Поплаки

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Juventus - Lietos Rytas +163,5 ја чекам, водеа Лиетос 30 и нешто разлика и на 4:30 до крај требаше уште 11 коша да паднат. Три, ебани три коша паднаа последните 4 и пол минути, се утепаа од шутирање 3ки и едните и другите и зицери промашување. Шта речи, а не заплакати.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ова што се случи на Мурсиа - Реал кошарката е чудо, вакво сценарио ни Стивен Спилберг не можи да напиши. Последнате четвртина Реал ја загуби 27-13, а пред тоа и 20 разлика имаа. Настрана тоа, на 20 секунди до крај беше 85-89 за Реал, топка за Мурсија. Беа на раб да ја изгубат топката кога едно бате закачи 3ка од 9-10м со двајца пред него, 88-89 11 секунди до крај. Прават нормално Мурсија фаул и Чачо 2 слободни ги дава, 88-91. Тргнуваат Мурсиа во напад и речиси на центар Љуљ тргнува да му прави фаул на Кампацо и во тој момент тој ги крева рацете и добива три слободни за нерешено, погодува 2/3. Му прават фал на Чачо повторно, ги погодува тој двете 90-93. 6.5 секунди до крај ја фаќа едно бате топката си истрча 2-3м зад линијата за 3ка и погоди за нерешено, никој ни фаул да му направи пред тоа ни ништо.

Да ти ебам селската екипа, Мандиго да ви го закачит на сите, и на Пабло Ласо и на судии и на се и мене да ми го закачит шо ве пишам вас, ебави екипата 20 разлика да испуштиш, по по по уште не ми се веруват.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Значи падовите последните 10тина дена ми се:
Росарио 2+, 1-0 од 12 минута

Милано-Тренто 1 1.15 губат како гомна дома

Франција-Македонија У21 1.17 1-1 заврши

Иснер-Смичек 1.17 изгуби во тај брејк во третиот сет, притоа направи дупла на меч топка и дупла на 4-4 во тај брејкот. Инаку играше повреден цел меч

Ферер-Пуиле 1.17 Водеше 7-6 4-3 со брејк и загуби 6-7 5-7 и тоа во третиот сет најпрво губеше 4-3 со брејк и 40-0, па врати брејк, заводе 5-4 и имаше меч топка, наравно спуца Поуиле три сервис винери по ред и направи 5-5. Потоа на 5-5 имаше 30-0 Ферер, а на 30-15 зицер форхенд го мавна милиметар у аут. Изеде брејк, а после на 5-6 имаше 15-40 а на втората брејк шанса промаши форхенд што и баба ми ќе го погоди.

Баерн вчера 1 т1, од 20та минута 1-0 и така се замрзна, пречка погоди Алонсо од слободен, Милер 100% шанса во 92 минута, сам очи во очи со голманот и кур

Денес Рублев, изгуби од Густино гомното, да му се згусне крвта мајчина и да поцрка.

Не ми се брои колку добивка ми избегала оти ќе побеснам.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.386
Поени од реакции
5.495
Севиљаааааааааааа :boksix::boksix::boksix:
Зошто бе сега најдовте да губите ??? :facepalm:
Газеа до сега дома 13 победи и само 2 порази, сумливо ми беше денес дека овие Сосиедат можно е да си одат непоразени и тоа се случи, дури ги тепаа дома :sramezliv:

Член од
6 ноември 2013
Мислења
215
Поени од реакции
50
Портсмут-Карлајл 2+ цела 1-0 од 55 мин и се бетонираше ццц а фатив 13 2 плус цела од англичаните тоа е

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Играј против нив(случајот Реал,Барса)ќе играат како на стероиди да се...
Да се замисли чоек кој е кој во Шпанскиот Фудбал...
Ги играм со Виљареал 0-2,2-2 прво полувреме беа:pos:
Играј за нив во меч против ебениот Сосиедад,не знаат кај тераат,два гола во едно полувреме примија,секоја чест...
А и сумљив в крај беше коеф,1.70 со 14тиот(во тој момент)на табелата Сосиедад...
П.С.
Аха да,уште еднаш ТУРЦИ(клети Турци)на ливче никако,ццц кое ебано првенство е тоа бе....
За 6К Фенер во неделата,колку лесно си ги фатив другите утакмици,сите тепаа по најмалку 2 разлика,за овие дрвата да ме поебат машки,вчера го играм Бешикташ иако знаев дека нема да тепаат(се излакомив за 1.81 квота),која пародија од лига е...
Шо промаши Ван Перси лигушот,му се сплеткаа нозете а имаше празен гол белоглавиот орел,и голман по сончоглед заминат и се,само да ја турни топката во гол..
Пу бе се да ви ебам,лопови бевте и останавте...Сам си барам беља,fuck it...
img127.jpg

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Добитен тикет направив,ама не го уплатив поради проблемот во Бетсити со фискалната.:mad::mad::mad::mad::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: Барем да ми кажеа уште кога влегов,а тие си чутеа све да им ебам и јас си го напишав тикетот и сега ми е криво.Вака ги запамтив утакмиците што ги напишав и се изнервирав в крај сега.

12 и нешто коефициент.
Дортмунд гол,Либерец 1 и Истанбул два сета (одбојки),Сигемунд сет,Дел Бонис,Касаткина,Кербер,Лопез,Веснина,Џонсон/Квери и Барселона кошарката.

:(:(:(:(

После тоа реков ќе одам во моцарт,таму ги даваат турските одбојки ама ги немаше Истанбул и реков ќе играм нешто друго.Нормално после тоа не ми се брзаше и прочитав некои информации за Евролига и пишуваше ко бајаги Шарич и Ертел нема да играат,а Гренџер и Браун беа must bet поради тоа.Наместо Сигемунд и Истанбул,ги додадов овие двајцата.Браун со судни маки префрли,Гренџер 10 минути изигра и се повреди.Нормално 0 поени.:sick: Шарич 15 поени за 23 минути,Ертел 33 минути изигра.:pos:

Како е можно вакви пацерски работи да ми се случуваат,стварно не знам.Треба и јас да пишам некој пост како тој во темата кладилница вчера.:icon_lol::place:

Сега ми остана на последниот тикет само Козлов античкиот.Да не беше проблемот во бетсити,фино лепо ќе фатев,а вака сега останува да се нервирам со античкиот,мада и вака е добро бидејќи немаше да го играм овој тикет.Сепак поубаво ќе беше фискалната да работеше...

Ме извади оној Јасикана,ми даде каква таква надеж.Го имав +,а губеше 6-4 и 4-3 со брејк + Монтеиро гејм топка.Направи тапчото три грешки по ред и му подари брејк и не искорсти брејк шанса на 5-5.Ќе ме паднеше за малце на граница.:semolam:

Сега овој педеров Миљо се испосра и од 6-2 4-2 4-6 губи.Сега уште еден сат ќе треба да чекам за Козлов(на тој терен игра).:kafence:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Венус Вилијамс кур да бричиш! :mad: :mad: :mad:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Абе аааајдеее...
Цела лига Франција 2 ги играв 1-Х. Вчера Ајачио си држеа така убаво и у 93. Ред Стар даде гол и направија 1-2.
Денес сличен курац, 2:2 си беше до при крај и Дижон мораше и он да ја сврти.

Да играв 1-2 ќе завршеа 1-Х и двете ти ебам среќата. :tapp:

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
100 шута имаа, пречка, статива, Ванче Шиков, се да им ебам.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Значи се да ти ебам и спортска и се у пичку матер нека оди, абе мочани 600 денари не може да земам, да ти ебам Молде да ти ебам, да ти ебам Атлетик Билбао минатото коло да ти ебам, да ви ебам матер на сите тимови кои ме заебавте во последните два три месеци пичка ви матер у курац ајде!!!

А и се да си ебам на самиот себе еден лист не може да погодам, кој кур да си ебам експертот глуп. Вчера си велам ајде леко Киево и Сасуоло ќе си тепаат дома, кур тепаше Сасуоло да им ебам тимот што нејќе во Европа да излезе јадете ми таквото :pusigo:па денеска пак гледам италјанските од 3 саатот и си велам бајо мој вчера две пишав една ме заеба, па денеска јас ќе ги заебам и само Торино ќе го пишам да тепа, а Сампдорија ќе ја избегнам. И двете тепаа на крајот пичка ви матер и на вас Сампдорија пред месец дена од Киево курот го изедовте на домашен терен баш кога ми требаше ццц

Ај може и јас како Стефан ќе ставам 20 денари на 1.13 коеф. да разбијам малер, да ти ебам малерот да ти ебам.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.526
Кур ќе разбиеш.

Розенборг 1 и 2+, 1-0 тепаат. Да ги стаев само 1 ќе тепаа 49-0. На 1-0 нормално пречка имаа, пред тоа цел меч викторија играа пред гол, али зашо да ми дае на мене некад тикет, не мора. Вчера она крелено Истомин изгуби од едно гомно што никад у живот нема играно на АТП ниво, на Челенџер 1/7 скор, и зема не му направи брејк во 23 гема. :kafence: А пред 2 недели два тесни сета со Мареј играше и му ја сврте на Чорич.

Да бог да им се срушат сите Фјордови на Норвешка, да ги снема од мапата, за инат да ги примат во ЕУ и да пропаднат во долгови, ИСИС да ги торпедира, им ебам тоа хермафродитите. ИСИС :love:

Истомин, тебе мајката у пичка да ти ја ебам, да таа мајка ти што ти е тренер, да ти ебам тоа ќоравото говедо што уште во утроба носело наочари. Со истите тие наочари спиеш, тренираш, играш, да ти ебам очајниот човек. Русија нека го срамни Узбекистан со земја, еден да не остане гроб да ви ебам мајчин.

Сите нека умрат.

Kajgana Shop

На врв Bottom