Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Да не му треба на некој Проектна или Семинарска за Историскиот развој на Intel микропроцесори ? Имам готова + Powerpoint презентација за истата тема

Член од
2 декември 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Имам да правам пристапен труд по основи на економија на тема "Финансиски систем во Македонија". Некој од постарите колеги да даде некој совет како да го правам проектов и на што да обрнам повеќе внимание, како би требало да изгледа тоа отприлика. Фала многу :)

vakemk

vakemk
Член од
18 февруари 2009
Мислења
39
Поени од реакции
3
Да не му треба на некој Проектна или Семинарска за Историскиот развој на Intel микропроцесори ? Имам готова + Powerpoint презентација за истата тема
друже можеш да ми пратиш во ПП да ја разгледам презентацијата и семинарската затоа што планирам да земам проектна по информатика, ти Благодарам однапред ;)

the.cute.one :)

Some people eat to live , i live to eat <3
Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
Ако може една услуга , доколку некој има состав за класицизам ИЛИ за Молиер со неговото дело Тартиф ве молам пратете ПП брзо !!
Благодарам однапред форумџии :)))

Член од
17 декември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Некој да има инфо/проект или слично на теам - Големата депресија 1929-1933 во Германија. Ама потребни ми се информации стриктно за Германија, не општо. Благодарам

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Да не има некој случајно нешто текст или што било за етнички групи ? Доколку има некој и доколку сака би ми било мило ако ми прати . Фала многу однапред :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Проект за Исламот како настанал, кој го ширел, архитектурата, културата и уметноста во исламот.. По можност во Powerpoint, но добредојден е секаков.. Ако имате било каков готов проект за исламот пратетеми, јас ќе го одвојам тоа што ми треба, ќе бидам благодарен..

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
ИТНО.Семинарска за РЕНДГЕН ЗРАЦИ. Кој има нека помогни. Многу ви благодарам :)

B

Black Guard

Гостин
Колку итно?

И темата е само рентгенски зраци или и нивна примена??

F

FallenHypaspist

Гостин
Итно !! Треба да направам парсер во javacc за семинарска , ако има некој што може да ми помогне нека ми пише лп:(

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Имам проектна по информатика со тема Интернет,брзини,видови типови,новитети и развој на интернетот и треба да се состое од вакво нешто Што е помеѓу поновите достигувања во врска со брзините во нашата земја ( некоја табела со споредби за брзините во претходните години - колку се повеќе и повеќе е брз интернетот, лимитот за симнување е поголем и сл.), во земјите во странство, нови техники на користење на интернет во домовите, како на пример: поставување на бежични рутери во домовите и пренесување на кабелскиот интернет од локалниот провајдер низ сите компј. уреди дома.... Дали некој има нешто слично или барем знае каде би можело да најдам????

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дечки, има некој материјали (по можност на македонски) за некоја тема од Дигитална логика (бројни системи, булова алгебра,кодер,декодер,ром,бројачи итн) :) ?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Дечки, има некој материјали (по можност на македонски) за некоја тема од Дигитална логика (бројни системи, булова алгебра,кодер,декодер,ром,бројачи итн) :) ?
ако можеш да ја најдеш книгата на јованчевски за Ц++ мислам дека таму има некои материјали што ги бараш ти провери можда ке ти биде од корист.

П.С

дечки. Некој да има нешто маеријали за Историја на SQL Server 2005 и Delphi 7? развој примена карактеристики почетоци основачи дрн дрн дрн.. било што?

Член од
14 јануари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Imam proektna po fizika na tema Fizikata i prirodnite katastrofi ako ima nekoj materijali nesto da mi pomogne :))

Член од
2 септември 2011
Мислења
25
Поени од реакции
0
Zdravo,,, imam odbrano proekt po informatika za Adobe Photoshop CS4,,, ako imate nekoi materijali pratete mi,, ili od nekoja kniga ako imate slikajte ili skenirajte.. Fala mnogu odnapred :)

Kajgana Shop

На врв Bottom