Помош, софтверски проблеми и совети

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Mе пратија овде да прашам.
Заш на операва коа сакам да глеам некое клипче или било шо за што е потребен флеш, ми вика да си симнам. Ќе симнам и пак исто.
Ова ми го прае со Опера само, со Хром и Мозила не. Чаре?

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Mе пратија овде да прашам.
Заш на операва коа сакам да глеам некое клипче или било шо за што е потребен флеш, ми вика да си симнам. Ќе симнам и пак исто.
Ова ми го прае со Опера само, со Хром и Мозила не. Чаре?
Инсталирај најнова верзија на опера од овде ако ја немаш последната и кажи дали ќе имаш пак проблем. Мене ми се појавуваше некогаш истиот проблем со постари верзии на опера.
Поздрав:smir:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Инсталирај најнова верзија на опера од овде ако ја немаш последната и кажи дали ќе имаш пак проблем. Мене ми се појавуваше некогаш истиот проблем со постари верзии на опера.
Поздрав:smir:
Пак исто, не ми отвара клипчиња од јутуб и било шо за шо треба флеш.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Дали знае некој како можам да го најдам URL на YouTube ? Изменет е ништо не се знае. :toe:
Не знаев кај да прашам па еве тука прашав, ако сум грешка избрешето го постов.

T

Tetro

Гостин
Дали знае некој како можам да го најдам URL на YouTube ? Изменет е ништо не се знае. :toe:
Не знаев кај да прашам па еве тука прашав, ако сум грешка избрешето го постов.
тоа е.
PHP:
http://www.youtube.com/
не е изменето

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Пуштам еден филм преку бс плеар и ми покажува се црно оди само превот слика не .... до што е проблемот ?

?

..........

Гостин
Пуштам еден филм преку бс плеар и ми покажува се црно оди само превот слика не .... до што е проблемот ?
Кодеци, а ако користиш седмица фрли го тој глупав бс плеер, стај си кодци и гом плеер за филмови.

Troj4e

Знаменосец
Член од
24 април 2009
Мислења
157
Поени од реакции
4
Ве молам може ли некој да ми помогне во врса со аудио драјвер немам звук на микрофоно, еве ја матичната плоча foxconn motherboard 945GZ7Mc

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ве молам може ли некој да ми помогне во врса со аудио драјвер немам звук на микрофоно, еве ја матичната плоча foxconn motherboard 945GZ7Mc
на микрофонот звук?
мислиш микрофонот не работи?
ако имаш звук на звучници/слушалки иди доле десно кај инкончето со звучникот - десен клик -> Open volume control -> Options -> Properties -> штиклирај Mic volume -> и види дали ти е мутиран микрофонот.

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
При инсталирање на компјутерот инсталирав Windows и во Ц и во Д партицијата(и сега имам 2 windows xp :tapp:) . Како да го избришам сега виндовсот од Д.Ве молам помагајте!!!

T

Tetro

Гостин
При инсталирање на компјутерот инсталирав Windows и во Ц и во Д партицијата(и сега имам 2 windows xp :tapp:) . Како да го избришам сега виндовсот од Д.Ве молам помагајте!!!
испразни го D, и после-форматирај го:toe:

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Пак исто, не ми отвара клипчиња од јутуб и било шо за шо треба флеш.
Можи да не е проблемот со флешот, туку со javascript.
Пробај на овој начин:
Отвори Opera, Tools menu, Preferences, па во Advanced, content и штиклирај го javascript.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Здраво дечки,
имам еден проблем со виндоус 7цата и Интернетот.
-Кога го уклучувам пс-то, некогаш интернетот си се уклучува без проблем (направив автоматски да се логира конекцијата). Арно ама некогаш кога ќе го уклучам, доле десно што е икончето за network ми го дава со жолт триаголник на него, и нема Интернет. Така повеќе пати ми се има случено. Го уклучувам-жолт триаголник на мрежата-Го рестартирам-се е ОК. Дали кочи некој програм? Пред тоа инсталирав CS3 master collection,и после рестартот не можев никако Интернетот да го управам. Сега од таа колекција ми остана само фотошопот...Кој знае нека помага, иритира ова :toe:
PS: Mислам дека не се работи за вируси, го скенирам пц-то ништо не наоѓа:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom