Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Вирус брат, чувај се. Почнува со чешање на јајцата, почнува да ти се тресе газот што значи т.е. повикува/сигнализира на друг педер на парење. После кога ќе ти го стават к** стануваш и ти и го шириш. Срце ти чука забрзано, нозе ти се тресат и мозокот почнува да ти сака деца, па почнуваш да дремеш пред градински и основни училишта. Многу, многу опасно! :uzi::uzi::uzi::pov:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Ставро и напраи SLAM DUNK на пријателкава.
Jas sekogas sum vikala deka sum covek sto veruva vo fakti i data nisto nedokazano i apstrakno nemalo smisla za mene arno ama se omaziv i pocnav da veruvam gi trgnav site somnezi na strana moite prikazni na ovaa tema se dolgi imam otideno kaj poveke luge sto se vidoviti manje vise se edno isto no jas mu blagodaram na gospod sto po najslucajna slucajnost koga mi bese potrebno vo zivotot mi dade kontakt so edna prekrasna zenicka na koja se nadevam deka nekogas ke i vozvratam so dobrina vo zivotot zenava pravi cuda bukvalno barem za mene se vika beti mlada e ptekrasna e zivee pomegu kumanovo i k palanka
Единствено чудо би било кога женичката би те описменила и би те научила да ставаш запирки и точки.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Него, ја разбирам дека сум гомно, срање и све остало од гомнести работи, али у реду е мувава, мислам стварно у реду е. Подосадно створење немам видено во животов, не ме остаи на раат да си ја изгледам епизодата од Наркос, па морав да станувам и да интервенирам со убиство. Погребана е во саксија, се надевам нема да почива во мир.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ги имаа откупено правата за Милионер, ти како да не памтиш. Најчест профил на играч беше полицаец дојден со баџанакот што заглавуваше на 6-то прашање и си одеше дома со 5.000 денари откако ќе го заебеше публиката со по 25% гласа за секој одговор.

Ние сме нација на неписмени сељаци, не сме за вакви работи.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.658
Поени од реакции
59.589
:pos:

Ако има нешто позитивно у земјотресов тоа е дека ќе ги стигнам Јапонците и Кинезите у кладилница. Време е да се накалеми лова прике мој. :cool:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Ние сите комшии сме надвор пред зграда. Кај нас у населба и пожар у близина, ваљда некој забораил нешто уклучено. Сеа пред некое време пак имало некој послаб земјотрес. Све е језиво упм...
Знам дека не е време за заебанција, ама две пива ми останаа у фрижидер. :(
Читаш сериозно, опасно а у....и после ова!Гајба пиво за муабетов:cuc::aplauz:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За тие што не го знаат Џони и тоа каков малер е во кладилница....дозволете следните постови да ви ја објаснат приказната:

Некој прашува за совет.
Макаби - Зенит 2
Плзен - Рома 2
Зорја - Фенербахче 2

Која од овие мислите има највеќе шанси да заебе ?
Џони, секогаш спремен за да помогне на колега го дава своето мислење

Се разбира Зенит..нема поместачки и понестабилни екипи од Руските,никогаш не смее да се има доверба во тие ѓубриња
Не да се фалам или да се правам стручњак ама убаво ти напишав дека Русите се најголеми лајна што постојат во фудбалот и најдобрите играчи во светот да ги соберат пак не се за играње..Макаби вакви такви ете ги 2-0 водат а Зенит како по обичај кога е во центарот на вниманието кикса...убедливо најголеми местачи во Европа..Хрватите,Бугарите,Турците,Италјаните..сите лајна да јадат за Русите..богој на фудбалската мафија
И ете..во право беше..2-0 губат Зенит.

Браво ја погоди, ептен лежерно влегоа во утакмицава Зенит поготово одбраната а и голманот нивни има рефлекс на мртов коњ.
Ете, луѓето се благодарни што Џони конечно погоди нешто.

Чисто информативно не беше 2-0 резултатот. Уништувањето на Зенит продолжи и резултатот беше 3-0. Конечно и Џони погоди нешто. Нема шанса Зенит да се врати од 3-0. дури и ЧУДО да се случи и да заврши резултатот 3-3, сепак Џони бил во право за советот.

..........
Од 3-0 ,3-3 дојде за 10 минути:pos::pos:..ако дадат уште еден гол и заврши 3-4 тогаш го заслужувам целиот ремет на светот..уста погана што ја имам јас ..јас разбирам дека се местачи невидени Русите ама овој пат ќе се надминат :D
И секако дојде 3-3.

But wait, there's more!

И тука следи aftermath-от на натпреварот.

Колку беше коефициентот на 3-0 за Зенит бе?..8000?..се преполнија со пари последни да му бидат да му ебам мафијата..мајмуни
Не постои тим што Џони неможе да го подрече :pos:
Џони брате во најдобро светло :pos:
Џони повторно во елемент :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не е нормален овој, чесен збор. Скроз м у е избегана чавката.

(Ама ве правам партал со дискусииве. Вие сем простачки изрази, не можете да парирате ;) )

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Не е нормален овој, чесен збор. Скроз м у е избегана чавката.
Празни муабети, дај нешто квалитетно издискутирано, поддржано со конкретни аргументи, не се ова „Струшките вечери на поезијата“, па да си мечтаеме и пишуваме по желба, по инспирација. Факти колега... факти.

Ѕид на плачот

Намќорка
Член од
7 септември 2016
Мислења
143
Поени од реакции
68
Јас од ко`сум тука, најсмешен ми е сунѓерот боб. :icon_lol: Секогаш кога го читам, буквално вриштам од смеење.
И имаше еден пост каде што разглабал за највлијателните форумџии и најинтелигентните и реченицата ја почна... Со самиот себеси дека се смета и прогласува за нај интелигентен форумџија. :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Pu da vi ebam ljudite bes oset. Ja preteraa so ova anketive, pa se vrti li u 9 sabajle be gomnari edni. Mi vika za koja partija kje glasate? za PICKA i vikam. Molim gospodine? da dobro cuvte partija iskrenih casnih, korisnika alkohola, aj sea mrs u tri lepe

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А зошто најчесто пишувам од 8 до 16 часот? Затоа што тогаш ми е вклучен лаптопот и работам на него. Да, работам. Ако пишувам не значи дека не работам. Попладне поради други обврски ми е потешко да го вклучам и да сум до него. Еве, да им објаснам на луѓето кои ме следат мене, а не пишувањето.
Некој уникатен лаптоп е у прашање штом се уклучува само од 8 до 16, мора да е од моделот АСУС-ДПМНЕ.

Сега нема да ми одговори, ќе мора да почекам до утре кај 9 сабајле :kafence:

M

Moon Child

Гостин
Некој уникатен лаптоп е у прашање штом се уклучува само од 8 до 16, мора да е од моделот АСУС-ДПМНЕ.

Сега нема да ми одговори, ќе мора да почекам до утре кај 9 сабајле :kafence:
Последна активност:
денес во 14:25

:D

Kajgana Shop

На врв Bottom