- Член од
- 19 октомври 2010
- Мислења
- 576
- Поени од реакции
- 344
И мојот е Asus, имаш решение за камерата?ASUS ли ти е лаптопот?
И мојот е Asus, имаш решение за камерата?ASUS ли ти е лаптопот?
Имаат грешка во драјверите...т.е утнат им е типот на камерата.. тие на пратечките цедеа.... оди во НИКО, СЕТ, АМЦ или кај си го купил за две минути ќе ти го решат проблемот..И мојот е Asus, имаш решение за камерата?
Фала за инфо, го решив проблемот еднаш али и ја незнам како, а одкоа го форматирав пак иста песна. Не ми е нешо неопходна камерата, али коа ќе ми затреба ќе мора да барам чаре у амц...Имаат грешка во драјверите...т.е утнат им е типот на камерата.. тие на пратечките цедеа.... оди во НИКО, СЕТ, АМЦ или кај си го купил за две минути ќе ти го решат проблемот..
Kој драјвер? AMD Catalyst™ 11.10 Version 3 Preview Driver ?ми треба мала помош инсталирав најновиот драјвер за графичката карта и сега кога активирам интерфејсот на драјверот и чекам ли чекам нејќе да ми отвори зошто тоа така прв пат ми се случи чаре??? инаку графичката ми е радеон ХД 6870.
anyone ?Пред некој ден ми се појави црвен х на иконата на батеријата и пишува Consider replacing your battery,а се работи исто како и претходно.Знае ли некој што е проблемот ?
Благодарам го решив проблемот,причината е старата верзија не се избришани целосно и со помош на Рево Унисталер про го избриша се што има на папката што пишува АМД и АТИ и одново ја инсталирав најновата верзија и уште еднаш БЛАГОДАРАМKој драјвер? AMD Catalyst™ 11.10 Version 3 Preview Driver ?
Јас го инсталирав горниов денес и немам никакви проблеми.
Прво, ако не ти е горниов, рестартирај компјутер и види дали е средено.
Второ, ако не ти е горниов, реинсталирај го повторно драјверот што го имаш но следи ги следниве инструкции за како да го направиш тоа:
Трето, ако не ти е горниот, инсталирај го горниот.
Да на вин 7 сум и со trouble shot problems ми го дава тој проблем иначе не е сигурно за неплатени сметки затоа што истиот интернет го користиме четворица со си газдата а сега само јас немам а другите тројца имет. Пробав и со нивните кабли пак немам пак истиот проблем, а кај нив си е све нај нормално ...Незнам многу да ти помогнам, Пробај така ништо не те кошта.
Но поголема е веројатноста газдата да има нерасчистени сметки со операторот.
Ако си на вин 7мица пробај со trouble shot problems на икончето за мрежата, во таскбарот. Ако има некој софттверски или сличен проблем ке го среди
средивме со Mr.Inf3action... фала уште еднаш на сите шо се понудивте за помош.. и секако на господинот што ми помогна да го средам и звукот и графичката.. огромна благодарностЕве ти според ова (добра финта Mr.inF3action, морам да признаам не ја знаев,во секој случај корисна, тенкју) види која матична имаш и барај драјвери, ако не се снајдеш пиши тука што ти кажува за плочата па ќе ти најдеме драјвери.
Велиш си пробал со нивните кабли. За секој компјутер има посебен кабел? Мене ми звучи како рутер да има, за модем со повеќе кабли немам слушнато, можи сум грешка. Вака сега со ред:Да на вин 7 сум и со trouble shot problems ми го дава тој проблем иначе не е сигурно за неплатени сметки затоа што истиот интернет го користиме четворица со си газдата а сега само јас немам а другите тројца имет. Пробав и со нивните кабли пак немам пак истиот проблем, а кај нив си е све нај нормално ...
Избришиги сејфојте од игратаВака сега...Играв GTA:SA и наеднаш ми се исклучи играта и како се исклучи играта и резолуцијата ми се измести. Потоа ненамерно наместив друга резолуција (2048х1536) а додека мојата е 1360х768 и после местењето на таа резолуција, на мониторот ми се појавува Out of range и неможам ништо да правам десктопот не ми се појавува...Ќе ме спаси ли некој од ова срање? Вечно ќе му бидам благодарен на тој...
не биваИзбришиги сејфојте од играта
Ако си на ХП стегни десен клик на иконата од играта и барај да штоклураш опција да се прикажи во 640x480 rezulucija.не бива
А бе не е играта проблемот! Кога го уклучувам компјутерот НЕ МИ СЕ ПОЈАВУВА НИКАКВА СЛИКА НА МОНИТОРОТ...САМО МИ ПИШУВАOUT OF RANGE!Ако си на ХП стегни десен клик на иконата од играта и барај да штоклураш опција да се прикажи во 640x480 rezulucija.
незнам кајбеше точно одмана не сум користел ХП, а на 7мица неможам да ја најдам
Пробај преку safe mode да му направиш restoreА бе не е играта проблемот! Кога го уклучувам компјутерот НЕ МИ СЕ ПОЈАВУВА НИКАКВА СЛИКА НА МОНИТОРОТ...САМО МИ ПИШУВАOUT OF RANGE!