Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Каков комплесен лик е овај :pos: првично размислува за инвестирање во Вестбрук + и највероватно го одигрува дента против ГСВ
Оваа сезона вреди да се инвестира во Вестбрук и во Казнс. Зверки невидени се. Јас размислувам да почнам цела сезона овер да ги играм овие двајца сингл на фиксна уплата да речиме 100евра, вкупното ROI на крај од сезона од двајцата на одиграни над 150типови(зависи до кај ќе стигнат во плејоф) најмалце по мое би било 1000% загарантирано а може и да достигне многу многу повеќе од тоа
После лошиот старт на Вестбрук, класика кладилничарски став
Да ти ебам тренерот глуп, Вестбрук ке е МВП, куров мој! Загреан го седнува на клупа и одма потоп се случи, сега курот ке го јадат Оклахома со над 30 ќе изгубат. Види го Дурент каква машина 25 на полувреме им реди. Тренеров да умре од епидемиа
и за крај од нигде никаде негира МВП на КД, а ликот има негов аватар :icon_lol:
Го виде ноќеска му тргна, и сега викаш MVP ќе бил. Ти и ставрогрин сте исти.
P.S Нема да е МВП КД

L

Löwe

Гостин
Каков комплесен лик е овај :pos: првично размислува за инвестирање во Вестбрук + и највероватно го одигрува дента против ГСВ

После лошиот старт на Вестбрук, класика кладилничарски став

и за крај од нигде никаде негира МВП на КД, а ликот има негов аватар :icon_lol:
А шо очекуваш ко грото од мислењата му се во играчница броејќи до 100 000 :D

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Аватаров е стар незнам колку, Дурент е пичка невидена. Се продаде ликот и ја издаде Оклахома и Вестбрук со кој заедно играа 8години во ОКЦ, го остави сам. Во играчница броев пред 3ипол години. Хахаха.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.964
:D

Овој озбилен е?
Он е жив лик избеган од книгата 1984 на Џорџ Орвел од Министерството за вистина. Просто да се шокираш како Орвел го опишал Бачето уште пред 70 години.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.529
Поени од реакции
18.438
Да не беа сега вестите немаше да знам дека има овде во гвг мирно а скопје нека дрме и повеке.

Аууу Гевгелија многу јако се осети. Страшно

Кај е сега тој членот од Гевгелија или Струмица што викаше само кај него да нема земјотреси, а во Скопје нека мава колку што сака...?

Убаво ли ти е сега на кожата идиоту еден? Копиљ маму ти ебам....

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.169
Поени од реакции
25.897
Како човек кој бил и на двете места, јас попрецизна споредба одамна немам прочитано :icon_mrgr:.
Хилари циљаше на хипстерската, пубертетска педерлана како овој Џон Оливеров погоре, на кои едина секирација им е во кој ќенеф ќе моча некоја транџа, додека Трамп циљаше на сиромашните, утепани затуцани селани, на кои г-точка им се мексиканци, педери и муслимани. Сумирано, ова беше битка на Ла Кања против Ноќен клуб Шкорпион и Шкорпион тепаше.

Во однос на целата предизборна реторика и ветувања што ги даде, со тек на време очекувам Трамп да омекнува постепено кога ќе увиди дека есапот дома и на пазарче не е ист, Во однос на внатрешната политика можеби не толку, ама за надворешната- мало морген све оноа што го истраска.

Пример, емиграцијата која му беше темел на цела кампања, кога ќе увиди дека без нелегална емиграција таа земја нема да опстои од проста причина што имаш огромни мега-градови како Чикаго на пример (чиј градоначалник , патем изјавил дека ќе ги отфрли мерките на Трамп) кои едноставно нема да функционираат без емигрантите.

Во однос на надворешната политикка очекувам буквално да се испосере на се што кажал, од Сирија, до Нато, ѕидот, Сорос,Путин, све. Цела кампања му беше како блеење во афект, како мокар сон на обичен цивил што си ги кажал маките на душичката и сега ќе мора да се разбуди.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Купувам РАМ 8ГБ 1333 ДИММ НОН-ЕЦЦ
Монитор 19',21'
ССД 240
LG Flatron 19 Inci widescreen - 1800 denari .
Добро е сочуван?
Da . nema grebanici. No sve toa zavisi od kade si ? Jas sum od pp okolina.
Демек ако не е од ПП околина ќе има гребаници?

:pos::pos::pos:

Pance24

Мариовец
Член од
26 август 2012
Мислења
270
Поени од реакции
104
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.551
Ај сега ти објасни ми како го извади колачот од кугловиот калап?
Ене го уште стои внатре!

Какви поховани зденки сум направила синоќа, абе течеа од убавини! Мислам страшна работа е ова поховањево, да те избрука за цел живот.
Не знам за Леандра, ама јас тогаш бев тазе излезена од кај мајка, а готвачот ми беше на работа. Во 2:30 урлам од смеа. Не можам да поверувам какви грешки сум правела.
Мислам дека редно е @CafeDelMar да нѐ пофали за нашите готварски способности. Она трпеливо нѐ пратеше и советуваше сите овие години.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.280
Највише мрзам кога бркам Данци на голови (2+ пп 3+ пп гг1) и кога ќе ги отвори у 3та минута и 1-0 ќе остане ...на Ван Дер Варт жена му да ја изнаебам, да не може да оди нормално пичка и материна ќорава.
Што тие крива на Ван Дер Варт женаму ?
Па Ван дер Варт ли да го ебам ти ебам јетито влакнесто и лошофризуресто од Молика некоја симнато :masa::masa:
За кој кур да ја ебиш женаму на Ван дер Варт?..што ти е таа крива оо ти севселенски модифициран реинкенриран Казанова со минорно брадулче
Дечко.

Ван дер Ваарт игра за Мидјиланд. Мидјиланд ја играв 2+пп, 3+ПП, гг1, 5+ итн. Мидјиланд поведе у 2ра минута. Мидјиланд остана 1-0 и сакам да ја ебам жена му на Ван Дер Варт!!

Може? Или треба да иам секси шишка ко твојата и да парлам секси битољски за да иам 6анса ?

Ти ебам паркингметарот проС
А од кај кур ние да знајме дека Ван Дер Варт јакиот играч играл за Митиланд да те ебат тројца црнци ретардост еден..и не сум женкар(Казанова) како тебе па да ја имам секоја која ќе посакам,неможиме со тебе најголемиот ебач во Скопската окорија и пошироко...сигурно женска луѓето од тебе неможат да си фатат,не знам како стигаш на форумот да пишиш,дај барем кажи некој совет па и ние нешто настрана да пробаме :D
Дечко ај испуши ми ја Моликава :)

Знаеш колкав кур има десниот штопер на Леганес а демек не знаеш Ван дер Варт кај игра :LOL:

Ти ебам коцкарот грозен!
Да ви ебам муабетот :pos:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
"Хумор" исполнет со пцовки, кога читам вакво нешто ме потсеќа на Крсте и Стојан кои цел ден дремат во кафанчено спроти автобуска и пратат резултати во соседната кладилница. Тие ваков хумор негуваат.
Човек да уживат последниве година-две на форумов.
Барем сега неморам да дремам на ладноно за да се смеам.

Sent from my D2403 using Tapatalk

A

Antigona

Гостин
Ххахахахаха , не дека е смешен постот ама си го замислував лион онака револтиран (може он и смирен да бил, ама јас си го замислив нервозен ) додека одговара на темата :D

Дечки здраво. Може мислењево не е за тука, ама ако некој имал искуство или ако знае нека ми помогне, т.е. да ми објасни како да конвертирам слика од high resolution vo low resolution, условот е да е до 2GB, затоа што до толку може да се прикачува на страната. Дрво сум за вакви работи па би ве замолила за помош, благодарамм:)

Aj najdi si pravo mesto da prasuvash vakvi prasanja, temata ovde e kako da emigiras vo AU ili NZ , ne e kako da konvertirash slika. Imas eden kup temi za IT a ima eden web sajt koj se vika google i sve moze da prasas tamu.

L

Löwe

Гостин

Kajgana Shop

На врв Bottom