Помош и совети

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Хаха, крак нема уште, тоа што си го ставил се само проби за КРАКУВАЊА, ама ништо успешно. UBISOFT доста размислувал во делот на заштитата
А ако излезит кракот да го копирам и немат да е бело така?.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
А ако излезит кракот да го копирам и немат да е бело така?.
АКО....како што се одвиваат до сега работите, или нема да излезе, или UBISOFТ ке ја тргнат заштитата (поради Х причини)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Кога тогаш ќе попуштат.Секоја игра била кракната.Порано или подоцна ќе биде.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
16
Поени од реакции
2
Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Ја стартувам Just Cause 2, но ништо не се случува, any ideas?

Сега е во ред :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ја стартувам Just Cause 2, но ништо не се случува, any ideas?
Да...прво направи UPDATE на DirectX, после стави го кракот на RELOADED, стартувај ја играта, изиграј малце и излези (не можеш да правиш SAVE, има BUG), стави го кракот од SKIDROW и пушти ја со RUN AS ADMINISTRATOR, јас вака успеав да ја уклучам, а да и не ја уклучувај преко SHORTCUT-от, него влези каде ти е инсталирана и подгни ја од таму (JustCause2-game, или така нешто)

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
го ставив само кракот од скидроу, тој што го имаат аплоадирано посебно :) tnx anyway :smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да предложите некое НАЈПРОСТО програмче за Team Speak? Значи доволно е да може повеќе души одеднаш да праат муабет, толку.

Тројца сме, додека играме да се слушаме преку некое такво програмче :)

ЕДИТ: Пробани ми се XFire, Ventrilo и TeamSpeak 3.

Други некои?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Да предложите некое НАЈПРОСТО програмче за Team Speak? Значи доволно е да може повеќе души одеднаш да праат муабет, толку.

Тројца сме, додека играме да се слушаме преку некое такво програмче :)

ЕДИТ: Пробани ми се XFire, Ventrilo и TeamSpeak 3.

Други некои?
Mumble. Поедноставно е од Team Speak и Ventrilo ама не и од Xfire.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Custom songs во Guitar Hero III - можно ли е? И како?

?

..........

Гостин
Инсталирав dirt2, кликам 2 пати на иконата не се случува ништо, кракот е ставен, верзијата е од релоудет од замунда,
да напоменам играта претходно ми беше инсталирана и стартуваше без проблем со истиот крак.

:toe:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Инсталирав dirt2, кликам 2 пати на иконата не се случува ништо, кракот е ставен, верзијата е од релоудет од замунда,
да напоменам играта претходно ми беше инсталирана и стартуваше без проблем со истиот крак.

:toe:
Дај малце подетални информации, викаш дека работела, но која е причината на новата инсталација, т.е. дали си правел формат или repair, пробај друг крак симни, или ако има некој апдејти стави со соодветниот крак

Kajgana Shop

На врв Bottom