Пост на кој сте се изнасмеале

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Некој уникатен лаптоп е у прашање штом се уклучува само од 8 до 16, мора да е од моделот АСУС-ДПМНЕ.

Сега нема да ми одговори, ќе мора да почекам до утре кај 9 сабајле :kafence:
Батемане... јас напишав повеќе од она што ти сакаш да парафразираш овде, напишав и каков вид на лаптоп е... ама твојата улога не е да дискутираш на форумов.
Колку ликови за жалење има, го следат човека, а не она што го пишува.
Ова се постови за жалење, не за смеење. Или ликови, поточно (со задолжително никови на англиски јазик. направете ги на албански бе, што се „устручавате“, плус и на Заев ќе му се допаднете, па може и функција ќе добиете)
Во 09:09 ти има реплицирано :pos::pos::pos:
 
Последно уредено од модератор:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.056
Поени од реакции
17.743
МагистАрот во најдобро светло...

Великани како Буфон не треба ни да се помисли да се стави во иста реченица со Мињоле и Тер Штеген, а не пак да се стави...
и се разбира Клипче и Џонтра не пропуштаат шанса :pos:

Сладоледџија Ангел
nije bitno kako se oblacis niti kako izgledas, bitno je kako se oblacis.
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Pa dobro bre vie snai li ste? Imate zolvi i jatrvi?? Jas kako sto gledam na temava se sobrale maskive na koi ne im je mestovo tuka..
Slusaj vamu Let 3 ti ako so gi tepal zenive ne znaci deka site maski treba da trgnat po tvoite stapki a ko sto gledam i gurmanov e ist ko tebe.
A ti Anco ko so si potpisan ke mi solis pamet dali ke baram pomos od internet ili ne?jas ne pobarav nikakva pomos ni pa sovet gi povikav zenite da ja kazuvaat svojata maka Izvini ama temava ne e za mazi. Inace alal da tie so ja branis zena ti i so si na nejzina strana a ne ripas po sestra ti (ako ja imas).

Uste da kazam so sto me tepal jas rekov deka sestra mu go tera da me tepa a dali me tepal ili ne ne spomnav.
Pa uste so bilo zolva a so jatrva haha. Aha bre luge ah bre mazista ili podobro kazano Mamini Sincinja .... Temava e za zeni a vie nikogas nema da gi sfakate nasite problemi koi gi iname so vasite sestri, majki, pa i snai (zenata na bratot)[DOUBLEPOST=1475865603][/DOUBLEPOST]Za neubavo iscisteni tepanje so kais ccccc. Nenormalni luge se sobrale na forumov[DOUBLEPOST=1475865677][/DOUBLEPOST]Bog a cuva manijaci ne otvaram neke ovoj forum
По сите совети во темата следи и...

Ја не гледам ништо лошо ако со 2-3 шамари можете да се разберете
:ROFLMAO:
 

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.950
:pos::lolzz::zver:
Иди професор протоѓакон декан... Гроздановски од канада и на Стефан му вели “Еве носам поздрави и донации од нашите верници од Канада, 20.000 долари!!“
брцка раката в џеп и вади - 200 долари...
штама некое време гледаат непријатна ситуациција и одеднаш лиццето на Гроздановски се озари со осмех “АЛЕЛУЈА!! ЧУДО! ГОСПОТ 20.000 ДОЛАРИ ГИ ПРЕТВОРИЛ ВО 200 ДОЛАРИ, НЕКА СЕ ВЕЛИЧА ИМЕТО ГОСПОТОВО, ВАДЕТЕ ВИНАТА ОД ВИЗБИТЕ ДА ПРОСЛАВИМЕ ОВОЈ ЗНАК БОЖЈИ!!“
 

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мене ме интересира само како ќе го наречат наредните генерации овој период во кој живееме во кој секој изрод и прдеж пишува книга за неговиот живот. Глупак смрден, 23 години има книга зел да напише. Џастин Бибер ми се прај. А и навивачите се криви бе, кој кур ја купиле книгата. Нека кисни таму по рафтови, никогаш да не се продаде, жал да му стане за дрвото што го исекле за книгата да му ја отпечатат, му ебам фацата смрдена. Икарди мудрецот книга напишал, оф мори мајко :tapp:
:pos::pos::pos::zver:
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.648
Поени од реакции
13.111
Вчера, онака викендички расположен решив да го ѕирнам Double Impact со Жан Клод Ван Дам, и ајде го ставив на торент да се симиња... Отидов нешто до супермаркет да купам за грицкање, се враќам дома таман на време, филмот веќе беше данлодиран.
Завземам позиција на креветот, грицките до мене и го пуштам филмот... Сум симнал порно со shemales како се чившаат едни со други... Значи ми се одгледа и филм, ми се одјаде и грицки, ми се одмили и животот.

Double Impact...море мрш таму :mad:
Можам само да замислам шо ќе се десеше ако имаше некоја филмска преработка од книгине на Толкин. :D
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
43.246
Поени од реакции
78.872
Можам само да замислам шо ќе се десеше ако имаше некоја филмска преработка од книгине на Толкин. :D
Нема да веруеш али прологот со текст и монолог на Гандалф е подолг во Whore of the Ring кецот, отколку уводот во било кој од трите LOTR-a на Џексон.
 
M

Moon Child

Гостин
Едни роднини решиле да слават роденден за 9 годишно дете во најелитниот ресторан во градот. И тоа цел клас го викнале. Се собраа 20 деца, а јас онакви деца немам видено. Ѕверови. Прво, за две минути масата со тањири ја изедоа. После заминаа да се возат со лифтот. Пола внатре, а пола од горе им стискаат да се заглават. Почна фудбал, на телевизори се качуваа. Над телевизор се пентереа, а телевизорот на 200 метри надморска височина ставен. И од таму ги забркаа, па заминаа надвор. Доаѓа едно цело зацрвенето и се дере филип ќе си замине дома се налутииии. Идам јас со роднинава да видам што се дешава, незгодно е 9 години има кај ќе иде сам, да викнеме мајка нешто да си го земе. Седнал тој на тротоар, плаче ли плаче мене никој не ме почитува како пријател. Солзи крокодилски. Ај кажувај, теши, објаснувај. Сите те почитуваат, вие сте другарчиња, некогаш и ќе се скарате... Ај ок, се качува горе, по некое време пак се симнуваат доле и пак детето се дере филип плаче викна полицијаааа... Ајде ние пак надоле. Овој вистина се јавил во полиција. Па зборат сите наеднаш кој да ги разбере, тој плаче, надвор ладен ветер дува, горе други гости чекаат, пола деца ги нема... Ајде па од полиција му рекле дека ќе и кажеле на наставничката, па се смири се качивме горе, мир имаше некои десетина минути, па почнаа да се качуваат на вториот спрат. Таму темно ништо не се гледа, овие пискаат се дерат, скокаат по четири скали, паѓаат, кршат нозе. Се вртам јас случајно позади и гледам едно дебело седнало и ждере од пицата. Цело време додека се дешаваа проблемите тој си седеше и си јадеше пици. Заврши цела збрка, седнаа торта да дуваат, и оној навредениот што викаше полиција пее и плаче. Пее и плаче. Тука веќе ме фати смеа, а кога навредениот кажуваше дека за се тој бил крив, а дебелиот му рече не си ти само крив, сите ние сме криви, е тука веќе солзи почнаа да ми течат. Која најјака фаца беше дебелиот. И тој бил крив, а воздух не зеде од јадење.

Него, глупи деца не знаат да си уживаат во детството. Место да се дружат, зеле прават подли работи, гледаат на страна дур не ги гледа никој колку што можат на друго дете лошо да му направат и им се осеќа задоволство во очите кога ќе направат зло. Жално, никогаш вака лошо после деца не сум се осеќала.
Целово мислење сликовито си го замислував, ама болдот е крај!
 
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.862
Ако победи Трамп и целата таа јудеомасонска група биде откриена, многу лоши работи ќе следуваат за соработниците со нацизмот, сепак интернетот не е анонимен;).
лудачево е непресушен извор на забава, сега демек ако победи Трамп, први ќе настрадаат анонимни форумџии кои напишале нешто против него, веројатно и секој еден јутуб и фејсбук коментар ќе биде обработен :LOL:
 

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.417
Поени од реакции
9.305
лудачево е непресушен извор на забава, сега демек ако победи Трамп, први ќе настрадаат анонимни форумџии кои напишале нешто против него, веројатно и секој еден јутуб и фејсбук коментар ќе биде обработен :LOL:
Мене посмешен ми е твојот коментар од постот негов. :D
 
Член од
1 февруари 2005
Мислења
1.277
Поени од реакции
1.755
лудачево е непресушен извор на забава, сега демек ако победи Трамп, први ќе настрадаат анонимни форумџии кои напишале нешто против него, веројатно и секој еден јутуб и фејсбук коментар ќе биде обработен :LOL:
Многу добро знаеш што имам предвид, трол е исто што и пропагандист или шпион, обични луѓе може да пишуваат што сакаат, но ако за пари од некоја фондација на Сорос учествувате во геноцид е сосема друга работа, вие се тоа го знаете и разбирате што правите. Сега може да мислите дека рајхот е вечен и никој ништо не ви може, истото го мислеле и вашите предци кој соработувале со окупаторот, но 1945 малку од нив имале среќа да отидат на Голи оток, повеќето ваши колеги се убиени од народниот суд.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom