Заеби графичка и процесор.И со тоа неверувам да му ја фати...треба нешто појако
Ја викам 8гб рам да си стаи...графичката не е битна.
Со тоа...нема да му сецка ни фифа 13 :pos2:најдобро да потроши едно 500-600 евра на рам.. нека го наполни цело кукиште со рам ( немора да ги уклучува.. само да ги ставе во кукиштето )
Да. Овој маус за фифата е измислен. Многу јака ствар кај ти текна. :pos2:Заеби графичка и процесор.
За ултра супер дупер гејминг ти треба ова глувче брат, посебно за фифата.
Е тоа да уште побрзо ке е.хмм.. пак ке му сецка со тоа кукиште.. подобро ова: HAF X
ajde so ima vrska .. ke vidime koa ke staam ram i ke ja probam FIFA 11 .. pa ke pisam tuka i ke vi kazam so sum naprail !! a ina4e ako ne biva FIFA 11 ke ja igrame PES 11 i gotoo !!Е тоа да уште побрзо ке е.
БТВ кај мене на новиов компјутер кој не го објавував досега со тој хаф ми летат све
Прегледај го приврзокот 41503
А зошто морат да е рамот BUFALLO што врска имат тоа?.Види на колку mhz ти работат таа плочка и оди во продавница побарај 2гб ддр2 800мхз на пр и готово.ajde so ima vrska .. ke vidime koa ke staam ram i ke ja probam FIFA 11 .. pa ke pisam tuka i ke vi kazam so sum naprail !! a ina4e ako ne biva FIFA 11 ke ja igrame PES 11 i gotoo !!
--- надополнето ---
i da ne znae nekoj koj se aktuelnite ceni za staanje 2 GB RAM DDR2 BUFALLO !! jas slusnav deka bilo okolu 1200 ?! sto mislite vie ?
Остај ги овие што ти зборат, ова би требало да заврши работа : http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?pid=2742ajde so ima vrska .. ke vidime koa ke staam ram i ke ja probam FIFA 11 .. pa ke pisam tuka i ke vi kazam so sum naprail !! a ina4e ako ne biva FIFA 11 ke ja igrame PES 11 i gotoo !!
--- надополнето ---
i da ne znae nekoj koj se aktuelnite ceni za staanje 2 GB RAM DDR2 BUFALLO !! jas slusnav deka bilo okolu 1200 ?! sto mislite vie ?
Шо е овај ваков прстите да си ги излупиш? ко ренде........................:kesa:Заеби графичка и процесор.
За ултра супер дупер гејминг ти треба ова глувче брат, посебно за фифата.
[sarcasam] ONajde so ima vrska .. ke vidime koa ke staam ram i ke ja probam FIFA 11 .. pa ke pisam tuka i ke vi kazam so sum naprail !! a ina4e ako ne biva FIFA 11 ke ja igrame PES 11 i gotoo !!
--- надополнето ---
Абе најдобро и најевтино земи неколку пива, испиј ги и после пушти ја фифа. Ќе се движите и ти и фифа во исто темпо.ajde so ima vrska .. ke vidime koa ke staam ram i ke ja probam FIFA 11 .. pa ke pisam tuka i ke vi kazam so sum naprail !! a ina4e ako ne biva FIFA 11 ke ja igrame PES 11 i gotoo !!
--- надополнето ---
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Абе најдобро и најевтино земи неколку пива, испиј ги и после пушти ја фифа. Ќе се движите и ти и фифа во исто темпо.
И најпаметен совет вака коа ќе играш надвор фудбал со другари за секој случај тури си 3-4 комада рам во џеп (ама само Bufallo да бидат, немој коа ќе изгубите после да викаат ради тебе било).
Дали е тоа Razer Mantis Control или Speed?Е тоа да уште побрзо ке е.
БТВ кај мене на новиов компјутер кој не го објавував досега со тој хаф ми летат све
Прегледај го приврзокот 41503