Помош и совети

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Sakam da prasam dali nekoj znae dobra strana za simnuvanje Android igri za mobilni telefoni..?
Mora da postoi takva stranica... Sakam da gi simnam dobrite igri koi gi gledam na you tube kako gi igraat... Ako nekoj znae takvi stranici go molam neka mi kaže, bilo ovde, bilo vo poraka...

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Момци имам проблем со COD MW3. Стигам до 22.6% од кампањата и ми дава ерор играта. (не паѓа играта не се гаси, туку само мисијата ми се гаси и ме врака на главното мени на играта -.- ) Има некое решение или да си барам нова игра ? :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Момци имам проблем со COD MW3. Стигам до 22.6% од кампањата и ми дава ерор играта. (не паѓа играта не се гаси, туку само мисијата ми се гаси и ме врака на главното мени на играта -.- ) Има некое решение или да си барам нова игра ? :)
Не се секирај, повеќето, ако не и сите го имале тој проблем. Значи неможев да најдам видео на youtube бидејќи не ми текнува на која мисија беше. Како и да е, за да го избегнеш крашот наместо да одиш право, пробај да свртиш десно, во разрушената зградат и оттаму стигни до checkpoint-от. Ако не можеш да ме разбереш пиши на google, што ти вика по крашот и сигурно ќе дојдеш до некое решение. ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
COD 5 world at war мислам се викаше,има некој искуство со оваа игра.Задоволен од играта? нека сподели мислења,бидејки сакам да ја симнам...

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ај пак да прашам... Знае некој некоја страна за симнување на андроид игри за телефони...? Кога велам игри мислам на оние добрите како Assassin или Death space...
Нешто како ова...

Или како ова...

Ако знае некој некоја бесплатна страна, го молам да ми каже... Фала... (y)

A

Auditore

Гостин
Може ли да се зачуваат save games од Скајрим, и после формат пак да продолжам каде што сум застанал?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Може ли да се зачуваат save games од Скајрим, и после формат пак да продолжам каде што сум застанал?
Нормално. Направи копија на Documents > My Games > Skyrim и после форматот врати ја папката на истото место.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ај пак да прашам... Знае некој некоја страна за симнување на андроид игри за телефони...? Кога велам игри мислам на оние добрите како Assassin или Death space...
Нешто како ова...

Или како ова...

Ако знае некој некоја бесплатна страна, го молам да ми каже... Фала... (y)
Овие се за iPhone, нема врска со андроид ова.. А пробај на The Pirate Bay за андроид апликации..

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Овие се за iPhone, нема врска со андроид ова.. А пробај на The Pirate Bay за андроид апликации..
Вториот клип е на HTC Sensation, што значи на Андроид
--- надополнето: Dec 8, 2011 1:41 PM ---
@RedStar, на андроид маркетот ја имаш Brothers in Arms, бесплатна верзија

H

-HRO

Гостин
COD 5 world at war мислам се викаше,има некој искуство со оваа игра.Задоволен од играта? нека сподели мислења,бидејки сакам да ја симнам...
Според мене најдобра Call Of Duty некогаш што излегла.
Дејството е во 2ра светска војна.
Има одлична Single Player кампања и одличен Multiplayer :)
Што се однесува до мене...симни си ја, нема да зажалиш :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
има некој да ми даде линк во инбокс за Pes 2010 или 2011 ?? неможам да најдам асален торент да ај симнам тој што е сегде RELOADED џабе ја симнав со вирус е...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
има некој да ми даде линк во инбокс за Pes 2010 или 2011 ?? неможам да најдам асален торент да ај симнам тој што е сегде RELOADED џабе ја симнав со вирус е...
Не е со вирус, тапа ти е антивирусот. Кракот ти го гледа како ПОТЕНЦИЈАЛЕН вирус, треба да правиш разлика.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Не е со вирус, тапа ти е антивирусот. Кракот ти го гледа како ПОТЕНЦИЈАЛЕН вирус, треба да правиш разлика.
Хмм , користам аваст , и вирус ми наоѓа во Setup.exe фајлот и не ми дава да го отпакувам

Kajgana Shop

На врв Bottom