Постари или помлади партнери?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Стара жена ко стара кола, цело време ќе лежиш под неа и пак нема да биде задоволна.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Стара кока добра јуха. Ама треба во три води да ја вариш, а младо пиле во една :).

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Можело и MILF да ги пишеш, одма ќе бодеа очи, инаку да, навистина има добри примероци кои едноставно ЧАДАТ и дигаат... емоции но сепак не би општел или па барем засега сум со такво размислување :)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Можело и MILF да ги пишеш, одма ќе бодеа очи, инаку да, навистина има добри примероци кои едноставно ЧАДАТ и дигаат... емоции но сепак не би општел или па барем засега сум со такво размислување :)
Па немаш уште многу време да си со такво размислување. Подоцна ќе станат granny. Па тогаш секој со својот фетиш.:)

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Ако баш сте решиле животот да си го ставате на коцка, неколку пријателски совети:
- нитроглицерин да се носи за под јазик, кога се обидува постара особа да земе воздух, не свршува - има инфаркт
- волтарен апчиња (може и супозитуриуми, побрзо делуваат), ако се приукочи и не ја збира низ врата, да можете да ја пробуткате
- да се провери пред било каков контакт дали има блу картонс за останатите можни оштетувања
- чашка празна за вилица
И уште еден мал хинт за послатка јуха - подобро да не ги симнува хулахопките.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Е тогаш дефинитивно Ацева ќе ја носам во џебче, како основен прирачник :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Lele ovoa 'stara koka dobra juha' go iam slusnato od moite skolski koi se palat na edni profesorki od 55-56 godini. Edvaj cekaat da izlezat profesorkite na tabla da objasnuvaat neso, za ovie da uzivaat u gletkata. Sto ubavina gledaat vo niv ne znam.

А

Александра Д.

Гостин
Сум забележала дека ме привлекуваат најретко помали од мене.
Еднаш се случи да ме привлече момче на исти години.
Најчесто се случува да се постари ама во граници... Така да 1-2-3 години постари најчесто.
Сепак поважна ми е психичката развиеност, што значи ако не ме фасцинира во комуникација, потешко.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.094
soliden post definitivno,spored mene ne e bitno godini bitno e licnosta kolku e zrela e dali znae muabet da praj pred se :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
мојот пост ќе го образложам со песната :

:):):)

и само еден извадок : „... волим старе кокошке волим и пилиЌе ...“ :):):)

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Помлади, но во граници на нормала, повеќе од 4-5 години не..

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Помлади, но во граници на нормала, повеќе од 4-5 години не..
хахаха се пресмеав на постов...од 10-11 години ке бркаш а? хаха

Иначе да не се лажиме според мене немат машко шо не се палит на некоја згодна теткица токму заради тие еротски фантазии шо си ги замишлават секој во моментот и секако дека ке се поинтересни еротските фантазии со некоја теткица(згодна пази) отколку со некоја шо тек ке мораш да ја учиш како да се пуштат јазик и све остало...

Kajgana Shop

На врв Bottom