Помош и совети

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Имаше ли некој проблем со Homefront во првиот левел кога ќе се преврти автобусот...значи заглавен сум во него неможам да излезам, видов нешто на нет и треба да се земе пиштолот што е на подот но него го снемува, така да нема мрдање надвор...истиот проблем го имаат и оние што ја имаат оригинал играта...
Барај crack fix.

Инаку, Homefront е најкратката средно/високобуџетна игра која ја имам играно до сега. Ако добро пресметав, кампањата (која баш и не беше добра) ја завршив за некои 4 саати.. мизерија.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Нема да видиш никаков резултат во fifa ако ставиш повеќе рам, ти гарантирам. Смени ја графичката.
jas mislam deka se e vo ramot !! grafichkava e super za menee !!! ja sea ja igram FIFA 11 ama malce mi secka so 1 gb ram a ja igram pes 11 bez problem !!!!

H

-HRO

Гостин
jas mislam deka se e vo ramot !! grafichkava e super za menee !!! ja sea ja igram FIFA 11 ama malce mi secka so 1 gb ram a ja igram pes 11 bez problem !!!!
Графичката и процесорот се клучна ствар.
Пес е игра која што е далеку подобро оптимизирана од фифата,така да не ги споредувај нив 2. :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Графичката и процесорот се клучна ствар.
Пес е игра која што е далеку подобро оптимизирана од фифата,така да не ги споредувај нив 2. :)
se e toa vo red . ama jas pred 1 saat ja igrav FIFA 11 i malce mi seckase !! a ja imam i FIFA 10 . FIFA 10 ne mi secka ich !! :D

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
znam !! ama ke vidimee koa ke go staam RAMOT !! kako ke bide ! :D
Убаво ти викаат, не се залетувај да даваш пари за рам одма, туку земи од кај некој другар нека ти дае 1гб рам, нека извади од пц-то и пробај така...

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Убаво ти викаат, не се залетувај да даваш пари за рам одма, туку земи од кај некој другар нека ти дае 1гб рам, нека извади од пц-то и пробај така...
nikoj nema da se nafane !! a vo petokot prasav 2 GB RAM DDR2 e 1250 denari !!

H

-HRO

Гостин
Ако до толку мислиш дека ќе биде подобро...стави рам...не е на одмет за PC-то...ама не очекувај подобрување на Фифата никакво. :wink:

ЕДИТ: Ти треба нова помоќна машина! :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325

C C C не ми се верува еј... Зашто си дошол овде да бараш помош воопшто, сите ти викаат едно ти друго, какви тврдоглави луѓе има по светов... Не се малтретирајте да му објаснувате џабе е ќе зима рам дечкото...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Брат земај го и куќиштево и секоја игра што ке ја пробаш ке ти ја играт на најјако.Разбрав работава до кукиштата нешто била па сега и ја ке навалам на најскапо куќиште наместо на графичка.

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Брат земај го и куќиштево и секоја игра што ке ја пробаш ке ти ја играт на најјако.Разбрав работава до кукиштата нешто била па сега и ја ке навалам на најскапо куќиште наместо на графичка.
хмм.. пак ке му сецка со тоа кукиште.. подобро ова: HAF X

Kajgana Shop

На врв Bottom