Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
1 април 2009
Мислења
679
Поени од реакции
579
176.57.128.40:27025 бара пасворд за влез..кој е?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.671
Стварно кој е пасс? :)

M

Macedon1um

Гостин
Malwarebytes, CCleaner, Driver Booster се пробав и пак не ми дава послаб пинг на КГН серверов што е, исто како вчера а првиот пат кога игравме беше таман без сецкање. На други сервери поготово оние од држави што се поблиску до нас е коректен пингот, не повеќе од 30-40 во поголемиот дел од случаите.

Читав разни работи на нет, и највеќе проблемот веројатно ми е слаб процесор или слаб upload (download-от е ок) од телекабел, што е поважно од овие две работи ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Malwarebytes, CCleaner, Driver Booster се пробав и пак не ми дава послаб пинг на КГН серверов што е, исто како вчера а првиот пат кога игравме беше таман без сецкање. На други сервери поготово оние од држави што се поблиску до нас е коректен пингот, не повеќе од 30-40 во поголемиот дел од случаите.

Читав разни работи на нет, и највеќе проблемот веројатно ми е слаб процесор или слаб upload (download-от е ок) од телекабел, што е поважно од овие две работи ?
Мора да е слаб процесор, 1.6 е сепак захтевна игра излезена 2003 а ти си веројатно на Пентиум 2 od 1997.

M

Macedon1um

Гостин
Мора да е слаб процесор, 1.6 е сепак захтевна игра излезена 2003 а ти си веројатно на Пентиум 2 od 1997.
Од кај да знам да си прашам јас :D
Процесоров ми е кој знае колку стар, иако со истиов пред 6-7 години ја возеше без проблем и цс го на стим

1.png

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Јас ипак мислам до нетот ти е.. шо е цс 1.6 захтевна , со комодоре ќе ја подигнам ебаго... на спидтест проба да тестираш на надворешни сервери ? пинг минг како е шо е...

M

Macedon1um

Гостин
Тука на домашни вади 90 пинг, 18+ download и 0.94 upload, на Чешки некој сменив за проба 228 пинг, 1.83 download и 0.86 upload :eek:

Телекабел иначе..

Член од
1 април 2009
Мислења
679
Поени од реакции
579
Тука на домашни вади 90 пинг, 18+ download и 0.94 upload, на Чешки некој сменив за проба 228 пинг, 1.83 download и 0.86 upload :eek:

Телекабел иначе..
Пингот до надворешни сервери т.е други држави секако ке ти е поголем но брзината треба да ти е иста, во твојо случај 10 пати помала..прашај си во операторот кажи ја немам брзината кон надвор.. Untitled.png
еве ти до чешки сервер, но кај тебе и пингот е катастрофа

M

Macedon1um

Гостин
ЛЕЛЕ ОЗБИЛНО Е НА ПЕНТИУМ 4
Извини што немаме гејминг пц, туку само важно ни беше да се уклучиме на нет :)

Сега читав по ит форумот, и таму гледам доста се жалеле од телекабел изминативе 2-3 месеци пооготово со пингот на игрите

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Извини што немаме гејминг пц, туку само важно ни беше да се уклучиме на нет :)
Кој рече да имаш гејминг пеце?
Пентиум 4 имаш у 2020 алоооооо. Отвори сметка за донации.

M

Macedon1um

Гостин
Кој рече да имаш гејминг пеце?
Пентиум 4 имаш у 2020 алоооооо. Отвори сметка за донации.
Сум немал потреба да го сменам до сега што не ти е јасно ? За донации исто нема потреба, вакви лигловци како тебе со се партали можам да ги купам.

Kajgana Shop

На врв Bottom