Пост на кој сте се изнасмеале

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.662
Поени од реакции
14.536
Buf.
Lih. Bon. Bar. Evr.
Pog. Stu. Khe.
Her.
Mor. Man.

ovaka treba, da ne se zbunite samo prvite tri bukvi se od iminjata...
na primer: Buf e skrateno od Buffon, Lih. e skrateno od Lihstanjer, Bon e skrateno od Bonuci, Bar e skrateno od Barzalji. Evr. e skrateno od Evra. Pog e Pogba, Stu e Sturaro, Khe e Khedira, Her. e Hernandes, Mor ustvari Moratta, Man zapravo Mandzcukic. itn...
Se nadevam nema od ovie nekoj u megu vreme da se povredi, Srekna procka isto vcera ne bev u stanje da napisam.
Се уби човеков од објаснување кратенки...
 
Т

Триптико

Гостин

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.662
Поени од реакции
14.536
Ama ne ne ti neznaes,Aguero lani sam ja ispadna Barsa i posle u finale isto gi ispadna pak i na kraj im se derese sakatee usteee aaa i ovie ne sakaa i kolarov mu rece nemoj simo ne gi seci i go predomisli...
Хахахаххаах урлам, не си нормален
 

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.612
Поени од реакции
33.969
"Okej seriozno sega" pocnuva postot duri. :pos:

Океј, сериозно сега.
Како студентка на мастер студии психологија во странство(НЕ Е БИТНО КАДЕ) и завршен додипломски факултет психологија при Филозофски факултет св.Кирил и Методиј, си давам за право да го произнесам своето мислење со членот @Let 3 .
Сакам да посочам дека, акаунтов не е мој туку на мој братучед со ваков никнејм Кацар или како што приметив овде Аватар име го нарекувате(а можеби сум и грешка). Не коментирам на теми, туку само набљудувам, па и побарав од сопственикот да произнесам мислење во врска со Лет3.
Би сакала на долго и широко ова да го дебатирам со лет3, за да биде јасно на сите тука, но јас немам време. Темата за магистериумот ми е "Stereotypes among social networks in West Balkan " па сум пасивен набљудувач на многу теми и овде, и на фемина и на други форуми, но во паралела со форуми од соседните земји, групи на фејсбук и слично.
Добро, ја објаснив сега ,,легитимноста" за ова мое излагање на кратко, но со главниот и завршниот дел ќе бидам уште пократка.
Членот кој што го спомнав, Лет3 навистина има проблем со себеспознавањето. Ова овде го нарекуваме себе-деструкција, откриена и и во вид лесна форма на психичко убедување за себе си пред себе си за другите. Ја исчитав темата од почеток до крај, имам и белешки фаќано, открив значи според излагањава со коментари некои тешки психопати, но, највеќе ми привлече внимание Лет3. Така смирено, ланчано, со медицински факти поткрепено, де долив на хомофобија де долив на прифаќање, од првите неколку страни до крајот само тебе те има. Се произјаснуваш, одиш против, дебатираш , се бориш и сакаш да постигнеш нешто а не знаеш ни самиот што.
Лет3, ослободи се човече. Прекрасна е љубовта, претпоставувам и сексот страста со маж или било кој секс и врска со истиот пол. Јас сум стрејт, да се разбереме. Но, латентните хомосексуалци можам од авион да ги спотирам. Денес, поради застапеноста на грагѓаните на интернет, ние психолозите развиваме техники како да спознаеме виртуелно луѓе што зашто. Тоа е модерната психологија со интернет цивилна доктрина.
Да не навлегувам подлабоко, најдобро е да останам на површината. Би ми било мило доколку некогаш се прифатиш иако си една обична иконка овде.
(коментар од студентка на мастер психологија, читај горе почеток)
 
Член од
10 мај 2009
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.970
Вака сеа му се обраЧам на дотичниот Демјан Љиљард , мајка ти ги заборави тие боксерките calvin klein од бувљак што и и ги имаш земено,знаеш ти за кој зборам,не се прај на тошо ;) Па добро бе да ти ебам тоа брадата у покушају што ти е,да ти ебам фризурата "dragon" да ти ебам рамбовката no pain no gain да ти ебам све најмило што имаш.АБЕ КАКОВ All-star бе хахахахахах,жими се да се прашувам ја попрво би му дал на Костовски од Куманово него тебе . Иди бе земи работи нешто продавај кисело млеко може ке ти иде, не си ти за кошарка дефинитивно,не знам што си ги мучел твоите уопште да ти плаќаат за тренинзи.Кој ти се тие 3 поена у второ полувреме бе алоооо,дали си нормален лелеле каков цреп еј

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

strikes again.
 

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.612
Поени од реакции
33.969
I ete od sega vetuvame deka ke koristime poprosti zborovi i latinica ako treba. I plus vetuvam deka ke probam da pisuvam taka sto sleano ke ima smisla. I psihologija e zakon, psiholozite se dobri. Jas sakam mnogu psiholozi. Psiholozi ne se kaka! Psiholozi znaat za umot! Psiholozi mnogu pametni!
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.865
Поени од реакции
25.081
Шаше е повраќал поручоко, па после е пеал е уф микрофоно. Не само уф неговото село, ами и целио струмички регион е на нози. Очекува се дек ќе поврате оште едн`чка до викендо. Omg.
@wot, te sakam, srce.
Ова можеби и не е најсмешен пост, ама не се сеќавам дека некогаш сум се смеела овака додека го листам форумов.
 

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.612
Поени од реакции
33.969
@wot, te sakam, srce.
Ова можеби и не е најсмешен пост, ама не се сеќавам дека некогаш сум се смеела овака додека го листам форумов.
Смоларецо пише само на латиница. Половин тексто е обавезно на англесќи. Значи ного е по cool, omg.
Standard e stariot. Najdi mi site mislenja I samo skrolni malku. Odma e tuka. :D

Ednas mi pisa pp kao aj da ne se karame a ja ne znaev koj e. Ne se ni sekavam ako neso sum go zaebal.

Od togas me ubi. :( A sekoe moe probuvanje za komunikacija e ignorirano I izbrisano od nego.

Don't you just LOVE the internet. :D
 

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.263
Поени од реакции
21.198
:pos:

Е сеа прашањето е кои се тие работи, шо мора да ги напраиш, и ако ги напраиш си вистински маж?
Строго во биолошка смисла маж е само оној кој ја проширил својата ДНК веројатно, се додека не оплоди жена не се регистрира во природата како маж?
Mojata reakcija na postov.

 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.367
Поени од реакции
85.272

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Стелт, имав кандидис едно време пошто бев глуп у дупев дроља без кондом. Муабетот ми е дека сега повеќе ме пржи курот поради твоиве „смешни“ постови него додека го „прележував“.

Толку си плиток, ко вир од пролетен дожд што само ти не можеш да оцениш дека се заебаваме со Лева.
:pos:
 
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.016
Поени од реакции
41.288
фан клуб Ливерпул:icon_lol:
Денеска на факултет ја покажаа старата верзија на веб сајтот на Ливепрул како лошо организиран сајт и професорот рече само некој голем фан на Ливерпул ќе го посетува ова. :D Ама стварно беше лош сајтот у курац.
Зошто не го отера у курац?
Јас вака едвај положувам па уште професорите да ги терам у курац.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom