- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.578
- Поени од реакции
- 5.180
Ако ова е вистина треба да се осуди, и јас како албанец ги осудувам........
Но зошто после 14 год ги обелоденија доказите???
Зошто на денот кога Косово добиса сета државна одговорност??????
Се гледа јасно дека србите го чуваа овој доказ како џокер......
Значи и тие сакаат овој случај да го употребат за политички цели, никогаш не било само за правда........
Со овој доказ сакаат да ги оцрнат албанците, да се запрат признавањата итн.....
И да е вистина ова што го кажува човекот, независноста на Косово пак ќе биде реалност.......
Србите немаат право да бидат жртви, а токму тоа сакаат да станат........само во последните 20 год убиваа повеќе од 100000 луѓе...................
А пак велиме само Слободан бил крив......а тој победил на избори со каузата србите над се.....
Првпат во мојот живот сум видел луѓе на масовни протести да викаат УБИЈ ГО ШИПТАРОТ..................а тоа србите го правеа...........
Не ги оправдувам наводните тргувања со човечки органи, за тоа нема оправдување, но и не требаат да се гледаат вон контекстот ако навистина се случувало.........
Кај обичниот граѓанин многу лесно поминуваат такви изјави(докази) и веднаш поверуваме......и да било спротивно и јас би поверувал.............
Но има прашања: зошто албанецот да ја изврши операцијата кога имало два доктори??
Зошто да биде присутен воопшто војник таму?
Зошто да и ги држат разете кога можеа да ги врзат?
Зошто да не ја поврзат и устата, кога со викање може да бидат видени????????
Специалисти доктори а ги заборавеа половина алатки??????
Диалектот на албанецот кој изјавува е ист со тие во прешево и макеоднија, во Косово се разликува,......
За обичниот човек секој живот е важен, а за политичарите е само бројка
Но зошто после 14 год ги обелоденија доказите???
Зошто на денот кога Косово добиса сета државна одговорност??????
Се гледа јасно дека србите го чуваа овој доказ како џокер......
Значи и тие сакаат овој случај да го употребат за политички цели, никогаш не било само за правда........
Со овој доказ сакаат да ги оцрнат албанците, да се запрат признавањата итн.....
И да е вистина ова што го кажува човекот, независноста на Косово пак ќе биде реалност.......
Србите немаат право да бидат жртви, а токму тоа сакаат да станат........само во последните 20 год убиваа повеќе од 100000 луѓе...................
А пак велиме само Слободан бил крив......а тој победил на избори со каузата србите над се.....
Првпат во мојот живот сум видел луѓе на масовни протести да викаат УБИЈ ГО ШИПТАРОТ..................а тоа србите го правеа...........
Не ги оправдувам наводните тргувања со човечки органи, за тоа нема оправдување, но и не требаат да се гледаат вон контекстот ако навистина се случувало.........
Кај обичниот граѓанин многу лесно поминуваат такви изјави(докази) и веднаш поверуваме......и да било спротивно и јас би поверувал.............
Но има прашања: зошто албанецот да ја изврши операцијата кога имало два доктори??
Зошто да биде присутен воопшто војник таму?
Зошто да и ги држат разете кога можеа да ги врзат?
Зошто да не ја поврзат и устата, кога со викање може да бидат видени????????
Специалисти доктори а ги заборавеа половина алатки??????
Диалектот на албанецот кој изјавува е ист со тие во прешево и макеоднија, во Косово се разликува,......
За обичниот човек секој живот е важен, а за политичарите е само бројка