нервирав, ама сега по трет пат го читам истото напишано од истиот човек, и сега ми е смешно, се пресмеав дури. :D
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.860
Поени од реакции
34.902
У темата зошто прозорците се отвараат на внатре. :pos::pos::pos:

На внатре се отвораат за да влези свеж ваздух...да влези, а ако се отвараат на надвор ваздухот ќе излезе и ќе се угушиме.
 

Johnny B

Психопат
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.094
Поени од реакции
9.679
Утре сакам првата вест што ќе ја прочитам на нет е дека Парехо умрел од бизарна несекојдневна чудна смрт. Па копиле едно , веруваш ли дека право зимам писмо и ќе и пишам на мајкати на шпански , ПАРЕХО Е МРТОВ КУРВООО ПУШИ ГО СЕГА И ТИ ЈАЈАЈАЈАЈАЈАЈАЈАЈ ( оти шпанците така се смејат) Да умрете сите да умрете, и овоа хоштаплерска кинеска валенсија да отпадне барем во сегунда , да плачете 10 години да не видите примера , како тој шо ја колнел Бенфика. Страшен лист еј , за 100 уплата комбинирано утакмици сабота/недела и како ќор за стап само Валенсија беше за понеделник. За 100 ден уплата носеше 25 сомича ејјј , шо оти ја бранев 1Х за 50 евра , не е тоа тоа. Па у вреќа со путки да бркнам рака за кур ќе се фатам све да ви ебам.
:pos::pos::pos::lolzz::lolzz::cuc:
Да ти ебам главата се мочам од смеење во три сабајле хахахахах јајајајајаја
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.635
Поени од реакции
13.073
Во темата за „тражење“ со метални детектори.
Каква „мотивација“ :D

Не ти требаат детектори од 500 евра за да тражиш драгоцени метали и слични суровини. Купи си голем магнет кој со помош на неговите магични својства сам ќе го привлекува златото и среброто. За магнет дозвола не ти треба. Така јас од дворот кај мене извадив 15 кила платина и богато украсен вештачки колк на агријански главатар изработен од позлатена слонова коска. Бидејќи не секогаш ќе налетуваш на скапоцени монети и антички денари, магнетот ќе ти биде од голема корист оти привлекува и лименки, старо железо, бакар. Сум чул дека тежнее и кон монети во апоени од 1,2,5, 10, а зошто да не и кон тие од 50 денари, што е чиста пара (сепак, подзаплакни ги малку).
Во затвор се оди само ако те фатат, и ако го избегнеш тоа тогаш е ок, пошто грците и бугарите дебело плаќаат ако им донесеш квалитетна археолошка роба, а не се имуни и на нумизматика.
Сепак, сите што се барем малку упатени во тражењето скриени блага и други колачи, знаат дека правото богатство се крие на територијата на денешен Ирак и во Сирија (таму отсекогаш нешто интересно се дешавало). Никој нема време сега таму да се бави со тражење работи и нема закони, сите се убиваат во името на Алах и ископуваат нафта, што отвора многу можности. Некои од тие можности се доста ограничени, но без ризик нема добивка.
 

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.267
Прв пат коа читав, се чудев како може човек со доволно развиен мозок да го напише тоа. Втор пат коа прочитав, се нервирав, ама сега по трет пат го читам истото напишано од истиот човек, и сега ми е смешно, се пресмеав дури. :D
Ако прочиташ и четврт пат ќе ме посакаш силно и ќе почнеш да флертуваш со мене.
Шом насмееш и пресмееш жена, ти се подотворува патот кон нејзиното срце (и други органи)
 
W

wicked_1

Гостин
Треба на правен факултет да се воведе предмет КАКО ДА НЕ СЕ ПОСТАПУВА АКО СИ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА и таму да се учат грешките и комедиите на Иванов
А може да се воведе и некоја годишна награда “Златен фикус“ за најголем правен гаф во годината.
:pos:
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.499
Поени од реакции
80.578
palasio umreniot iskreno poveke od ricoli i juve go mrzam, a i od grujo. pak izgleda si formiraa nekoe sindikalno zdruzenie argentincive u timov, mislevme go unistija istoto so kambi sindikalecot ama eve kopilinjava pak si napraile nekoj pakt, i onoj ansaldi se kurci a kutriot ni kuce ne go lae na ulica od sto e utepan, i on i palasio. Sve toa bi isfrlil od kola u dvizenje u singelic, do nekoj kontinjer, i ajt u picku mater, edvaj cekam letovo da dojde i konecno da se naprai strava od tim, pa me boli kur i ako gi preplatuvaat zasiluvanjata ko manolas na primer 40 milki, ta preku kur ne gi davam od svoj dzeb parite, baska kinezive od eden mocan privezok ke napravat priliv od 100 milki radi kineskiot pazar.
Celiov post mu vristi (y)
 

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.304
Мислам дека светот се сврте против мене овие два дена. Вчера ја чекам Чилеанската 2+, 1-0 полувреме, пуштам второ трепка 1-1 и стои на резултати може 4-5 минути, ако не и више, гасам резултати и после тоа случајно идам да проверам некој друг резултат и здогледувам 1-0... КАКО БЕ КАКО?? ЗОШТО???

Денес го чекам Кил 52.5+ за 4000, 30 гола на полувреме, завршуваат точно на 52. Ок...
Пуштам сега три кошарки пошо пратам еден лик што многу фаќа и две влегуваат и ја чекам некоја си Бург Парфеми жени 132.5+. Ми требаа 7 поени за 3 и пол минути еј, прво не можеа да шутнат 4 напади по ред и двете екипи, по 24 секунди правеа без да упатат удар кон кошот и на крај прават 69-63 и напад за домаќините и 19 секунди крај. Исходот го знаете претпоставувам, НЕ ПРАВЕА ФАУЛ ГОСТИНКИТЕ, ДА ДОБРО ЧИТАТЕ, НЕ ПРАВЕА ФАУЛ, а само еден ебан кош ми требаше.......... Па не знам зошто се дешава ова бе, што кур е ова алоооооооооооооо светот ли се има свртено против мене бе??? Па сите да ги качам на кур, сите БОГОВИ да ги ебам и сите оние што веруваат у нив. МРШ
 

Kajgana Shop

На врв Bottom