Не се секирај, повеќето, ако не и сите го имале тој проблем. Значи неможев да најдам видео на youtube бидејќи не ми текнува на која мисија беше. Како и да е, за да го избегнеш крашот наместо да одиш право, пробај да свртиш десно, во разрушената зградат и оттаму стигни до checkpoint-от. Ако не можеш да ме разбереш пиши на google, што ти вика по крашот и сигурно ќе дојдеш до некое решение.Момци имам проблем со COD MW3. Стигам до 22.6% од кампањата и ми дава ерор играта. (не паѓа играта не се гаси, туку само мисијата ми се гаси и ме врака на главното мени на играта -.- ) Има некое решение или да си барам нова игра ?![]()
Нормално. Направи копија на Documents > My Games > Skyrim и после форматот врати ја папката на истото место.Може ли да се зачуваат save games од Скајрим, и после формат пак да продолжам каде што сум застанал?
Овие се за iPhone, нема врска со андроид ова.. А пробај на The Pirate Bay за андроид апликации..Ај пак да прашам... Знае некој некоја страна за симнување на андроид игри за телефони...? Кога велам игри мислам на оние добрите како Assassin или Death space...
Нешто како ова...
Или како ова...
Ако знае некој некоја бесплатна страна, го молам да ми каже... Фала...![]()
Вториот клип е на HTC Sensation, што значи на АндроидОвие се за iPhone, нема врска со андроид ова.. А пробај на The Pirate Bay за андроид апликации..
Според мене најдобра Call Of Duty некогаш што излегла.COD 5 world at war мислам се викаше,има некој искуство со оваа игра.Задоволен од играта? нека сподели мислења,бидејки сакам да ја симнам...
Не е со вирус, тапа ти е антивирусот. Кракот ти го гледа како ПОТЕНЦИЈАЛЕН вирус, треба да правиш разлика.има некој да ми даде линк во инбокс за Pes 2010 или 2011 ?? неможам да најдам асален торент да ај симнам тој што е сегде RELOADED џабе ја симнав со вирус е...
Хмм , користам аваст , и вирус ми наоѓа во Setup.exe фајлот и не ми дава да го отпакувамНе е со вирус, тапа ти е антивирусот. Кракот ти го гледа како ПОТЕНЦИЈАЛЕН вирус, треба да правиш разлика.