Инсталирав Нод ... се придржував на упатството што беше дадено од торентот.... и влегов во сејф мод да го активирам кракот.... се пишуваше добро алл доне и кога го рестартирав компјутерот кога си се пушти нормално виндовсот и почна тука да се пореметува компјутерот... тач падот се укочува .. скролот не работи... звучничето доле десно ми стои со иксче а музика има... и си реков да правам формат... арно ама заборавив дека имам само 1 партиција... па сега сите работи би ми се сотреле.... покушав да инсталирам програмата од нортон за делење на хардот ама нејќе ни тоа да ми отвори...
Прашања:
1. Може ли да се среди без формат
2. Ако неможе без формат како да ги заштитам податоците
Пробај првин со формат само на Ц партиција доколку тие документи/фајлови не ти се на Ц, и отпосле сочувај си ги документите и направи целосен формат на сите партиции и инстаирај си Аваст Фрее и немај гајле за вируси за домашна употреба.
Кракови и слични работи не се препорачливи, јас го имам форматирнао пцто милион пати ради такви глупости.
--- надополнето: Oct 24, 2011 4:06 PM ---
Пробај првин со формат само на Ц партиција доколку тие документи/фајлови не ти се на Ц, и отпосле сочувај си ги документите и направи целосен формат на сите партиции и инстаирај си Аваст Фрее и немај гајле за вируси за домашна употреба.
Кракови и слични работи не се препорачливи, јас го имам форматирнао пцто милион пати ради такви глупости.
Едит, сега прочитав дека си имал само една партиција, не знам како сум го пропуштил тоа.
Пробај со Хитман Про и Малвербајтс да исчистиш, или па како што ти рече Инфекшн со 7ца најидеално решение ти е, мислам дека ќе работи така.