Поранешен војник на УЧК раскажува за вадењето органи во Косово

Член од
25 март 2012
Мислења
8.578
Поени од реакции
5.180
Ако ова е вистина треба да се осуди, и јас како албанец ги осудувам........
Но зошто после 14 год ги обелоденија доказите???
Зошто на денот кога Косово добиса сета државна одговорност??????
Се гледа јасно дека србите го чуваа овој доказ како џокер......
Значи и тие сакаат овој случај да го употребат за политички цели, никогаш не било само за правда........
Со овој доказ сакаат да ги оцрнат албанците, да се запрат признавањата итн.....
И да е вистина ова што го кажува човекот, независноста на Косово пак ќе биде реалност.......
Србите немаат право да бидат жртви, а токму тоа сакаат да станат........само во последните 20 год убиваа повеќе од 100000 луѓе...................
А пак велиме само Слободан бил крив......а тој победил на избори со каузата србите над се.....
Првпат во мојот живот сум видел луѓе на масовни протести да викаат УБИЈ ГО ШИПТАРОТ..................а тоа србите го правеа...........
Не ги оправдувам наводните тргувања со човечки органи, за тоа нема оправдување, но и не требаат да се гледаат вон контекстот ако навистина се случувало.........
Кај обичниот граѓанин многу лесно поминуваат такви изјави(докази) и веднаш поверуваме......и да било спротивно и јас би поверувал.............
Но има прашања: зошто албанецот да ја изврши операцијата кога имало два доктори??
Зошто да биде присутен воопшто војник таму?
Зошто да и ги држат разете кога можеа да ги врзат?
Зошто да не ја поврзат и устата, кога со викање може да бидат видени????????
Специалисти доктори а ги заборавеа половина алатки??????
Диалектот на албанецот кој изјавува е ист со тие во прешево и макеоднија, во Косово се разликува,......
За обичниот човек секој живот е важен, а за политичарите е само бројка

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.410
Поени од реакции
16.669
Ти бе, нормален ли си!?
Го оправдуваш ова само поради тоа што некогаш некој претходно правел масакри па ова што се случило, е ништо и не треба никој да одговара.
Не ми се верува колку расипан ум имаш, ако воопшто го имаш.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Ставете до насловот [+18] или „не е за лица со слаб желудник“ оти доста сликовито е обjаснето како му го ваделе срцето на дечкото - не секоj може тоа да го поднесе.

Член од
7 септември 2012
Мислења
33
Поени од реакции
30
Србите немаат право да бидат жртви,
Mi se gadi od luge kako tebe. I zatoa takvi kako tebe ke bidat neluge za mene uvek...taka ke go ucam i moeto dete i unuceto utre da razlikuva luge od neluge a kamoli da bide prijatel so takvi kako tebe.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.457
Поени од реакции
5.873
Ама Србите го изедоа стапот за тоа што го направиле, никој не го негира тоа, иако сите знаеме дека е преувеличено до даска.
Додека копилињата од УЧК, сеуште се водат како борци за права, душички угнетени, иако и они не заостануваат во суровост врз НЕалбанското па и врз албанското население во Косово и Македонија.
Конечно го изедоа , после Словенија , Хрватска, Босна , Косово.

После едно 80.000 силувани жени и 150.000 убиени луѓе.

За злоделата имаше ингеренции Хаг , а они водеа судски процес против Харадинај и Лимај , двајцата најмоќни команданти на УЧК.

Ако против нив водеа судски процес , ќе водеа и против останати “мали“ команданти , ако имаше сомневања за воени злосторства.

За вадење органи се занимаваше нај анти албанскиот европеец , Дик Марти ... се откажа и тој , виде дека нема докази.
Да беше сериозно сомнение , ќе најдеа некој доказ.

И сега верувам србите ја фатиле жртвата минувајќи низ Србија , му се заканиле со доживотен затвор или пак да излезе пред ТВ и на денот кога Косово ќе добие полна независност , неговата изјава да биде објавено.

Речиси сите срби кои учествувале во војните се со прлави раце , или имаат убиено цивили , силувано , крадено , малтретирано ...
Последиците ги гледаме денеска , колку самоубиста има во Србија ... епа ќе има , кога не можат да спијат заради злоделата , има да ги силуваат сопствените деца сега. Им се враќа.

Ако вака гледаме , 100.000 срби треба да лежат затвор.

Не се казнети срби кои убиле по 100 лица , а они бараат да се казнат 100 албанци за едно убиство.

Ти бе, нормален ли си!?
Го оправдуваш ова само поради тоа што некогаш некој претходно правел масакри па ова што се случило, е ништо и не треба никој да одговара.
Не ми се верува колку расипан ум имаш, ако воопшто го имаш.

Јас не оправдував , но ти сакаш да ги испереш србите , а јас не ти дозволувам. И наводното вадење органи не е после војната , туку за време на војната.

Пази кој исказ : Му го извадив срцето.

Трансплантација на органи не можат да прават во многу големи болници , а србите велат тие се правеле во трошната куќа во планински предел во Албанија.

И тоа повише него во америчките болници , само вие сеуште не ми дадовте бројка колку срби минале низ тренсплантацијата.

Можеби во таа куќа се направени повише трансплантации него во некоја америчка болница. Српска вистина.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Албанците се мирен народ , цивилизиран , напредно технлошки развиен со висок коеф на интелигенција. Они ова да го прават .. No way !! :нинџ:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ти кога си верувал дека албанец е крив за сега да поверуваш. Истите приказни од масакарот на децата, за човек тебе да ти објасни треба главата три пати од ѕид да ти ја удри за да сфатиш. Невини, невини ги местат. Се вас ве местат шо народ ќе бевте толку невин и чесен.

Член од
7 септември 2012
Мислења
33
Поени од реакции
30
а пошто вие не пратите албански ТВ канали , нити знаете што се случувало на Косово.
, пошто во РТС1 не ги даваат.
A po koj standard albanskite tv kanali davaat verodostojni podatoci ili toa tebe taka ti odgovara.Neli vidis deka tie vasi kanali ve zbudalele protiv Srbite , nokna mora vi se :eek:.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

За злоделата имаше ингеренции Хаг , а они водеа судски процес против Харадинај и Лимај , двајцата најмоќни команданти на УЧК.

Ако против нив водеа судски процес , ќе водеа и против останати “мали“ команданти , ако имаше сомневања за воени злосторства.

За вадење органи се занимаваше нај анти албанскиот европеец , Дик Марти ... се откажа и тој , виде дека нема докази.

И сега верувам србите ја фатиле жртвата минувајќи низ Србија , му се заканиле со доживотен затвор или пак да излезе пред ТВ и на денот кога Косово ќе добие полна независност , неговата изјава да биде објавено.

Речиси сите срби кои учествувале во војните се со прлави раце , или имаат убиено цивили , силувано , крадено , малтретирано ...
Последиците ги гледаме денеска , колку самоубиста има во Србија ... епа ќе има , кога не можат да спијат заради злоделата , има да ги силуваат сопствените деца сега. Им се враќа.

Не се казнети срби кои убиле по 100 лица , а они бараат да се казнат 100 албанци за едно убиство.
Каде бре нема докази што ти е на тебе? Има докази колку сакаш само против вас не може да тргне никој заради големите батковци што ве чуваат. Дик Марти се откажал од што немало докази, му кажале да се откаже, зошто би тргнал против вас ако не мислел дека може да постигне нешто? И договорете се со Пуно околу бројките за луѓе страдани од Србите. Кој тоа Србин не е казнет за злосторство? Сите се казнети и те што треба и тие што не треба. Напротив, во светот можеш да поминеш неказнет само ако убиваш Срби, пошто излезе дека во 90тите не умреле Срби воопшто. И не се труди да го претставуваш твојот народ во добро светло кога сите што имале контакт со вас ве знаат што луѓе сте ако воопшто можам да ве наградам со тој епитет. Па во Македонија па ич немој да пробуваш, никад мир со вас немало а најверојатно нема ни да има.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Чекај сад да ви причам јас ... Косово сва срба што су бил мирно отишол од косово 1 срб ми нисмо пипнал.....а уствари они имат сто илјади наши утепано а ми 2000 деца па нема врскаа то што се 2000 деца за неко органче слушај што причам

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

Јас не оправдував , но ти сакаш да ги испереш србите , а јас не ти дозволувам. И наводното вадење органи не е после војната , туку за време на војната.

Пази кој исказ : Му го извадив срцето.

Трансплантација на органи не можат да прават во многу големи болници , а србите велат тие се правеле во трошната куќа во планински предел во Албанија.

И тоа повише него во америчките болници , само вие сеуште не ми дадовте бројка колку срби минале низ тренсплантацијата.

Можеби во таа куќа се направени повише трансплантации него во некоја америчка болница. Српска вистина.
Не оправдуваш ама се уште го наведуваш вадењето органи НАВОДНО. А тоа доволно говори што сакаш да кажеш!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.457
Поени од реакции
5.873
Не оправдуваш ама се уште го наведуваш вадењето органи НАВОДНО. А тоа доволно говори што сакаш да кажеш!
Наводно е се додека Дик Марти не собере докази , иако беше со цела екипа и во Косово и во Албанија.

Наводно е се додека србите не извадат друг сериозен доказ , освен тоа на наводен сведок , кој со кујнски нож вадел органи за трансплантација :tapp:

Европарламентарците и ЕУЛЕКС , му дадоа полна надлежност на Дик Марти да го докаже наводното вадење органи.
И на крај , Марти ја пикна главата у г’з и исчезна. Само што направи просрпска пропаганда (чиј човек и беше)

Сега имаме еден проблем , македонците , србите и русите , веруваат дека постои такво злодело , а останатиот дел од светот не верува.

leandra вели дека до мене била кривицата , јас не сум признал , а како да признаам кога нема ни докази ни судски процес ?

Мене докази ми се 15.000 убиени албанци , и 1800 исчезнати. (во која болница завршиле овие 1800 ?)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Таман работа да веруваме...
Друже не се свесен колку народ од МК верува дека овие планинците се мирољубив народ.
Дури и кога беше масакарот на децата , имаше Македонци ( и тоа значителен број ) кој викаа дека албанците не се криви , дека овоа е намештаљка против нив, они се мирни и паметни итн ...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Еден од начините на етничко чистење од страна на новородените. ОВК служат како една добра машинерија за војување....на западот.

Kajgana Shop

На врв Bottom